Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

slm kızlar
bende ameliyat olalı 6 ay olacak ama bu kapsüllenme nasıl birsey bilmiorum sag göğsüm benimde daha sert ve yukarıda ve alt kısmında gecmeyen bi potluk var bakınca belli degil ama elleyince rahatsızlık veriyor bariz belli oluyor bu kapsüllenmemi acaba Adam defolusun dio moral sıfır :)

Uzun süredir yazmıyodun canım sen kontrole gittin mi hiç bu konuyla ilgili?

canım bence doktoruna bi danış en net bilgiyi o werir zaman gecirme ayrıca bi an önce bi görüş bnmde 2 hafta oldu yumuşaklıkları aynı ama ikisi birebir aynı degil arada fark war..biri 1 cm kadar yukarda kalıyo.. umrım zamnla oturur yerine :sinifsinif:

En son ne zaman gittin doktora? doktorunun bu durumdan haberi var mı?

Benim bildiğim kapsül olayında tüm memede sertlik oluyor, öyle anlattı Aylin hanım. Birde ben mesajlarına baktım pl2ozaccığım 4 ay olmuş ameliyat olalı daha henüz aşağıya inmemiş olabilir mi? Yani sertlik tüm memende mi yani?

Taliaadacığım sana çok geçmiş olsun ve sürprizzz Pazartesi ameliyat oluyorum. Aslında Cumartesi istiyodum ama doluymuş Aylin hanım mecbur Pazartesi'ye kaldı. Heyecanını şimdi anlıyorum

Çok sevindim vickie walla öyle zor bişey değil ameliyat falan ben kendimi yedim 10 gün ama değmezmiş. sakın stres yapma sütyenini al ve mutlu olmayı bekle

sertlik dgl sorunum gögsümün sag alt tarafına dokununca silikonda potluk var bariz hissediliyor ..soldaaki biraz dogallastıda görüntü acısından sagdaki hala yukarda offff biri anyada biri konyada gibi :)şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

Selam kizlar,
gögüslerimi büyütmeyi düsünüyorum ve size birkac sorun var yardimci olabilirseniz sevinirim
Aylin hanimin kendine ayit bir internet sayfasi var mi yada hangi hastanede calisiyor?
Gögüs büyütme ameliyatina ne kadar aliyor? Taksit yapiyor mu?
Iyilesme süresi ne kadar? Ben yurtdisindan gelecegim cünki ve en fazla 1hafta kalabilirim istanbulda :-(
Yardimlariniz icin simdiden coook tesekkür ederim a.s.

Özelden attım canım bilgileri. Öptüm

Aylin hanımla konuştun mu? Bence hemen görüş için rahatlasın. Ne gerekli ise söyler o biliyosun. Öptüm seni sıkma canını. Benimde 7 ay doldu ikisi aynı anda aşağıya inmiyor ama sonunda oturup eşitleniyor.

yok henüz konusmadım elfnaz gidicem inş.cnm seninkiler eşitlendimi?nasıllar:)

yok henüz konusmadım elfnaz gidicem inş.cnm seninkiler eşitlendimi?nasıllar:)

Benim şu anda tümüyle eşitlendiler . Sol memem ilk 3 ay 1 cm kadar yukarıdaydı. Ben ilk 3 ay sürekli kontrole gittim, Aylin hanımda yukarıdaki memeye biraz daha fazla masaj verdi, vermesemde eşitlenir ama sinirin bozulmasın bunlar n'olcak diye dedi. Şu anda muhteşemler. Ben seninde bir problemin olduğunu düşünmüyorum canım ama bir git Aylin hanıma.

Benim 4.günüm doldu yarın 5.gün ağrım acım kalmadı, ağrı kesici bile almadım bugün. Tek sorun tam ortada iman tahtası üzerinde aşırı bir gerginlik ve şişlik var, bu da bir geçse süper rahatım kızlar.

Ay ewet benide en rahatsiz eden yer orasi olmustu her iki yandan kaslari gevsettikleri yer orasiymis sanirim ole bisey demisti Aylin hanim. Bi sure soora hafif morarmalar oluyor orda. Onun gevsemesi bende 10 gunu bulmustu taliaadacigim. Ama sen bayagi hafif atlattin gibi brawo.

Sagol canım ben bile bu performansı beklemezdim kendimdenkaydirigubbakcemile3

Ewwet arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum, bakalım inşallah taburcu olup güzel haberlerimi veririm buradan ben de. Ve umarım taliaada gibi bende kolay atlatırım:)))))

Ewwet arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum, bakalım inşallah taburcu olup güzel haberlerimi veririm buradan ben de. Ve umarım taliaada gibi bende kolay atlatırım:)))))

Vickiecigim dun aksam yazayim dedim site iptal oldu. Simdi ameliyattan cikmis, super memelerine ve karnina kavusmussundur herhalde ama dun senin icin dua ettim onu bil. Optum seni buraya yazmani bekliycem. Gecmis olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…