Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam fıstıklar.. bu cumartesi de ben ameliyat olucam. sayfaları okudum, daha da iyi hissettim kendimi. emin ellerde olduğumdan iyice eminim artık...![]()
Merhaba kimderki, sana simdiden gecmis olsun canim, hic heyecan yapma hersey cok guzel olacak, hakikaten emin ellerdesin![]()
Sıkma canını tatlım ya ben de meme altından koydurdum, protezin altında bişey görünmüyo zaten, 4 ay oldu benim beyazladı bile, kıvrımlardan farkedilmiyor. Aylin hanım zaten lokal anesteziyle ve sakinleştirici ile meme protezi koymuyor, mutlak narkozlu yapıyor. Hadi bakalım takip edeceğiz, kendini iyi hisseder hissetmez bize yaz.kaydirigubbakcemile
Yarın ameliyatım varrrrrrrrr, stressliyim, tırsıyorum, ama anesteziden!!
Geçmiş olsun arkadaşlar, ben de bugün memeler, karın ve bacak yanları için gittim, Aylin hanımla görüştüm. Memeler dikleştirilecek, karın alt kısmı toplanacak ve bacaklardan yağ alınacak. En çok karnımdan korkuyodum walla, tam karın germe diyecek diye. Neyse onu da sezaryan izime toplayacakmış çok sevindim. Eeee manken gibi olucam kızlarrrrr