• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ya walla gerildi bayaa canım ya bugün Aylin hanıma uğradım, anlattım, çok sinirim bozuldu gereksiz yere, Aylin hanım da güldü sadece ne uğraşıyorsun boşversene diye. Neyse Kimderki'ciğim kusura bakma tatlım ya ilgilenemedim pek seninle kusura bakma. Hadi sen de atlattın kolayca, sıra meme açısından aysecik12a'da sonra çilekklide. Ay gerildim ben yaaaa, gidip bi cigara içiiimmm:oklava:

Bi de ben varım sırada 2 hafta sonra olucam yaa beni unutmayın. Aylin hanımla konuştum bugün Temmuz'da Kıbrıs'a kongreye gidecekmiş benim ki 12'sinden sooraya kaldı.

Merhaba arkadaşlar;
Ameliyat olalı bugün 3. günüm, gayet iyiyim. Drenlerden (hem mememde, hem karnımda) bugün sabah kurtuldum şükür, ağrılarım biraz daha rahatladı, size yazamadım kaç gündür kusura bakmayın. Ama Aliye ile özelden konuştuğumuz için o beni hastaneden aramış sağolsun. Hiç korktuğum gibi değilmiş, orası kesin, ağrıdan öleceğimi düşünmüştüm doğrusu. Neyse size yazacağım yine, ilginize desteğinize çok teşekkür ederim. Öptüm sizi.

Merhaba arkadaslar Aylin hanimin iletisim numaralarini bana da yazar misiniz meme buyutturmek istiyorum bu sene?

Merhaba arkadaslar Aylin hanimin iletisim numaralarini bana da yazar misiniz meme buyutturmek istiyorum bu sene?

Merhaba şekerim attım bilgilerini Aylin hanımın, öpüyoruz, takip edeceğiz gelişmeleri. Aylin hanım hakikaten meme konusunda muhteşemdir, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.zemuszemus

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de 1-2 gündür bu forumu takip ediyorum. Sorunum tabii ki meme. Şu erkek görüntüsünden artık kurtulmanın zamanı geldi. Burada yazdığınız bir yazı beni çok etkiledi. ''Kaç beden meme istediğini söyle Aylin hanıma bırak, harikalar yaratsın'' gibi bişeydi. Çok iddialı bir söylem ama hoşuma gitmedi desem yalan olur. Çok büyük bir meme istemiyorum, abartı dursun, karşıdan anlaşılsın da istemiyorum. 80 beden olsa bana yeter. Aylin hanımın iletişim bilgilerini ben de istiyorum. Konuşup karar verip olacağım hemen, kafa karıştırmak istemiyorum. Sağolun şimdiden.

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de 1-2 gündür bu forumu takip ediyorum. Sorunum tabii ki meme. Şu erkek görüntüsünden artık kurtulmanın zamanı geldi. Burada yazdığınız bir yazı beni çok etkiledi. ''Kaç beden meme istediğini söyle Aylin hanıma bırak, harikalar yaratsın'' gibi bişeydi. Çok iddialı bir söylem ama hoşuma gitmedi desem yalan olur. Çok büyük bir meme istemiyorum, abartı dursun, karşıdan anlaşılsın da istemiyorum. 80 beden olsa bana yeter. Aylin hanımın iletişim bilgilerini ben de istiyorum. Konuşup karar verip olacağım hemen, kafa karıştırmak istemiyorum. Sağolun şimdiden.

Walla tatlım çok iddialı ama iddiamızın arkasındayız. Attım özelden bilgilerini. Öptümopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar;
Ameliyat olalı bugün 3. günüm, gayet iyiyim. Drenlerden (hem mememde, hem karnımda) bugün sabah kurtuldum şükür, ağrılarım biraz daha rahatladı, size yazamadım kaç gündür kusura bakmayın. Ama Aliye ile özelden konuştuğumuz için o beni hastaneden aramış sağolsun. Hiç korktuğum gibi değilmiş, orası kesin, ağrıdan öleceğimi düşünmüştüm doğrusu. Neyse size yazacağım yine, ilginize desteğinize çok teşekkür ederim. Öptüm sizi.

tatlikezbancim gecmis olsun!güle güle kullan memelerini darisi benim basima ins bide ben kurtulsam su dertten,kac cc koydu nasil gecti ameliyatin? gelismeleri bize yaz seker!opuyorumnanaktan

tatlikezbancim gecmis olsun!güle güle kullan memelerini darisi benim basima ins bide ben kurtulsam su dertten,kac cc koydu nasil gecti ameliyatin? gelismeleri bize yaz seker!opuyorumnanaktan

Çilekkliciğim çok sağol canım. Ben meme askılattım, protez değildi benimkiler. memeden ağrı duymuyorum zaten, karın biraz zorluyo sadece. Ben de öptüm şeker opuyorumnanaktan Darısı başınakaydirigubbakcemile

tatlıkezban geçmiş olsun. bak ben de protez sanıyordum. askılattın demek. o zaman sen hepimizden ağrısız acısızsın. hadi bakalım güle güle kullan inşallah.

kızlar benim artık yok denecek kadar az ağrım var. bugün 8 gün oldu protez konulalı. elektrikli süpürge kullandım bugün nihayet. düne kadar mutfak tezgahını silmek bile oldukça zorluyordu beni. yarın daha iyi olucam inşallah.

Çok sağolun şekerler, askılattım, belki yeterince dikleşmezse protez koyabiliriz demişti telefonda ama muayene edince vazgeçti Aylin hanım. Walla benimde füze gibiler kıskanmayın sakın

Merhaba arkadaslar sagolun ilginize bugun cepten aradım Aylin hanimi konustuk cok tatli bir doktor. Temmuz sonu ameliyat olacagim. 20'sine randevumu aldim. Tekrar sagolun.

Peki arkadaslar yapmam gereken bisey var mi? Bi tahlil falan acaba?? Siz deneyimlisiniz ne de olsa. Geldigim gun ameliyat olacagim cunku stres oldum eksik bisey kalmasin:1shok:

Çilekkliciğim çok sağol canım. Ben meme askılattım, protez değildi benimkiler. memeden ağrı duymuyorum zaten, karın biraz zorluyo sadece. Ben de öptüm şeker opuyorumnanaktan Darısı başınakaydirigubbakcemile

tatlikezbancim ben seni protez koydurdun sanmistim pardon
canim ya bukadar vucut estetigi olmussun mankenlere tas cikartacan
cilloop oldun cillooooop opuyorumnanaktan

tatlikezbancim ben seni protez koydurdun sanmistim pardon
canim ya bukadar vucut estetigi olmussun mankenlere tas cikartacan
cilloop oldun cillooooop opuyorumnanaktan

Walla bugün biraz dikleşip boy aynasında baktım kendime korsenin içinde hakkaten incecikim, harikayım yaw, neyse çektiğim acılara değicek inşallah, bi toparlanayım bakayımda havamı atıcam iyice size. Bi daha çocuk mocuk yok asla, giyicem dekolteleri, minileri gezip tozucam yav. Sevgilim de istemiyo şükür. Allah kızıma ömür versin ama bu hamilelil çok bozdu benikaydirigubbakcemile5

Back