• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba arkadaşlar; ameliyat olalı 3 gün oldu, drenlerim bugün alındı rahatladım. Memelerde ağrı hafifledi ama liposakşın sanki olmamışım gibi, bu korse acayip rahat bişii ya

Canım benim yaa, çok geçmiş olsun. Bu konuda nasıl bir yardımımız oldu bilmiyorum ama çok sevindim mutlu olmana.kaydirigubbakcemile5

Olur mu tatlım ya ben bu siteyi aylardır yorumsuz okuyordum, son anda katıldım. Burada bahsi geçen doktorların çoğuyla mesajlaştım, görüştüm. Aylin hanım hakkındaki ısrarlı övgüleriniz beni ona yöneltti. Gittim görüştüm, övgülerinizin ne kadar yerinde olduğunu görünce teslim ettim kendimi. Şu anda çok erken ama ablam gibi oldu sanki o yaa, elinden gelenin en iyisini yaptığına o kadar eminim ki, bunu hissettiriyor insana. Öptüm canım.

arkadaşlar aylin hanımın numarasını ya da çalıştığı hastaneyi bana özelden atarmısınız
yani başlık açtım hatta ama pek ilgilenen olmadı benim göğüslerim 90 bedenden nerdeyse 75 e düştü eriyo sanki
uzanınca çukur çukur buruş buruş çok moralim bozuk ya

Son düzenleme:
ya neden kimse yok ya arkadaşlar nerdesiniz ya:çok üzgünüm:

Üzülme canım ya, bugün cumartesi, hava güzel, geziyodur millet. Misal bikini almaktan geliyorum.Özelden attım sana

Merhaba kızlaaarrrrrrr; Ben de uzun araştıramalarım ve 5 doktor görüşmem sonucu Aylin hanım'da karar kılanlardanım. Karın germe yaptıracağım işleri toparlıyayım 1-2 haftaya kadar olacağım inşallah ameliyat günü alınca yazarım size byyyy

Aliyesma'cığım hayırlısı olsun ya. Karın germe yaptıracaksın ha, çok iz kalcak mı şekerim ya ? Korkmuyo musun?

Merhaba arkadaşlar bugün Aylin hanımla telefonla konuşup Aylin hanımcı olanlardanım 12 Haziranda Allah kısmet ederse Hollanda'dan gelip meme büyütmemi yaptırıyorummmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

cumartesiye randevu aşldım eşimle gidicem çok tatlı bi bayana benziyo bana du adin güzeller olurmu inşallah eşim de ikna olur da bu iş biter bu arada fiyat yazar mısınız bana genelde kaç lira tuttu ameliyatlar kızlar..........................................................................

Şekerim ben damla protez için ortalama 4000 gibi bi fiyat aldım, E demekki yakın zamanda beraber kurtulucaz bu dertten. Öptüm canım kolay gelsin

Kızlar ben de paramı toparladım sonunda 17'sine randevumu aldım. Şu memeleri de bi toparlattırıp, protezlendikmi tatile hazırım. Gerçi tatil için pek para kalmadı ama olsun.

Arkadaşlar merhaba ; Ben meme küçültmemi yaptırdım cuma günü. Aylin hanım ve anestezistim hakikaten muhteşemdi. Hiç ameliyat stresi yaşatmadılar sağolsunlar. Bugün drenlerim de çekildi. Oh be dünya varmış, boynum, sırtım rahatladı walla, füze gibi de memelerim oldu

Serenadesciğim 5-6 ayrı hastanede yapıyor hastanın maddi durumuna göre seçenek sunuyor canım. Medical park, Medicana, ıst Cerrahi, Acıbadem Maslak, Baykent, Hospitalyum falan

Arkadaşlar merhaba ; Ben meme küçültmemi yaptırdım cuma günü. Aylin hanım ve anestezistim hakikaten muhteşemdi. Hiç ameliyat stresi yaşatmadılar sağolsunlar. Bugün drenlerim de çekildi. Oh be dünya varmış, boynum, sırtım rahatladı walla, füze gibi de memelerim oldu

Geçmiş olsun Nurçinciğim, güzelim benim. E hadi bakalım sende atlattın bu olayı, özelden az yazışmadık. Beraber dantelli süytenler bakacağız seninle.kaydirigubbakcemile

Eh arkadaşlar ben de perşembe geliyorum, cuma ameliyat. Stres bastı walla var mı diyeceğiniz, yapmam gereken bişey??

Yok tatlım ya ööle fazla bişey doktor hanım ilaçlar konusunda uyarmıştır zaten, sporcu sütyenini alıyosun, geliyosun. Neyse takip edeceğiz bakalım senide. Nerde olacaksın??

Arkadaşlar ilaç konusu dediğiniz ne ya , bi ilaç mı kullanılacak?? Bana sadece aspirin ve benzerlerini 1 hafta önceden kullanma dedi. Kullandığın bi ilaç var mı dedi? Ne kullanacağız ki??

Back