Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba arkadaslar, bugun pansumana gittim. Diren yerlerim kapanmis bile, ancak alttaki dikis yerlerim simsiyah kabuklu. Korkacak bisey varmi? Ne zaman dokulur bu kabuklar?

Merhaba arkadaslar, bugun pansumana gittim. Diren yerlerim kapanmis bile, ancak alttaki dikis yerlerim simsiyah kabuklu. Korkacak bisey varmi? Ne zaman dokulur bu kabuklar?

Merak etme canım bende de vardı o kabuklar 1 hafta -10 günde dökülüyor onlar. altından ipince iz çıkıyor. Korkacak bişey yok. Öptüm.

Sagol canim ya. Yarin ucuyorum bi daha goremeyecek Aylin hanim ya korkuyorum. O da bisey olmaz dedi , ama gelde bana anlat. Hadi artik donunce yazarim size gelismeleri

Merhaba olivetree bende yurtdisinda yasadigim icin seni anliyorum. Ama korkma su ana kadar problem yoksa cikmas insallah. Benim olmadi bisey. gonul rahatligi ile donebilirsin. hatta sen fazla bile kaldin ben 2. gun ucmustum

Merhaba arkadaşlar; Ben ameliyatın rehavetiyle uzun zamandır girmemişim. 3 haftam doldu, artık rahat yan ve yüzüstü yatabiliyorum. Bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun. Memelerim tek kelimeyle haftalar geçtikçe muhteşemleşiyorlar. Öptüm sizi arada uğrarım.

Bende evime dondum arkadaslar, iyice toparlandim yarin 1 hafta oluyor tamitamina ve ise basliyorum. Sadece yuzumde sisler var ama napalim zaten ameliyat olacagimi biliyorlar. Gozlerimdeki kirmizilik gecse bayagi azaldi ama gecmedi daha, baska bisey umrumda deil. Meme altimdaki kabuklar dokulmus baktim az once hakkaten altindan incecik izler cikti inanamadim. bakalim fuzelerime is yerindeki kizlar ne dicek hasetlerinden catlarlar heralde kaydirigubbakcemile3. Sizlere tekrar tesekkur ederim Aylin hanimi tanimama vesile oldunuz, bende burdaki arkadaslarimi yolıycam icim rahat olarak. Kurban olarak beni yolladilardi, bugun eve dolustular zaten cok beyendiler, e sira onlara gelecek artik. Hadi optum kizlar yazarim arada yine

Merhaba kislaarrr, soyle boyle derken 5 ayim doluyor haftaya. 6 ayimi doldurunca bir firsat yaratip gelecegim Aylin hanima kontrole. Gun gectikce daha da oturuyor memislerim aydan aya guzellesiyorlar. yeni ameliyat olanlar merak etmesin asagiya iniyorlar, yumusuyorlar ve serbestce hareket etmeye basliyorlar. 6. ayim dolsun sizlere de photo yollarim isteyene tabii. ozellikle yurtdisi arkadaslarima yollayacagim. Optum sizi shekerler

sevgi hanım, göğüsleriniz ne kadar ölçüde yumuşadılar? yusyuvarlak durmuyorlar dimi? ben sert ve yuvarlak olmalarından çok korkuorum.forumda baska bi topicte arkadas göğüslerinin çok tepede kaldığından ve yusyuvarlak olduğundan bahsetmişte..ben böyle olmalarından çok korkuorum arkadaslar.ameliyat olan dostlarım beni biraz bilgilendirirmsinz?

miss.milkie merhaba, ben yaklaşık bir ay önce ameliyat oldum. Evet ilk zamanlarda şiş gergin ve yukarıda duruyorlar. Fakat zamanla şişlikler geçiyor ve memeler de aşağı doğru iniyor. Ben 1 haftadır masaj yapıyorum hafiften yumuşamaya başladıklarını hissediyorum.Öyle yusyuvarlak da durmuyor, çok güzel görünüyorlar...Biraz zamana bırakmak gerekli en doğal hallerini almaları için bence...

Merhaba canim; asmunikalin dedigi ve herkesin dedigi gibi ilk birkac ay yukarida duruyor sonra asagiya iniyor. Odemler ve gerginlik geciyor ve meme asagiya inince mukemmelesiyorlar. Yumusamada zaman icinde oluyor, simdi bayagi yumusadiler. Benim anatomic yuvarlak deyil zaten, ama yuvarlak olanlarinda tostoparlak oldugunu duymadim canim. Optum seni.opuyorumnanaktan

Merhaba ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. Aylin hanımın özel ulaşabileceğim bir telefonunu verebilirmisiniz? Yoksa muayenehane telefonundan ararım ama kendisiyle görüşmek istiyorum. Şimdiden sağolun.

kızlar fiyatta artış oldu mu? en son 4.000 tl'ydi.
ben de evlenmeden önce yaptırmak istiyorum:gitme:ameliyat sonrası doğum yapan var mı?sarkma falan olmasından korkuyorum doğumdan sonra.

Merhaba ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. Aylin hanımın özel ulaşabileceğim bir telefonunu verebilirmisiniz? Yoksa muayenehane telefonundan ararım ama kendisiyle görüşmek istiyorum. Şimdiden sağolun.

Yolladım canım cebini. Sen de meme büyütmek mi istiyorsun?

kızlar fiyatta artış oldu mu? en son 4.000 tl'ydi.
ben de evlenmeden önce yaptırmak istiyorum:gitme:ameliyat sonrası doğum yapan var mı?sarkma falan olmasından korkuyorum doğumdan sonra.

Canım sen biran önce Aylin hanımdan randevu al bence. Son yolladığım arkadaşlar 4500-5000 gibi ödediler. Protezler fiyatlanmış galiba. Arayıp kendin konuş ve randevunu belirle. Sonra mağdur olmayasın

Canım sen biran önce Aylin hanımdan randevu al bence. Son yolladığım arkadaşlar 4500-5000 gibi ödediler. Protezler fiyatlanmış galiba. Arayıp kendin konuş ve randevunu belirle. Sonra mağdur olmayasın

yaa inanmıyorum ne kadar da zamlanmış:sinifsinif:şuan öğrenciyim yaptırmam imkansız.işe başlıycam da, para biriktircem de.....o zaman kadar 10.000 olur herhaldekaydirigubbakcemile3

yaa inanmıyorum ne kadar da zamlanmış:sinifsinif:şuan öğrenciyim yaptırmam imkansız.işe başlıycam da, para biriktircem de.....o zaman kadar 10.000 olur herhaldekaydirigubbakcemile3

3-5 sene beklersen olabilir canım ya.Neyse sen biriktirmeye başla belki indirime ikna edersin Aylin hanımıkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…