Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece 3 hafta kullandıgımız ılk adım arabamızı kızım aldıktan 3 hafta sora yurumeye basladıgı ıcın satıoruz.kırıgı cızıgı yok cok temız kullanıldı.ısteyene foto gonderebılırım.sadece kutusu yok kargo alıcıya aıt 70 tl fıyatı
sadece 3 hafta kullandıgımız ılk adım arabamızı kızım aldıktan 3 hafta sora yurumeye basladıgı ıcın satıoruz.kırıgı cızıgı yok cok temız kullanıldı.ısteyene foto gonderebılırım.sadece kutusu yok kargo alıcıya aıt 70 tl fıyatı
Geçen hafta 63 tlydi ayrica 89 bile olsa sen 70 diyosun + kargo oldu sana 80 şimdi bi düşün lütfen sen olsan 9 tl ekleyip sıfır mı alırsın yavruna yoksa 80 verip 2. El mi alırsın
Geçen hafta 63 tlydi ayrica 89 bile olsa sen 70 diyosun + kargo oldu sana 80 şimdi bi düşün lütfen sen olsan 9 tl ekleyip sıfır mı alırsın yavruna yoksa 80 verip 2. El mi alırsın
ben kendi aldigim fiyat uzerinden bir fiyat verdim dedigim gibi satilir satilmaz cokda problem degil.ticari amacli kat edeyim diye birsey yapmadim.bence uzatipda insanlaei rahayaiz etmeyelim.iyi aksamlar