Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gogus büyütme ameliyati yaptiracagim. Tuğrul Turan hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Bir de bu Aylin Hanim kim? Soyadi ne? O nasil ?
anladıgım kadarıyla aylin hn..göyüs konusunda süper..eee bayan sonucta.. :)
ama yanlız göyüsler hakkın da yorum dolu..karın germe alıyesema var onunkıde daha bellı olmaz zaman lazım..öf ben nerelere kımlere gıdeyım zaman daralıyor..halılarımı yıkadım evımı hazır edıyorum..agustosta ramazan var..bir an önce
nazım çerkeşi duyan varmı sadece op..degıl kendısı doç..olmuş bu konuda
bırde şimdi listemde o var..
canım aldım Aylin Hanım'ın nosunu teşekkürler tekrar.... evet ben de nihayet karar verdim...Doktor araştırma aşamasında bayağı bi kafam karıştı ama en sonunda ankarada bir doktorla görüştüm geçen hafta koltuk altı kesisi kas altı diyordu fiyatı da iyi gibiydi..Ama koltuk altından korkuyorum açıkcası...İçim rahat değildi yani...Umarım Aylin Hanım'la konuşup en doğru kararı veririm...
Merhaba arkadaşlar, ben bugün Aylin hanımla görüştüm, hakkaten dediğiniz gibiymiş, hiç abartı yok. Acayip güven verdi bana. Hasta resimleri de çok güzel, iznimi ayarlamam lazım acil, İnşallah Temmuz başı problem çıkmazsa olucam, başka doktorla görüşmeme gerek kalmadı. Doktorum kesin Aylin hanım.