How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El playskool ılk adım arabası

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
sadece 3 hafta kullandıgımız ılk adım arabamızı kızım aldıktan 3 hafta sora yurumeye basladıgı ıcın satıoruz.kırıgı cızıgı yok cok temız kullanıldı.ısteyene foto gonderebılırım.sadece kutusu yok kargo alıcıya aıt 70 tl fıyatı

sadece 3 hafta kullandıgımız ılk adım arabamızı kızım aldıktan 3 hafta sora yurumeye basladıgı ıcın satıoruz.kırıgı cızıgı yok cok temız kullanıldı.ısteyene foto gonderebılırım.sadece kutusu yok kargo alıcıya aıt 70 tl fıyatı
kusura bakma canm ama abartmışsın e bebekte zaten 63tl :1:

Canim hello babydede 70 e dustu yari fiyati olursa talibim.

Geçen hafta 63 tlydi ayrica 89 bile olsa sen 70 diyosun + kargo oldu sana 80 şimdi bi düşün lütfen sen olsan 9 tl ekleyip sıfır mı alırsın yavruna yoksa 80 verip 2. El mi alırsın

tercih meselesi=) ihtiyacım oldugu için satmıyorum zaten.ben 70 lira dedim kimseye zorla satmıyorum ki arkadaşım =)

tercih meselesi=) ihtiyacım oldugu için satmıyorum zaten.ben 70 lira dedim kimseye zorla satmıyorum ki arkadaşım =)

ihtiyacın olmadığı halde mi bu fiyatı mı söyledin :53: seni tebrik ediyor ve hayırlı satışlar diliyorum canm benim çok özür dilerim :50:

ihtiyacın olmadığı halde mi bu fiyatı mı söyledin :53: seni tebrik ediyor ve hayırlı satışlar diliyorum canm benim çok özür dilerim :50:

ben kendi aldigim fiyat uzerinden bir fiyat verdim dedigim gibi satilir satilmaz cokda problem degil.ticari amacli kat edeyim diye birsey yapmadim.bence uzatipda insanlaei rahayaiz etmeyelim.iyi aksamlar

Back