kalem81 sayende cesaretlendim...teşekkür ederim[/QUOTE
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalem81 sayende cesaretlendim...teşekkür ederim[/QUOTE
kızlar dün ameliyatımı oldum
ama ne kadar kötüydüm ameliyat sonrası... ağrı kesicilere alerjim var, ağrılarım çok kötü saatlerce kımıldamadan yattım. perşembeden bugun sabaha kadar bişey yemedim.. dün akşam 2 kaşık çorba içtim, kustum, uzun süre idrara da çıkamadım, vücudum çok susuz kalmıştı... kaç şişe serum takıldı.. şimdi ayaklarım dahil heryerim ödemli, nefesi gıdım gıdım alıyorum, korkuyorum nefes alırken göğüs kafesim 2ye b ölüncek gibi oluyorum.. dün 12de bitmiş ameliyat anatomik 275 cc takıldı dual plan yapabilirim dedi ama dual oolmadı sanırım, 75 a cuptan 80 b cup olmuşsundur dedi,.. şu an öyle ödem doluki göğüslerim boynuma kadar ödemim var, ağzıma gircekmiş gibi... ben bukadar ağrı çekeceğimi inanın bilmiyordum... dünden beri hep uyukluyorum.. her defasında uyanıp bunun bi kabus olduğunu düşünüyorum ama gercek oldugunu hemen anlıyorum.. berbat ağrım var, bünyem zayıf, göğüs kafesim dar, sanırım ondan kaynaklanıyor... kızlar sizin de aynı mı oluyordu.. nolur moral verin.. refakatçisiz geldim, eşim bugun bi kaç saatliğine geldi, işi oldugu için geri gitti... kaç kere ağladım, elimi tutsa ağrıdan bagırdım, allahtan hiç demdi niye oldun ozaman diye, dese zaten ben mahvolurdum.. ara ara yüzüme ne gerek vardı bunlara der gibi baktı ama.. neyse.. şimdi laptopu mahsus açtım.. biraz kollarımı hareketettireyim diye.. yarın eve dönüyorum.. haberi yok anlamaması gerekiyor annemin.. o yüzden hemen toparlanmalıyım..birde bu sabaha karşı gözlerim iltihaplandı, sanırım hastane enfeksiyonu.. ilaçla geçti çok şükürr
olivetree çok geçmiş olsun, ben de bugün 3. haftayı geride bıraktım. Ameliyat sonrası ciddi şikayetlerim olmamıştı ama yine de yatarken ve kalkarken zorlanıyor insan ama ben de senin gibi hep iyi olacak geçecek diye kendimi rahatlatmaya çalıştım . Bugün ise çok çok iyiyim, artık yan yatabiliyorum, şişlikler indi, dokununca ağrı falan yok...Bir iki haftaya eminim sen de çok daha iyi olacaksın ....
alistacım merhaba, benden daha kıdemli olarak bişeyler sorsam sana. :)))Benim dikiş yerlerinin kabukları dökülmeye başladı, altta hafif pempe iz dışında belirgin birşey göremiyorum ben, senin dikiş izleri ne durumda acaba, bu pempelikler de kaybolacak mı? öptüm canım ....
Kızlar ameliyat günü geldi çattı yarın oluyorum. Tabiiki stres var ama hafif çünkü burada okuduklarım sayesinde başıma ne geleceğini biliyorum. Ve insan bu ameliyatı bu kadar bekledikten sonra stres olsa n'olcakki. sabırsızlıkla yeni memişlerimi bekliyorum. Bana dua edin kızlar.:gitme: