Teşekkür ederim ablacım canımsınEllerine sağlık canım harika görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Sen de benimTeşekkür ederim ablacım canımsın
Aşmaya mı abla ne yönden acabaSen de benimSen artık kendini aşmaya başladın
Teşekkür ederim böcüküm benimEllerine saglık pericimm cok nefiss olmuş başarılarr
İlk yaptıklarına bir dön bak:)Aşmaya mı abla ne yönden acaba
Şair burda İlk yaptıkların kötüydü demek istiyorİlk yaptıklarına bir dön bak:)
Bakmama gerek yok abla biliyorum kastetdiginiİlk yaptıklarına bir dön bak:)
Ben anladım kasteddigi şeyiŞair burda İlk yaptıkların kötüydü demek istiyor
Kalmadı canom ama yaparım sana bidaha lakin profiterolü ayır bana gelene kadarEllerine sağlık canım ,topla hepsini Sabah gel beraber kahvaltı yapalım
Saka ypyom perimm benim❤Ben anladım kasteddigi şeyi
Tamm yap gel çay saati yapalım senleKalmadı canom ama yaparım sana bidaha lakin profiterolü ayır bana gelene kadar ☺
Biliyom balkupumSaka ypyom perimm benim❤
Tabi gitikce insan geliştiriyor kendini hic unutmuyorum ilk yarismamda konuyu nasil acacagımı bilmiyordum elime yuzüme bulastırmıstımBiliyom balkupumama harbi nevo abla dediyse var bisiiii
Şimdiden yola çıktımTamm yap gel çay saati yapalım senleprofiterolu fazla yapmıştım zaten buzluğa attım senin icin
Toyluktan çıkıyoruz bocuuum hatirlatma o zamanlarıTabi gitikce insan geliştiriyor kendini hic unutmuyorum ilk yarismamda konuyu nasil acacagımı bilmiyordum elime yuzüme bulastırmıstım
Yaparsın canım zor değilŞimdiden yola çıktım☺. Deyecem biara aklımda insallah güzel olur becerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?