Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Selam fıstıklar.. bu cumartesi de ben ameliyat olucam. sayfaları okudum, daha da iyi hissettim kendimi. emin ellerde olduğumdan iyice eminim artık...

Selam fıstıklar.. bu cumartesi de ben ameliyat olucam. sayfaları okudum, daha da iyi hissettim kendimi. emin ellerde olduğumdan iyice eminim artık...

Merhaba kimderki, sana simdiden gecmis olsun canim, hic heyecan yapma hersey cok guzel olacak, hakikaten emin ellerdesin

Merhaba kimderki, sana simdiden gecmis olsun canim, hic heyecan yapma hersey cok guzel olacak, hakikaten emin ellerdesin

sağol şeker. çok tuhaf ama heyecanın h si yok sanki bende. gayet normal günlük hayatıma devam ediyorum. daha aylin hanımı hiç görmedim. telefonda görüştük, mailleştik, ameliyat yerim ve tarihim hazır sadece. cuma günü muayene olucam, cumartesi ameliyat inşallah. küçük memelerimle son 4 gecem :)) sen kurtuldun, mutlusun darısı başıma inşallah...:Saruboceq:

arkadaşlar bu cuma Aylin hanımla ilk kez yüzyüze görüşücem, muayene olucam. cumartesi günü de ameliyat.. şimdi ben muayenede neler sorayım, neler bekliyor beni anlatır mısınız biraz?

Merhaba kimderki, muayeneye gittiğin zaman güleryüzlü Aylin hanımla karşılaşacaksın, muayene odasına almadan önce oturup herşeyi anlatıyor zaten, kanser yaparmı, vücutta birikirmi, elle anlaşılırmı, ameliyat süreci, ameliyat sonrası falan. Protezlere dokundurtuyor. En son sizin sormak istediğiniz bişey varmı diye soruyor. Aklına gelen herşeyi sorabilirsin canım, soru kalmasın kafanda. Burada anlatılan şeylerin bazılarının çok yanlış olduğunu öğrenip şaşıracaksın! Sonra muayene ve göğüs ölçülerin alınacak, ameliyat yöntemleri ve kesme yerini kararlaştıracaksınız. Herşey kolay ve güzel olacak hiç korkma canım. Öptüm, gelişmeleri takip edeceğim yakinen.

elifnaz sağol tatlım benim... ben aslında göğüs ucu kesisi istiyorum ama olmayacak sanırım. çap 4 cm den fazla olmalıymış. ben kendim ölçtüm kabaca küçük sanırım. neyse çok da önemli değil zaten. son 3 gün yaşasınnnn!..

Kızlar hepiniz genel anesteziyle mi ameliyat oldunuz?

Yarın ameliyatım varrrrrrrrr, stressliyim, tırsıyorum, ama anesteziden!!

Anesteziden korkma tatlım ya ben bayağı uzun kaldım ameliyatta. Hem meme protezi, hem liposakşın, toplam 5 saat sürmüş. Ben bile bebek gibi uyudum, uyandım. Ne mide bulantısı ne bişey. Hadi şimdiden geçmiş olsun

Sağol canım yaaa bakalım sanırım ben de Sevgi gibi bişeyler içip mi yatsam, uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum, ama yarın şu sönmüş balon karnımdan kurtulacağım, beni bekleyin bikinilerim, hem de yanları iplisinden

Merhaba şekerler ben de yarın Aylin hanımla ameliyat konusunu görüşmeye gidiyorum. Bakalım liposakşın ve meme toplatma gerekiyor, karnım hakkında ne diyecek bilmiyorum, liposakşınla toplanacak mı???

çok da önemli değil tabi ama meme ucu kesisi olsa daha iyi olurdu gibi sanki. olsun yaa ha meme ucu, ha altı ne farkeder. önemli olan sonunda bomba memelere sahip olmak..

keşke lokal anestezi olsaydı diyorum. iki kez sezaryen oldum, hamileyken günde 1 sigaraya rağmen uyanmam pek hoş olmadı. tabi sonuçta uyandım ama çok ağır nefes darlığı çekiyordum o sırada. şimdi çok olmasa da günde 6-7 sigarayı buluyor. tek korkum bu.

Yarın ameliyatım varrrrrrrrr, stressliyim, tırsıyorum, ama anesteziden!!

aliyesma anestezi o kadar korkulacak bişey değil. bana doğumda doktorum narkoz vermeden önce hadi canım iyi uykulaaaaar demişti, besmelem bile yarım kaldı :) o uykuya dalış çok tatlı bişey aslında. uyanınca da 1 günün leyla gibi geçiyor ama ben uyandığım andan itibaren herşeyi çok net hatırlayabiliyorum :)

bakalım bu ameliat nasıl olacak... sana şimdiden geçmiş olsun, bol şans...

Merhabalar arkadaslar;
Ben bugun 7. gunumdeyim ve Aylin hanim bugun son kontrolumu yaptı, Allaha sukur hersey yolunda . Birkac gundur Istanbulu geziyordum ama tatilim bitti ne yazikki. 7. gunde insan daha rahat oluyor, ama agır yuk tasinmiyor, hala kollarımı oynatirken hafif agrılarım oluyor. Yeni ameliyat olacak tum arkadaslarimin gozlerinden opuyorum, gecmis olsun diyorum. Hollandaya gidince de takip edicem bu forumu tabii,oradaki tum arkadaslarıma da Aylin hanimi tavsiye edecegim.. Aliyesma'ya, Aysecik12a'ya ve Kimderki'ye simdiden gecmis olsun, opuyorum hepinizi hersey cok guzel olacak inanin, gerisi kolay.a.s.

sevgicim sana da tekrar geçmiş olsun çok sağol canım iyi dileklerin için. iyi yolculuklar...

Ameliyat olan sevgili arkadaşlar... Hastaneye neler götürdünüz? Yani ne lazım ne lazım değil biraz bilgilendirirseniz sevinirim... sporcu sütyeni, pijama takımı, iç çamaşırı falan.. başka neler götüreyim mesela?

Tatlım önden düğmeli veya geniş atlet gibi pijama üstü olsun, geniş bişeyler al yani. Aylin hanım da söylemiştir gerçi. Sporcu sütyenini almışsındır zaten, Ayyıldızınki önden iliklemeli ondan aldıysan rahat edersin, ben 3 rengini de almıştım. Başka bişeye gerek yok. Öptüm seni

Geçmiş olsun şimdiden kimderki Elifnazz'ın dediğinden başka bişey gelmiyo aklıma. Dışarı kıyafetlerinde önden düğmeli, fermuarlı veya geniş olsun. Hastaneden çıkarken de rahat edersin.

Geçmiş olsun arkadaşlar, ben de bugün memeler, karın ve bacak yanları için gittim, Aylin hanımla görüştüm. Memeler dikleştirilecek, karın alt kısmı toplanacak ve bacaklardan yağ alınacak. En çok karnımdan korkuyodum walla, tam karın germe diyecek diye. Neyse onu da sezaryan izime toplayacakmış çok sevindim. Eeee manken gibi olucam kızlarrrrr

bütün bunlar ağır gelmez mi sana hepsi birden yani
ayrıca fiyat ne dedi hepsi için

valla sporcu sütyenlerim ayyıldız değil malesef. keşke netten sipariş verseydim diyorum ama geç kaldım artık. önden düğmeli pijama üstü de almadım ama kocamın tişörtlerinden biriyle idare edebilirim galiba. madem geniş bişeyler gerekiyor.

başka bişey götürmeme gerek yok öyle mi? yani doğum çantam geliyor da aklıma :))))) yok yoktu içinde... sağolun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…