Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba arkadaslar baktimda bu haftam biraz yogun gecti yazamadim size. Problem yok iyiyim. yuzumdeki sisler azaldı elmacik kemiklerim belirginlesmeye basladi. Memeler super zaten fuze kimin. ek derdim gozlerimdeki kirmizilik azaldi baya ama kaybolmadi, vampir gibi dolasiyosun diyolar. Anlayamadigim sey pane arkadasi niye kovdunuz topicten yaa, noolduki? Olsun buyutsun kucultsun buraya da yazabilir. Bende meme kucultturecek arkadaslarima bilgi veririm. Herkes bizim gibi meme fakiri deil sonucta. Sevgiyle optum sizi kislar.

3-5 sene beklersen olabilir canım ya.Neyse sen biriktirmeye başla belki indirime ikna edersin Aylin hanımıkaydirigubbakcemile

böyle bir imkan var mı?yani nakit versem parayı pazarlık yapabilir miyim?yoksa fiyat ona bağlı bir şey değil mi?

arkadaslar ben yeniyim bu sitede..dogru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama ben de meme buyutme ameliyatını dusunenlerdeim. yaptıranlara bişeyler sormak istiyorum.ben de kucuklugumden beri memelerimin kucuk olmasına uzuldum hep.. ameliyat nasıl geciyor ?ne kadar sure sonra ayaga kalkılıyor; ve rahatbi şekilde işe baslamak için kac gun gerekiyor? aylin hanımı bayan old için tercih etmek isterim.tabi ameliyat olurken erkek asistanlar da var mı acaba? insallah yoktur.ameliyattan sonra iz ne kadar belirgin kalıyor?
koltuk altı yontemi uygulanmıyor mu? tesekkur ederim...

cnm doğru yerdesin,ben de para biriktir biriktirmez Aylin hanıma ameliyat olucam.zemuszemushem çok memnun ameliyat olanlar hem de bayan olması benim için çok önemli.isteğe göre ameliyata erkek asistan almıyormuş.ameliyat olanların yorumlarına bir bak;ayağa kalkma süresi kişiden kişiye değişiyor.

Merhaba canim, bence de super bir tercih. Ben hem meme protezi taktirdim, hem de yüzümü toplattim. Meme protezim kas alti kondu. İlk gun zorluyor tabii. Ama ben ayni aksam kalkabilenlerdenim, ama agri esigine gore degisiyormus. koltuk alti uygulamiyor. Protez kas kasilince yukari kaciyormus. Optum canim seni.

canım tesekkür ederim. benim de biraz para biriktirmem lazım..fiyatlar neye gore değişiyor?4-4,5 diye biliyorum ama ben 4000 tl ye yaptırsam ne fark ediyor:)ayrıca sehir dısından gelenlere konaklama imkaı varmıdır acaba?
bende seni öpüyorum canım.

Merhaba seker, konaklama imkanı yok yurtdisi veya sehirdisi gelenlere 2 gun hastanede yatirip yolluyor canim fiata dahil.

kızlar bu 295cc C cup gibi seyler ne oluyor ? bilgi verirmisiniz..
ayrıca kasaltına anatomik protez koyduran var mı acaba?

Son düzenleme:
Olsun canim, sen protezin cc sine takilma sadece Aylin hanimin sordugu soru su vucuduna uygun en buyuk beden mi, yoksa bir miktar (degecek kadar ) buyutme mi istiyorsun?? Degecek kadar dedigi genelde B cup(80 beden Turk bedeniyle), digeri C cup (80-85 beden arasi veya 85 beden ) oluyor zaten. Buradaki anatomic protezlerin hepsi veya bircogu zaten kasalti. Benimki de oyle inan harika bu halleriyle bile. Alıntı yapmak icin sadece alıntı yapacagin yazinin altindaki alıntı yap bolumune tikliyosun

Merhaba arkadaslar Aylin hanımın dual Plan ameliyat yaptığı arkadaşlarım özellikle ; memnunlarmı hallerinden doğal duruyormu, bir problem yaşadılarmı?

Merhaba arkadaslar Aylin hanımın dual Plan ameliyat yaptığı arkadaşlarım özellikle ; memnunlarmı hallerinden doğal duruyormu, bir problem yaşadılarmı?

Merhaba sekerim ben ameliyat olali 3,5 aya yaklasti. Sonuc super dual plane oldum bende. Uzun suredir giremedim foruma ama bir problem olmadigi icin belkide. Benim meme dokum vardi, hatta mem baslarim asagidaydi biraz, onlar yukari kalkti, memelerimin ustu duz alt kismi yuvarlak gayet hos duruyor. Esimde bayiliyor.zemuszemus

arkadaslar dual plan in diğerlerinden farkı nedir? hangisi avantajlı sizce..

Canım ben araştırdığım kadarıyla sende biraz meme olacak, protezin üst kısmı kasaltında, protezin alt kısmı memenin altında kalıyor. Memeyi diğer yöntemlere göre biraz daha fazla yukarı kaldırıyor. Kasltı kasüstü karışımı bişey yani. Yukarda dekolten iyi oluyormuş, altta meme yuvarlaklığı. Öptüm canım

...............................................................................................

Son düzenleme:
Certanly canım kendini iyi hissetmene o kadar sevindimki. Sonuçtan zaten endişem yoktu. Yara yerlerim benimde taş gibi sertti, hala sertler. 6 ay-1 yıl içinde yumuşuyacakmış ben sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…