Taliaada senin adına çok sevindim. Umarım ameliyatın kolay geçer.. Bende ocak sonu gibi ameliyat olmayı planlıyorum Aylin hanıma... Şehir dışında oturuyorum ve bir kaç haftaya kadar randevu alıp görüşmeye gitmeyi planlıyorum. Sakıncası yoksa fiyat konusunda ortalama bir bilgi verebilir misin. Hazırlıklı olmak istiyorum da... Şimdiden çok teşekkürler...
Taliaada çok sağol canım. Peki Aylin hanım ameliyatta mı deneyerek mi karar verecek yuvarlak mı yoksa anatomik mi koyacağına? Ben de hep bunu merak ediyorum, ikisinin arasındaki farkın görüntüde nasıl olduğunu.. Meme dokusu fazla olmayan ve üstten iyi dekolte versin isteyen birine yuvarlak mı daha iyi olur acaba..? Sanki anatomik üstten pek dekolte vermezmiş gibi geliyor...
arkadaşlar bir sorum olucaktı karın estetiği yaptıran arkadaşlara;benim 3 yaşında ikizlerim var ve arabaya oturturken,yataktan alırken falan mecburen kucagıma alıyorum.3 senedir bekliyorum ameliyat için daha fazla beklemek istemiyorum artık dayanamıyorum kendimeameliyat olduktan sonra 1 ay kadar annemden yardım alıcam ama bu yeterli olurmu sizce?1aydan sonra mutlaka almam gerekir kucagıma çocukları...aylin hanıma gideceğim bu ayın sonunda ama ondan önce sizdden bir fikir almak istedim...
vickie canıma aylin hanıma ameliyatı kaca anlastınız? öğrenebilir miyim..
Kızlar bugün endoskopi yaptırdım, midemde yara açılmış kocaman stresten 10 gündür yemek yiyemiyorum, çay kahve falan, midem yanıyordu sürekli. Bugün Aylin hanımla görüşemedim akşama kadar aradım ameliyattaydı. Umarım ertelemez ameliyatımı yoksa memem olacak derken midemden olacağım. Çok uzun tarihe almayın ameliyat gününü walla çok stres yapıyo
Ay nebiliim şekercim ya çok istiyorum ya bir an önce olmak işyerinden izin vermediler bu hafta, uzadı, uzadıkça sinirim bozuldu. Birde Aylin hanım ertelerse hastanelik olurum walla yalanım yok.
Merhaba arkadaşlar ben Pazartesi ameliyatımı oldum. Dün sabah drenim alındı ve çıktım. Akşam arkadaşımda kaldığım için yazamadım. İyiyim hatta düşündüğümden daha iyiyim, bu sabah kendim kalktım, saçımı falan tarayabiliyorum. Bu arada dual plan 295cc damla kondu ve meme uçlarım dışarı çıkartıldı. Öptüm sizi, yeni ameliyat olacaklar birşeyler soracaksa cevaplarım.
kaydirigubbakcemile5 canım anlıyorum seni düşünmekten kafayı yicek duruma geliyo insan.. ben son zamnlarda olsun bitsin artık diyodum.. inşallah sende hayrlısyla atlatrsın ilk 3 gün yatıp kalkmak zor destek alman lazım opuyorumnanaktan karar werrdiniz mi nasıl yapılcak??kac cc??
merhaba pechka, meme uçların başarıyla dışarı çıkarıldı mı? bir doktor bana bunun geri çıkarılsa bile tekrar geri dönme ihtimalinin olduğunu söylemişti..o yüzden de bu işleme sıcak bakmıyordu..aylin hn bunda gerçekten başarılıysa sanırım ben de onu görücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?