• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

bütün bunlar ağır gelmez mi sana hepsi birden yani
ayrıca fiyat ne dedi hepsi için

Hepsine 12 vereceğim canım. Walla Aylin hanım yapabiliriz dedi. E hepsini ayrı ayrı yaptırmaya kalksam hem masraf artacak hem de 3 kez narkoz alacağım. Biraz uzun sürecek tabii, bakalım artık

sağolun valla kızlar. yardımlarınız ve desteğiniz için. aklınıza başka bişey gelmiyorsa bu kadardır demek ki. bişeyler uydururum nasılsa giyecek.

kolay gelsin o zaman canım
inşallah sağ salim çıkar da sonuçları paylaşırsın bizimle belki bana da cesaret olur
Hepsine 12 vereceğim canım. Walla Aylin hanım yapabiliriz dedi. E hepsini ayrı ayrı yaptırmaya kalksam hem masraf artacak hem de 3 kez narkoz alacağım. Biraz uzun sürecek tabii, bakalım artık

Merhaba arkadaşlar ben ameliyatımı oldum. Bugün sabah hastaneden çıktım. Şu anda halim içler acısı, belimde korse,yanda drenler yanyamuk yatıyorum, kucağıma aldım leptopu size yazıyorum. Ameliyat öncesi zaten belli, akşamüstü uyandım , zorla uyandırdılar yemek vakti gelmiş. Neyse kolumda serumlar, ağrı kesiciler falan. Gelgelelim yemekten 1 saat sonra hadi bakalım kalkıyosun dediler mi. Anacım yana döndüm zorla oturdum, hafif öne eğik yürüyeceksin dediler, Zorbela kalktım, ne güzel yatıyodum ben yaa niye kaldırıyorsunuz?? Neyse bikaç zorlu tur, tuvalete git falan ilk geceyi atlattım. sabah doktorcuğum geldi, pansumanımı açtı, değiştirdi, ben de baktım ohhh dedim. ızim iki kasık kemiği arasında olacaktı, neyse oraya bile ulaşmamış, çatlaklarım yokolmuş, karın derim gençkızlığımdaki gibi, göbek deliğim ipli bi de yatıyorum diye pek göremedim. Dikişleri incecik, düzgün böyle iyileşirse ipli bikinilerim beni bekliyor olacak. Neyse benden bu kadar, yoruldum, sonra yazarım.opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun aliyesma . Kurtuldun artık bu acılı günler geçiyor merak etme, ben çoktan unuttum, yine estetik deseler yine olurum valla

Geçmiş olsun arkadaşlar, ben de bugün memeler, karın ve bacak yanları için gittim, Aylin hanımla görüştüm. Memeler dikleştirilecek, karın alt kısmı toplanacak ve bacaklardan yağ alınacak. En çok karnımdan korkuyodum walla, tam karın germe diyecek diye. Neyse onu da sezaryan izime toplayacakmış çok sevindim. Eeee manken gibi olucam kızlarrrrr[/QUOTE

Merhaba tatlikezban ben liposakşın ve meme protezi yaptırdım biliyosun. Öyle korkulduğu gibi zor değil. Liposakşının ağrısı, acısı yok zaten korse içindesin. Meme toplatma galiba senin di mi? O da protez kadar ağrılı olmaz herhalde, yaptıranlar öyle diyor. Bi tek karından çekersin, çekersen artık onu bilemiyeceğim. Ne zaman olacaksın???

Merhaba tatlikezban ben liposakşın ve meme protezi yaptırdım biliyosun. Öyle korkulduğu gibi zor değil. Liposakşının ağrısı, acısı yok zaten korse içindesin. Meme toplatma galiba senin di mi? O da protez kadar ağrılı olmaz herhalde, yaptıranlar öyle diyor. Bi tek karından çekersin, çekersen artık onu bilemiyeceğim. Ne zaman olacaksın???[/QUOTE]

Sağol tatlım desteğin için gözümü kararttım yaptırıcam zaten parayı toparlıyım bakiim

Merhaba arkadaşlar ben ameliyatımı oldum. Bugün sabah hastaneden çıktım. Şu anda halim içler acısı, belimde korse,yanda drenler yanyamuk yatıyorum, kucağıma aldım leptopu size yazıyorum. Ameliyat öncesi zaten belli, akşamüstü uyandım , zorla uyandırdılar yemek vakti gelmiş. Neyse kolumda serumlar, ağrı kesiciler falan. Gelgelelim yemekten 1 saat sonra hadi bakalım kalkıyosun dediler mi. Anacım yana döndüm zorla oturdum, hafif öne eğik yürüyeceksin dediler, Zorbela kalktım, ne güzel yatıyodum ben yaa niye kaldırıyorsunuz?? Neyse bikaç zorlu tur, tuvalete git falan ilk geceyi atlattım. sabah doktorcuğum geldi, pansumanımı açtı, değiştirdi, ben de baktım ohhh dedim. İzim iki kasık kemiği arasında olacaktı, neyse oraya bile ulaşmamış, çatlaklarım yokolmuş, karın derim gençkızlığımdaki gibi, göbek deliğim ipli bi de yatıyorum diye pek göremedim. Dikişleri incecik, düzgün böyle iyileşirse ipli bikinilerim beni bekliyor olacak. Neyse benden bu kadar, yoruldum, sonra yazarım.opuyorumnanaktan

aliyesma geçmiş olsun şeker.. artık güle güle giy ipli bikinilerini..

