Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba,
Dün akşam geç saatlerde döndüm evime. Şu anda gayet iyiyim. Çarşamba sabah Aylin HAnımla hastanede buluştuk, muayene etti beni. 12.30 civarı ameliyathaneye aldılar, önce bir iğne yapıyorlar sakinleştici birşey, sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda yatağımdaydım, az ağrım vardı daha çok kollarımda güçsüzlük onun dışında uyudum hep. Aylin Hanım geldi sonra, sağolsun hep başımdaydı, 375 cc pütürlü mentor high profile cohesive jel protez taktık dedi. İlk gece biraz sıkıntılı geçti tabi ayağa kalkarken falan ama hastane personeli çok yardımcı oldular bana. Dün de akşam üstü pansumanımı yaptı, hemşireler falan bayıldı süper olmuşlar dediler. Sonra da birbuçuk saatlik uçak yolculuğu sonrası evime geldim. Bu sabah daha iyiyim, sadece dik duramıyorum. Bir de çok uykum var... Tekrar yazarım. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
alista ben de şaşırdım canım 375cc'yi duyunca; tam C cup doldurmayabilir dedi Aylin Hanım. Canım zor tabi iki gün bir de yalnızdım ama hep daha kötü olacak diye alıştırmıştım kendimi...Bir de şu şişlikler ve dikişleri atlatsam..Kaç gün sonra şişlikler iniyor acaba?
Merhaba arkadaslar forumu uzun sure takip edip kararimi verme asamasinda kayit oldum. Aylin hanima ameliyat olmak istiyorum. Bana ozel olarak ulasabilecegim tel no verir misiniz??
Bugun aradim Aylin hanimi tamda meme buyutme ameliyatindaymis neyse sonra bana dondu konustuk uzun uzun. Hakikaten cok tatli bir bayan. Meme buyutmeye karar verdik. Ayrica yuzume de biseyler yaptiracagim arkadaslar. Yanaklarim sarkti iyice onlari toplatacagim ve dudak buyutturecegim. bir-iki sekilde toplaniyormus yanaklar onları yuzyuze gorusunce konusacagiz artik. İznimi ayarlamam lazim bir-iki hafta icinde istiyorum.
kızlar dün ameliyatımı oldum
ama ne kadar kötüydüm ameliyat sonrası... ağrı kesicilere alerjim var, ağrılarım çok kötü saatlerce kımıldamadan yattım. perşembeden bugun sabaha kadar bişey yemedim.. dün akşam 2 kaşık çorba içtim, kustum, uzun süre idrara da çıkamadım, vücudum çok susuz kalmıştı... kaç şişe serum takıldı.. şimdi ayaklarım dahil heryerim ödemli, nefesi gıdım gıdım alıyorum, korkuyorum nefes alırken göğüs kafesim 2ye b ölüncek gibi oluyorum.. dün 12de bitmiş ameliyat anatomik 275 cc takıldı dual plan yapabilirim dedi ama dual oolmadı sanırım, 75 a cuptan 80 b cup olmuşsundur dedi,.. şu an öyle ödem doluki göğüslerim boynuma kadar ödemim var, ağzıma gircekmiş gibi... ben bukadar ağrı çekeceğimi inanın bilmiyordum... dünden beri hep uyukluyorum.. her defasında uyanıp bunun bi kabus olduğunu düşünüyorum ama gercek oldugunu hemen anlıyorum.. berbat ağrım var, bünyem zayıf, göğüs kafesim dar, sanırım ondan kaynaklanıyor... kızlar sizin de aynı mı oluyordu.. nolur moral verin.. refakatçisiz geldim, eşim bugun bi kaç saatliğine geldi, işi oldugu için geri gitti... kaç kere ağladım, elimi tutsa ağrıdan bagırdım, allahtan hiç demdi niye oldun ozaman diye, dese zaten ben mahvolurdum.. ara ara yüzüme ne gerek vardı bunlara der gibi baktı ama.. neyse.. şimdi laptopu mahsus açtım.. biraz kollarımı hareketettireyim diye.. yarın eve dönüyorum.. haberi yok anlamaması gerekiyor annemin.. o yüzden hemen toparlanmalıyım..birde bu sabaha karşı gözlerim iltihaplandı, sanırım hastane enfeksiyonu.. ilaçla geçti çok şükürr