Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

kızlar dün ameliyatımı oldum
ama ne kadar kötüydüm ameliyat sonrası... ağrı kesicilere alerjim var, ağrılarım çok kötü saatlerce kımıldamadan yattım. perşembeden bugun sabaha kadar bişey yemedim.. dün akşam 2 kaşık çorba içtim, kustum, uzun süre idrara da çıkamadım, vücudum çok susuz kalmıştı... kaç şişe serum takıldı.. şimdi ayaklarım dahil heryerim ödemli, nefesi gıdım gıdım alıyorum, korkuyorum nefes alırken göğüs kafesim 2ye b ölüncek gibi oluyorum.. dün 12de bitmiş ameliyat anatomik 275 cc takıldı dual plan yapabilirim dedi ama dual oolmadı sanırım, 75 a cuptan 80 b cup olmuşsundur dedi,.. şu an öyle ödem doluki göğüslerim boynuma kadar ödemim var, ağzıma gircekmiş gibi... ben bukadar ağrı çekeceğimi inanın bilmiyordum... dünden beri hep uyukluyorum.. her defasında uyanıp bunun bi kabus olduğunu düşünüyorum ama gercek oldugunu hemen anlıyorum.. berbat ağrım var, bünyem zayıf, göğüs kafesim dar, sanırım ondan kaynaklanıyor... kızlar sizin de aynı mı oluyordu.. nolur moral verin.. refakatçisiz geldim, eşim bugun bi kaç saatliğine geldi, işi oldugu için geri gitti... kaç kere ağladım, elimi tutsa ağrıdan bagırdım, allahtan hiç demdi niye oldun ozaman diye, dese zaten ben mahvolurdum.. ara ara yüzüme ne gerek vardı bunlara der gibi baktı ama.. neyse.. şimdi laptopu mahsus açtım.. biraz kollarımı hareketettireyim diye.. yarın eve dönüyorum.. haberi yok anlamaması gerekiyor annemin.. o yüzden hemen toparlanmalıyım..birde bu sabaha karşı gözlerim iltihaplandı, sanırım hastane enfeksiyonu.. ilaçla geçti çok şükürr

Canim benim coookk gecmis olsun. Bu gunler zor gececek ama gececek merak etme. 3-5 gun sabret. Benimde cok asiri agrim olmadi, ilk gun biraz oldu. Tabii agri cekerken pisman oluyor insan ama birkac hafta gecince cok mutlu olacaksin inan bana. Hepimiz ayni noktalardan gectik canim. Nisanlin kalsaydi senle psikolojik destek olurdu. Ben nezle bile olsam anne diye aglarim hala. Ama atlattın sukur. Agri kesicilere allerjin olmasi kotu olmus . Optum seni merak etme birseyi, hersey guzel olacak.opuyorumnanaktan

certanly, canım çok geçmiş olsun. Aklımdaydın hep bugün ama şehir dışından misafirim vardı o yüzden arayamadım seni. Benim bu kadar ağrım olmamıştı yaa, çok üzüldüm senin adına. Sadece kollarımda halsizlik ve ödemler vardı. Bugün benim 10. günüm, şişlikler dışında hiçbir sıkıntım yok, sabret canım çabuk geçiyor...Bu arada sağ taraftaki dren yeri kapanmadığı için henüz banyo yapamadım canım..Öpüyorum seni hoşçakal....

certanly selam.. yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldugu walla :( niye bukadar odem olustu sende? bu odem tam olarak nedir onu da bilmiyorum ben, sisliklerden mi bahsediyorsunuz ?
sende bukdr fazla odem olusmasi agri kesiciye alerjin olmasindan mi kaynaklaniyor acaba? yoksa protezin vucutta yarattigi yabanciliktan mi ? birde kas alti mi oldun ameliyatini onu merak ediyorum.. boyle heryerinde odem olusmasi cok zor olsa gerek canim umarim en kisa zamanda toparlarsin :(((

Bu kadar neden şiştin bende bilemeyecim Certanly ama meme etrafındaki şişliklerden bahsediyorsan o herkeste oluyor canım, gerginlikte protezden kaynaklanan bişey. 10 günde meme etrafındaki ciddi şişliklerin geçiyor merak etme. Ayrıca bu kadar depresyona girecek bişey yok. Bu zorlukları atlattıktan sonra keyfin yerine gelir. Eminimki memelerin çok güzel olacak, keyfini sürmeye bak. Öptüm seni.

Certanly sanirim hakikaten en zor atlatan sensin, ama yeni ameliyat olacaklarin psikologisini acayip bozdun. Haftaya izin alip ameliyat olmayi planliyorum. Umarim senin kadar cok aci cekmem. Cok gecmis olsun ama sonucla meme sekli ve buyukluguyle ilgili bisey yazmamissin ,Elif''in dedigi gibi belkide problemlerin gecince bakacaksin memelerine . Bizi de durumdan haberdar et de moral bulalim biraz.

Merhaba kizlarrr ben Pazartesiye ameliyat oluyorum, iznimi ayarladim. Cuma aksami ucuyorum Turkiye'ye. Iki gun gezicem Istanbul'da 3.gun ameliyat. Bakalim Persembe donucem eve artik o zaman yazarim size . Optum. Ay cok heyecanlıyım yaa.

Merhaba certanly sana anatomik konmamışmıydı yanlış hatırlamıyorsam. Birde hepimizin protezi önceleri yukarıdaydı. 3 aya kadar inecek merak etme. K.i.b.

Merhaba arkadaslar ben dun ameliyatimi oldum. Yuzun cok sis oldugu icin dun yazamadim. Yoksa dun aksamdan beri cok iyiyim. Certanly cok aci cektigi icin cok korkarak girdim ameliyata ama cok sukur rahatim. Bana high profile 375 cc kasalti protez kondu. Su anda memelerimin bu hale geldigine inanamiyorum ya muhtesem, herseye her aciya deger. Yuzumdede yanaklarim cok sarkmisti, kaslarim asagida oldugu icin yuzumde cok yorgun ifade vardi. Goz kapagimin altından ve saclarimin icinde ufak kesikler var. Yuzum su anda sis ve goz kapaklarimda o yuzden degerlendiremiyorum tam ama kaslarim ve yanaklarim baya kalkti. Meme protezi ile ilgili 4 saat sonra yemegimi yedim. Once oturdum soora kalktim, ilk kalkis zordu ama sonra tuvaletime gittim, sacimi taradim. Sadece gogsumun uzerinde baski ve gerginlik var. Ama her ameliyatin agrisi olur. No pain no gain (agri yoksa kazanc yok) arkadaslar. Aylin hanim hakikaten cok iyi bir doktor. Oyle bilgiler veriyorki konusur gibi ama asla ameliyata girmeden bilgilendirmeden sokmuyor. Mesela agrin olacak diyor, ilk 4-5 saat derin nefes alamiyacaksin diyor. Daha ne yapsin ellerine saglik. Optum hepinizi.

Çok geçmiş olsun canım. Ben de meme protezi sonrası senin gibiydim akşam kalktım hemen dolaştım falan umarım çarçabuk toparlanırsın. Yüzünün şişliği ne zaman inecekmiş yani normal hayata ne zaman döneceksin. Hani ilerde ihtiyacımız olursa :))))). Öptüm seni canım. Bu arada certanly sana da çok geçmiş olsun canım merak etme memelerin aşağıda inecek. Benim iki ay oldu yavaş yavaş indiler bayağı, bende 3 ay dolsun diye bekliyorum bakalım ama ilk zamana göre bayağı fark var. Ancak seni bayağı mutsuz görüyorum. Genelde memesi olmayan bizim gibi insanların rüyasıdır bu ameliyat. Herşey düzelecek, ne kadar çok insan var bu ameliyatı yaptıramayan değilmi???

olivetree çok geçmiş olsun, ben de bugün 3. haftayı geride bıraktım. Ameliyat sonrası ciddi şikayetlerim olmamıştı ama yine de yatarken ve kalkarken zorlanıyor insan ama ben de senin gibi hep iyi olacak geçecek diye kendimi rahatlatmaya çalıştım . Bugün ise çok çok iyiyim, artık yan yatabiliyorum, şişlikler indi, dokununca ağrı falan yok...Bir iki haftaya eminim sen de çok daha iyi olacaksın ....

alistacım merhaba, benden daha kıdemli olarak bişeyler sorsam sana. :)))Benim dikiş yerlerinin kabukları dökülmeye başladı, altta hafif pempe iz dışında belirgin birşey göremiyorum ben, senin dikiş izleri ne durumda acaba, bu pempelikler de kaybolacak mı? öptüm canım ....

olivetree çok geçmiş olsun, ben de bugün 3. haftayı geride bıraktım. Ameliyat sonrası ciddi şikayetlerim olmamıştı ama yine de yatarken ve kalkarken zorlanıyor insan ama ben de senin gibi hep iyi olacak geçecek diye kendimi rahatlatmaya çalıştım . Bugün ise çok çok iyiyim, artık yan yatabiliyorum, şişlikler indi, dokununca ağrı falan yok...Bir iki haftaya eminim sen de çok daha iyi olacaksın ....

alistacım merhaba, benden daha kıdemli olarak bişeyler sorsam sana. :)))Benim dikiş yerlerinin kabukları dökülmeye başladı, altta hafif pempe iz dışında belirgin birşey göremiyorum ben, senin dikiş izleri ne durumda acaba, bu pempelikler de kaybolacak mı? öptüm canım ....

Merhaba asmunikalciğim evet izlerim koyu pembe hatta kırmızıydı benimde, artık bayağı açık pembe.Beyazlaması 6 ay sürecekmiş ya onu bekliyorum.Başta dikişlerim karşıdan görünüyordu, artık mememin altına yerleşti ona seviniyorum.Yani süreç ne olursa olsun Aylin hanımın dediği gibi işliyor canım, bir sürpriz yok şükür. opuyorumnanaktan

Sagolun kizlar, çok mutluyum ve iyiyim. Gozlerimdeki sislikler buz ve cay pansumanini takiben rahatladi biraz. Memeler asmunikalin dedigi gibi yatip kalkarken kendini hatirlatiyor sadece. Gozlerimde kanlanmalar var, sisliklerim 10 gunde inecekmis alista, ama kanlanmalar 2 hafta surermis. Ben bu ameliyati atlattigima .inanamiyorum hala saskinim, o kadar uzun sure istedikten ve bekledikten sonra darisi tum isteyenlerin basina.

Geçmiş olsun olvetree . Valla zaman o kadar çabuk geçiyorki benim 1 ay oldu bile, ufak ufak yumuşuyorlar ama hala sertler tabii. Neyse canım yani karar verip ameliyat masasına yatana kadar olay yani. Öptüm seni

Kızlar ameliyat günü geldi çattı yarın oluyorum. Tabiiki stres var ama hafif çünkü burada okuduklarım sayesinde başıma ne geleceğini biliyorum. Ve insan bu ameliyatı bu kadar bekledikten sonra stres olsa n'olcakki. sabırsızlıkla yeni memişlerimi bekliyorum. Bana dua edin kızlar.:gitme:

Hersey gönlünce istedigin gibi olsun basarili bir ameliyat gecer ve burda bize yasadiklarini yazarsin .
Darisi benim basima..

Back