Şekerim sen bizim gruptanmışsın ne işin var burda töbe töbe.:hulya:
Tamam canım geçici takıldım dönücem topiğime, sadece şeetmek için telefon numarası için yani kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim sen bizim gruptanmışsın ne işin var burda töbe töbe.:hulya:
3-5 sene beklersen olabilir canım ya.Neyse sen biriktirmeye başla belki indirime ikna edersin Aylin hanımıkaydirigubbakcemile
arkadaslar ben yeniyim bu sitede..dogru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama ben de meme buyutme ameliyatını dusunenlerdeim. yaptıranlara bişeyler sormak istiyorum.ben de kucuklugumden beri memelerimin kucuk olmasına uzuldum hep.. ameliyat nasıl geciyor ?ne kadar sure sonra ayaga kalkılıyor; ve rahatbi şekilde işe baslamak için kac gun gerekiyor? aylin hanımı bayan old için tercih etmek isterim.tabi ameliyat olurken erkek asistanlar da var mı acaba? insallah yoktur.ameliyattan sonra iz ne kadar belirgin kalıyor?
koltuk altı yontemi uygulanmıyor mu? tesekkur ederim...
arkadaslar ben yeniyim bu sitede..dogru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama ben de meme buyutme ameliyatını dusunenlerdeim. yaptıranlara bişeyler sormak istiyorum.ben de kucuklugumden beri memelerimin kucuk olmasına uzuldum hep.. ameliyat nasıl geciyor ?ne kadar sure sonra ayaga kalkılıyor; ve rahatbi şekilde işe baslamak için kac gun gerekiyor? aylin hanımı bayan old için tercih etmek isterim.tabi ameliyat olurken erkek asistanlar da var mı acaba? insallah yoktur.ameliyattan sonra iz ne kadar belirgin kalıyor?
koltuk altı yontemi uygulanmıyor mu? tesekkur ederim...
canım tesekkür ederim. benim de biraz para biriktirmem lazım..fiyatlar neye gore değişiyor?4-4,5 diye biliyorum ama ben 4000 tl ye yaptırsam ne fark ediyor:)ayrıca sehir dısından gelenlere konaklama imkaı varmıdır acaba?
bende seni öpüyorum canım.
Merhaba arkadaslar Aylin hanımın dual Plan ameliyat yaptığı arkadaşlarım özellikle ; memnunlarmı hallerinden doğal duruyormu, bir problem yaşadılarmı?
Merhaba sekerim ben ameliyat olali 3,5 aya yaklasti. Sonuc super dual plane oldum bende. Uzun suredir giremedim foruma ama bir problem olmadigi icin belkide. Benim meme dokum vardi, hatta mem baslarim asagidaydi biraz, onlar yukari kalkti, memelerimin ustu duz alt kismi yuvarlak gayet hos duruyor. Esimde bayiliyor.zemuszemus