Plates konusunda bilginiize ihtiyacım var

Melegim26

Rabbim Sana Emanet'iz...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
458
1
merhaba
platese gıtmeye karar verdımm ama nerede????
kapalı oldugum ıcın gıttıgım yerde sadece bayan olsun ıstıyorum yanı plates yapacagımız yerde avrupa yakasında bıldıgınız yerler varmııı lütfeeennn çokkk acill gıtmem lazımmm

Shapes for Women diye spor salonu var.Sadece bayanlara özel. ıstanbul'da da şubeleri mevcut. ınternetten Shapes for Women ıstanbul diye arattırırsan bilgilerine ulaşabilirsin.

ben bahçelievlerde gidiyorum ,
yukarıda aleli,
haftada bir gün plates,
bir gün step aerobik ve bir günde oryantal devam,
kadın kadına oluyor belli saatler arasında..

merhaba
kapalı oldugum ıcın gıttıgım yerde sadece bayan olsun ıstıyorum yanı plates yapacagımız yerde avrupa yakasında bıldıgınız yerler varmııı lütfeeennn çokkk acill gıtmem lazımmm

Canım Etiler'de Yoga Academy var. Pilates dersi de veriyorlar. TEk başına özel ders veya grup dersi alabiliyorsun.

Çelikbilek spor kulubü var - beşiktaşda- ayrı pilates bölümü de var.

Ben NJOY a gidiyorum orada da var. Yıllık yada sanırım 6 aylık üyelik ile alıyorlar.

Umarım faydalı olur. Hepsinin bilgilerini internetten bulabilirsin.

Sevgiler,

sadece plates özel ders olarak alabilirsin.paket olarak fiyat verirler.diğer seçenek pilates step kardiyo fitness hafta sonu hariç ve full seçenekleri var.havuz dahil ve hariç fiyatlar var. sana uygun olanı gelip konuşman lazım.

merhabalar,siteye yeni üye oldum, konu dikkatimi çekti, bende uzun zamandır sporla uğraşan biriyim, bir dönem fitness sonra yüzme ve en sonunda pilatesle spor hayatımı devam ettiriyorum.Spor geçmişimin olması nedeniyle ben pilatese dvd lerden yaparak başladım.Bu konuda Allan Menezesin dvdlerini önerebilirim.Ama dvd kaynaklı çalışmak için mutlaka vücut esnekliğinin olması lazım.Pilatesin önemi tartışılmaz ben yüzme ve fitness çalışarak şu anki formuma gelememiştim.

merhaba

cnmm avrupa yakasında cemal kamacı varr tavisye edrim:)

X