Hersey gönlünce istedigin gibi olsun basarili bir ameliyat gecer ve burda bize yasadiklarini yazarsin .
Darisi benim basima..
Canım ben ameliyatımı oldum ve çok başarılı geçti. Sen ne ameliyatı olacaksın, meme büyütme mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersey gönlünce istedigin gibi olsun basarili bir ameliyat gecer ve burda bize yasadiklarini yazarsin .
Darisi benim basima..
Merhaba arkadaslar, bugun pansumana gittim. Diren yerlerim kapanmis bile, ancak alttaki dikis yerlerim simsiyah kabuklu. Korkacak bisey varmi? Ne zaman dokulur bu kabuklar?
sevgi hanım, göğüsleriniz ne kadar ölçüde yumuşadılar? yusyuvarlak durmuyorlar dimi? ben sert ve yuvarlak olmalarından çok korkuorum.forumda baska bi topicte arkadas göğüslerinin çok tepede kaldığından ve yusyuvarlak olduğundan bahsetmişte..ben böyle olmalarından çok korkuorum arkadaslar.ameliyat olan dostlarım beni biraz bilgilendirirmsinz?
Merhaba ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. Aylin hanımın özel ulaşabileceğim bir telefonunu verebilirmisiniz? Yoksa muayenehane telefonundan ararım ama kendisiyle görüşmek istiyorum. Şimdiden sağolun.
kızlar fiyatta artış oldu mu? en son 4.000 tl'ydi.
ben de evlenmeden önce yaptırmak istiyorum:gitme:ameliyat sonrası doğum yapan var mı?sarkma falan olmasından korkuyorum doğumdan sonra.
Yolladım canım cebini. Sen de meme büyütmek mi istiyorsun?
Çok sağol canım. Hayır ben küçülttüreceğim :)))))
Canım sen biran önce Aylin hanımdan randevu al bence. Son yolladığım arkadaşlar 4500-5000 gibi ödediler. Protezler fiyatlanmış galiba. Arayıp kendin konuş ve randevunu belirle. Sonra mağdur olmayasın
yaa inanmıyorum ne kadar da zamlanmış:sinifsinif:şuan öğrenciyim yaptırmam imkansız.işe başlıycam da, para biriktircem de.....o zaman kadar 10.000 olur herhaldekaydirigubbakcemile3