Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Hayır canım, ama burdan bikaç arkadaş silikon jel kullanmıştı. Benim iz de ince zamanla yumuşuyacak demişti Aylin hanım o yüzden kullanmadım. Öyle jel falan düzenli kullamıyorum ben unutuyorum

Son düzenleme:
certanly , canım senin neden o kadar ağrı oldu?meme dokun az oldugu için mi,cunku benimki de yok denecek kadar az. bu yuzden agrı da fazlamı olur acaba diye dusunuyorum..bir de anatomik damla protez galiba yanlıs bilmiyorsam deil mi..

Eh tabii meme bezi olmayınca mecbur kas altı olucak, bu yüzden ağrı olucak tabii ki ama bu insanın ne kadar dayanıklı olduğuyla alakalıymış sonuçta

Merhaba arkadaşlar ben dün ameliyatımı oldum. Bugün eve geldim, çok iyiym ama eşim bilgisayar başına oturtmadı yorma kendini diye, yarın paylaşıcam sizinle . Ama şimdilik şunu söyleyeyim Aylin hanım hakikaten muhteşem hem insan olarak, hem doktor olarak

Geçmiş olsun pane, sen Fatmagül'e bakma istediğin zaman bu topic'e de yazabilirsin. Umarım istediğin gibi olmuştur memişlerin

Merhaba kızlar ben de bugün Aylin hanımla görüştüm öğlen üzeri. Kararımı verdim, laylaylom olacağım diye ortalarda dolaşıp duruyordum ne güzel. Karar verince stres basıyomuş. Ama yaptığı hastalarının resimlerini görünce bende istiyorumummmmm. Hemde hemen. Ay işlerimi ayarlıyım belki bayram üstü oluveririm. Zaten bayramdan 10 gün sonra yurtdışına çıkacakmış.

Canim benim hemen yaptir valla, gecirdigimiz gunlere yazik. Insani o kadar memnun ediyor, o kadar kendine guveni geliyor ki her aldigim dekolte valla, adam terkedecek beni yakinda.

Haklısın canım ya dur bakayım işlerimi ayarlıyım da annem tutturdu bayramdan sonra ol diye ama hazır bayramda iş yerini kapatıyorumya olayım diyorum.

Canım zaten 3-5 gün sıkıntılı geçecek bence de bir an önce ol, bayrama kadar bile toparlarsın. Senin kasaltına mı koyacak Aylin hanım?

Dual plan olacak canım. Kararımı verdim Çarşamba oluyorum. Çok heyecanlıyım yaa heryerim titriyor. Bu kadar sene bekledim iki gün daha nasıl bekliycem bilmiyorum.

Hayirlisi olsun canim simdiden, ne mutlu bir kisi daha katiliyo aramiza, super yaa. Aylin hanimcigimi op benim icinde gecmis olsun de bi de gerci ben aradim ama.

Sağol canım ya bende çok sevinçliyim ve aşırı heyecanlıyım. Uyku tutmaz artık 2 gece. Tamam öptürürmü bilmem ama en azından öptüğünü söylerim canım. Hakikaten çok iyi ve tatlı bir insan. ben de çok üzüldüm. Neyse yeni memelerimin hayalini kurup yatıyım bakayım belki uyurum

Merhaba vitiligo eh o kadar heyecan olacak tabii canım ya. Bir de senin ismin vitiligo sende bu hastalık mı var? Benim annemdede varda

Merhaba vitiligo eh o kadar heyecan olacak tabii canım ya. Bir de senin ismin vitiligo sende bu hastalık mı var? Benim annemdede varda

Sağol canım desteğin için. Evet bende vitiligo var maalesef (((. Zaten Aylin hanımla konuştuk meme başından istedim ama vitiligo nedeniyle beyazlama riski var o yzden meme altından koyacak, ince bir beyazlık olabilir, gerekirse sonra tatoo yaptırırsın dedi.

Canım yeni topic aç istersen, buradakilerin hepsi Aylin hanıma ameliyat olanlar. Ama millet yurtdışından gelip ameliyat oluyor. Sende ıstanbul'a gel ol bi hafta sonu.

Vitiligo gecmis olsun simdiden, alıcaz bakim haberlerini. zaten is doktora karar verene dek, sorası zaten geciyo. Zaten bu vakte kadar bekledine yanıcan benim ve digerleri gibi.

Evet öyle canım da gel bana sor, kalbim yerinden çıkacak gibi, ay sizde böyle heyecan yaptınızmı benim gibi. Gerçi foruma bakıyorum çoğu kişi uyumamaış. Ay ölücem yaaa. Yatıyorum uyuyamıyorum, dün gecede uyuyamadım zaten gözlerimin altı çöktü resmen.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…