• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ben de gogus büyütme ameliyati yaptiracagim. Tuğrul Turan hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Bir de bu Aylin Hanim kim? Soyadi ne? O nasil ?

Geçmiş olsun Kimderki çok sevindim canım memişlerinin süper olmasına Bu arada Tatıkezban cığım valla işin zor canım ya ben bir karın ameliyatıyla zor başediyorum, gerilmekten bi hal oldum sen 3 ameliyatla nasıl başedeceksin canım yaaa??? Neyse geliriz bakmaya kör topal naapalımopuyorumnanaktan

ya kızlar ben şeyi merak ediyorum bu protezler ömürlükmü.yani sora ilerde 70 yaşına gelince torunlara benim memeler slikondu onların ömrü dolmuş demiyelim.:kedi:
bi de aylin hanımla telefonda konuştum ben geçen ay çok tatlı bi bayan belli.ama tabi görmeden pek bişe diyemedi.lolipop gibi kesi olcak senin dedi tariflerle falan.bana çok mantıklı gelmedi
dik ama hep ameliyat izi şeklinde bi göğüs bilemiyorum ya...

Şekerler ben henüz ameliyat olamadım, bebişim hastalandı ya. O yüzden bu haftaya erteledik ameliyatı. aylin hanıma ayıp oldu ama.mafoldumben

arkadaşlar bende temmuzun 2.haftasında felan karın germe olmak istiyorum..ama doktor seçemedım bır türlü...bu hafta hep aradım hepsı cumaya randevu verdı..
aklımdakı doktorlar..teoman dogan,fatıh dagdelen,aylın hn yada nacı çelık bey..
teoman ve nacı çelık pahalı
fatıh bey yogun oldugundan amelıyat sonrası bulamamaktan korkuyorum onu.
aylın hn tanımıyorum
öf bıde onlar hakkında araştırırken doktor lısten kabarıyor bıde şimdi bır doktor daha aklıma gırdı..hepsinin özgeçmişini ezberledım..egıtımde teoman bey 1 numara
ama el yetenegıde pratıklıkte önemlıdır..
aliyesema kurtuldu..çok memnunmuş
zaten aklıma aylın hanımı o soktu..
henuz konusmadım ama gıdıcem muayeneye
artık bu işkenceden kurtulmalıyım
bıkınıyı boşverın mayokını bıle gıymem hayaldı..şimdi bıkını gıyebılecek olmayı düşününce heyecanlanıyorum..bu yaz boşa geçmiş oluyor
ama olsun öbür yazlar bızımm.
karın germe olanlar bana yazsın..fazla yok zaten ama..gögüs çok olan var..
allaha şükürler olsun 85 gögüslerim ve onca kılo alıp vermeye ragmen gögüslerim hala dik ve güzel..
sanırım bunu spora borçluyum..
bıde onunla ugrasmıyacagım..
ama bırgun bozulursa hıç dusunmeden yaptırırım

Ewet arkadaşlar ben iyiyim. Beş gün olcak işte. Artık yan dönerek kendim kalkabiliyorum ve düz yürümeye başladım. Ağrılarım bir hayli azaldı. Bakalım devam ediyoruz, bilgilendireceğim sizi.

Bi de beni takip edebilecekmisiniz bakalım ben de onu merak ediyorum. Sevgilim deli gözüyle bakıyor. Annem aklım başıma gelsin diye dua edip yatırlara gidiyor. Ama ben kararlıyım. Paramı denkleşltriyorum. Bi miktar vardı. Dün gerisi için krediye başvurdum, sonuçlanır sonuçlanmaz yatacağım masaya.:umursamaz:

kızlar benim protezler yuvarlak değil anatomikmiş. ben narkoz sersemliğiyle anlayamamışım. ama muayenede yuvarlak olsun filan deyince yuvarlak kondu biliyordum ben. neyse her halükarda harika memelerim var ve ben çok mutluyum. darısı protez isteyenlerin başına inşallah.

Çok geçmiş olsun Kimderki çok sevindim senin adına :nazar: 1 sene önce aynı heyecanlardan ben de geçtim bilirim yani.
Tatlıkezbancığım böyle konuşma iyiyi çağır iyi olsun canım. Tabii ki seninde güzel haberlerini alacağız. :1hug:

Merhabalar ben de buradayim heyyyyyy oh oh kimler ameliyat olmus. Benim memeleri gosterdim arkadaslara bayildilar walla.:nazar: Aylin hanimi Hollandaya transfer edecegiz bilmis olun opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

anladıgım kadarıyla aylin hn..göyüs konusunda süper..eee bayan sonucta.. :)
ama yanlız göyüsler hakkın da yorum dolu..karın germe alıyesema var onunkıde daha bellı olmaz zaman lazım..öf ben nerelere kımlere gıdeyım zaman daralıyor..halılarımı yıkadım evımı hazır edıyorum..agustosta ramazan var..bir an önce
nazım çerkeşi duyan varmı sadece op..degıl kendısı doç..olmuş bu konuda
bırde şimdi listemde o var..