sıra bana geldi, şimdi şimdi heyecanlanmaya başladım gibi. sabah hastanede olucam, laptopum yanımda olacak. internet bağlantısı varsa yazarım sizlere inşallah.. artık uyanık kalmayı tercih edersem tabi.. malum evde 2 çocukla uğraşıyorum, her zaman uykusuzum. bu fırsatı değerlendirebilirim belki de :))

neyse kızlar saçmalamaya başladım ben.. dua edin bana. gelişmeleri paylaşıcam. öpüyorum hepinizi...

sıra bana geldi, şimdi şimdi heyecanlanmaya başladım gibi. sabah hastanede olucam, laptopum yanımda olacak. internet bağlantısı varsa yazarım sizlere inşallah.. artık uyanık kalmayı tercih edersem tabi.. malum evde 2 çocukla uğraşıyorum, her zaman uykusuzum. bu fırsatı değerlendirebilirim belki de :))

neyse kızlar saçmalamaya başladım ben.. dua edin bana. gelişmeleri paylaşıcam. öpüyorum hepinizi...

Tatlım şimdiden merak ediyoruz seni, umarım iyisindir. Bakalım memişler kaç beden olacak, inşallah istediğinin en iyisi olur.opuyorumnanaktan

zemuszemusMerhaba arkadaslar ben Hollandaya dondum. Gayet iyiyim, bugun gittim pansumanimi yaptırdım. Hepinizi optüm, Kimderki bugun ameliyattan cikmis olmalisin, umarim senin memislerde benimkiler gibi guzel olur. Gecmis olsun. Opuyorum.

Ya arkadaşlar bu Aylin hanım meme konusunda iyi diilmi?? Ben meme küçülttürmemi ona yaptiriim diyorum. ıki isim var zaten burada Tuğrul bey çok pahalı, Aylin hanım daha makul gibi geldi

KK kadınlaarı..hepinizi tebrik ediyorum valla..çok şaşırdım cesaretinize..hepinize geçmiş ve hayırlı olsun. Kadın olmanın zor yönlerini bir kez daha ispatlamış bulunuyorsunuz..şuan benim herhangi bir cerrahi işleme ihtiyacım yok ama olsa bile sizler kadar cesaretli olabilir miydim bilmiyorum. Hepinize sevgiler.. a.s.

arkadaşlar eve geldim nihayet.. füzelerim şahane. inanamayacaksınız ama 420 cc yuvarlak protez kondu. öyle hemen aklınıza kocaman meme gelmesin, 85 beden oldu. şimdiden gayet güzel. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. nefes alışlarım rahatladı biraz. yatmak istemiyorum kalkmak zor oluyo :)şimdilik drenli drenli geziniyorum evde. çok ağrım yok, rahatım yani. korkulacak bişey değil ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim hem protezi, hem de Aylin hanımı. öpüldünüz

arkadaşlar eve geldim nihayet.. füzelerim şahane. inanamayacaksınız ama 420 cc yuvarlak protez kondu. öyle hemen aklınıza kocaman meme gelmesin, 85 beden oldu. şimdiden gayet güzel. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. nefes alışlarım rahatladı biraz. yatmak istemiyorum kalkmak zor oluyo :)şimdilik drenli drenli geziniyorum evde. çok ağrım yok, rahatım yani. korkulacak bişey değil ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim hem protezi, hem de Aylin hanımı. öpüldünüz

Kimderki inanamadım yaaaa 420cc, benimkiler 295 cc büyük mü diyordum acaba?? Gerçi ben çok memnunum zemuszemus. Tatlım çok geçmiş olsun. Ama yuvarlak demişsin, sanki ölçüsü anatomik gibi, Aylin hanım mı dedi yuvarlak diye???

Arkadaşlar iyiyim artık ben de bayaa . Bugün 4.günüm şükür kendim kalkabildim

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bu Aylin hanım meme konusunda iyi diilmi?? Ben meme küçülttürmemi ona yaptiriim diyorum. İki isim var zaten burada Tuğrul bey çok pahalı, Aylin hanım daha makul gibi geldi

Tatlım Aylin hanım süper bi doktor, diğerini bilmem. Fiyatı uygun olduğu için değil, zaten süper olduğu için seçmelisin Aylin hanımı.

Bu arada Kimderki geçmiş olsun canım, inşallah istediğin gibi olmuştur memişlerin.opuyorumnanaktan

valla kızlar ben de inanamadım. önce 420 cc koydum deyince eşim de ben de şaka yapıyor sandık. ama ciddiydi. anatomik değil yuvarlak.. ve hiç de öyle abartı bir büyüklüğü yok. benim boy uzun olduğu için vücut kaldırabildi demek ki 420 yi. Aylin hanım da çok şaşkın ilk kez 420 cc takmış. ama gayet güzel 85 beden oldu.

Tatlım Aylin hanım süper bi doktor, diğerini bilmem. Fiyatı uygun olduğu için değil, zaten süper olduğu için seçmelisin Aylin hanımı.

Bu arada Kimderki geçmiş olsun canım, inşallah istediğin gibi olmuştur memişlerin.opuyorumnanaktan

Yaw kusura bakmayın ööle demek istemedim, Tuğrul bey'i de tanımıyorum zaten, muayene olmadım. Sadece çok yüksek olduğundan ameliyay fiyatı listeden sildim. Neyse Aylin hanımdan randevu alıyım bu hafta , Temmuz başı izine çıkıcam halletmem lazım bu meseleyi, yoksa 1 sene daha atıcak, birde acaba ne zaman doğurabilirim, yasak var mı acaba???

Back