aylin hanıma ameliyat olup da memnun olanların yorumlarından o kadar etkilendim ki doktoruma karar
vermeme rağmen bir de onunla görüşmeye karar verdim kızlarrr...Sadece bir sorun var ben istanbul dışında yaşıyorum. Aylin hanıma nasıl ulaşabilirim, telefonu falan varsa özelden bana mesaj atarsanız sevinirim arkadaşlar....

canım aldım Aylin Hanım'ın nosunu teşekkürler tekrar.... evet ben de nihayet karar verdim...Doktor araştırma aşamasında bayağı bi kafam karıştı ama en sonunda ankarada bir doktorla görüştüm geçen hafta koltuk altı kesisi kas altı diyordu fiyatı da iyi gibiydi..Ama koltuk altından korkuyorum açıkcası...ıçim rahat değildi yani...Umarım Aylin Hanım'la konuşup en doğru kararı veririm...

anladıgım kadarıyla aylin hn..göyüs konusunda süper..eee bayan sonucta.. :)
ama yanlız göyüsler hakkın da yorum dolu..karın germe alıyesema var onunkıde daha bellı olmaz zaman lazım..öf ben nerelere kımlere gıdeyım zaman daralıyor..halılarımı yıkadım evımı hazır edıyorum..agustosta ramazan var..bir an önce
nazım çerkeşi duyan varmı sadece op..degıl kendısı doç..olmuş bu konuda
bırde şimdi listemde o var..

Merhaba Teomak;
Aylin hanım meme konusunda çok çok iyi evet ama ben hem meme protezi, hem liposakşın yaptırdım kendisine, liposakşını da çok başarılı, bacaklarım pürüzsüz şu anda bile. Yani doktorun el becerisi iyi ise her türlü ameliyatı becerebilir canım ya, diğer doktorlar da iyidir mutlaka kafanı karıştırıp strese girme boşuna. Aylin hanım kendi deyimiyle obsesif mesleği konusunda, çok titiz yani, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken bir bayan olarak bizi daha iyi anlıyor. Korkma düşündüğün her doktor ile ilgili forumları oku, birkaç seçeneğin kalınca git görüş karar vereceksin elbette, 1 doktora ameliyat olacaksın.

canım aldım Aylin Hanım'ın nosunu teşekkürler tekrar.... evet ben de nihayet karar verdim...Doktor araştırma aşamasında bayağı bi kafam karıştı ama en sonunda ankarada bir doktorla görüştüm geçen hafta koltuk altı kesisi kas altı diyordu fiyatı da iyi gibiydi..Ama koltuk altından korkuyorum açıkcası...İçim rahat değildi yani...Umarım Aylin Hanım'la konuşup en doğru kararı veririm...

Asmunikalciğim ben Aylin hanıma protez taktırmış biri olarak muayenesinde görüştüğüm kadarıyla zaten koltuk altı kesiye karşı kendisi, yapmak istemiyor değil asla yapmam demişti, sebeplerini anlatarak. Rahat ol canım kesinlikle güvenli ellerde olacaksın.

Kızlar kredim bugün onaylandı, yarın arayıp ameliyat randevusu alıcam bu hafta uygundur inşallah daha fazla beklersem stresten ölücem, ameliyattan sonra da ağrıdan ölücem galiba bakalım. Atıyorum kendimi sizin için ateşe, tecrübe bakımından da üstüme gül koklatmam. Kolay mı hem karın hem meme hem liposakşın ??

ya bu doktor seçimi öldürecek beni..neyse..herşey kısmet ben burdan takıpteyım..sizlerde gözüm kulagım..kendımle ilğili gelışmelerı de sizlere bıldırecegım..
tecrübelerimi paylaşacagım..
Herkezin amelıyatı zor meşakatli,karın germe en agrılısı imiş.
Agrıya dayanırım,sonuç güzel olsun,hem agrı hem sonuç kötü olursa işte ozaman birdaha kendıme gelemem herhalde..

Merhaba arkadaşlar, ben bugün Aylin hanımla görüştüm, hakkaten dediğiniz gibiymiş, hiç abartı yok. Acayip güven verdi bana. Hasta resimleri de çok güzel, iznimi ayarlamam lazım acil, ınşallah Temmuz başı problem çıkmazsa olucam, başka doktorla görüşmeme gerek kalmadı. Doktorum kesin Aylin hanım.

Merhaba arkadaşlar, ben bugün Aylin hanımla görüştüm, hakkaten dediğiniz gibiymiş, hiç abartı yok. Acayip güven verdi bana. Hasta resimleri de çok güzel, iznimi ayarlamam lazım acil, İnşallah Temmuz başı problem çıkmazsa olucam, başka doktorla görüşmeme gerek kalmadı. Doktorum kesin Aylin hanım.

fatmaagul çok doğru bir karar vermişsin. inşallah sen de sorunsuz bir şekilde atlatacaksın. emin ellerdesin......

Back