Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

alista, teşekkürler canım. ıster istemez stres basıyor ama sizlerin yorumları cesaretlendiriyor beni. Haftaya bugün evimde ve iyi durumda olacağımı hayal ederek rahatlıyorum. Ya bişey soracaktım; hastane için pijama mı, gecelik mi ya da bol tişört falan mı alsam yanıma? Ne dersiniz?

alista, teşekkürler canım. İster istemez stres basıyor ama sizlerin yorumları cesaretlendiriyor beni. Haftaya bugün evimde ve iyi durumda olacağımı hayal ederek rahatlıyorum. Ya bişey soracaktım; hastane için pijama mı, gecelik mi ya da bol tişört falan mı alsam yanıma? Ne dersiniz?

Havalar böyle giderse atlet tarzı olabilir, en rahatı o, ama önden ilikli pijama veya fermuarlı eşofman da alabilirsin yanına. Boğazlı dar tişört veya body almada valla giyeceğim diye canım çıkar. Esnek veya bol giysiler tercih et.

Merhaba arkadaşlar bende Pazartesi ameliyat oluyorum bugün öyle karar aldık Aylin hanımla. Bakalım benim ameliyat nasıl geçecek. Aylin hanıma sonsuz güveniyorum ama herkes gibi benimde narkoz korkum var tabii.mafoldumben

şehirdışından giden arkadaşlar da var sanırım .. nerde kalıcaksınız kac gün istanbulda kalmanız gerekiyormuş . vs vs azcık anlatır mısınız kızlar.

bir de aylin hanıma mail atsam bana birkaç resim gönderir mi acaba. aylin hanımı tanıyanlar cevabınızı bekliyorum .

şehirdışından giden arkadaşlar da var sanırım .. nerde kalıcaksınız kac gün istanbulda kalmanız gerekiyormuş . vs vs azcık anlatır mısınız kızlar.

bir de aylin hanıma mail atsam bana birkaç resim gönderir mi acaba. aylin hanımı tanıyanlar cevabınızı bekliyorum .

Ben yakın olduğum için bir gece kalacağım, ama şehir dışından gelenler 2 gece kalıyor dedi. Maalesef maille foto göndermiyor hoş olmayan şeylerle karşılaşmış. İnternet sitelerinde elden ele dolaşmaya başlamış resimler falan. Ertesi gün dreni çekiyor, 2. gün kontrol yapıyorum genelde dedi. Ben Salı taburcu olacağım, artık perşembe veya Cuma pansumana gelirsin dedi.

verdalila hayırlı olsun, herşey yolunda gider umarım. Korkma uyuyup uyanıcaz ne olduğunu anlamadan inşallah...

İnşallah canım benim ya. Dedimya Aylin hanıma güvenim tam, o başımda olunca daha kolay uyuyup uyanırım diye düşünüyorum saçma belki ama öyle.

Merak etmeyin canlarım ya , genciz ağır hasta değiliz narkoz neden o kadar zarar versinki. Hem Aylin hanımın dediği birşey var eski ilaçlara göre yeni narkoz ilaçları çok daha iyiymiş. Korkmayın. Hadi bakalım kolay gelsin.

Kızlar stresim had safhada yaaa, tırnaklarımı kemiriyorum. Bana sakinleştirici birşeyler söyleyin lütfenmafoldumben

Kızlar stresim had safhada yaaa, tırnaklarımı kemiriyorum. Bana sakinleştirici birşeyler söyleyin lütfenmafoldumben

Canım yarın bu stresinin boşuna olduğunu göreceksin, hiç boşuna ağlama.Olacak güzel memişlerini, giyeceğin dekolteleri düşün zaten rahatlarsın :)))))

verdalila, canım rahat ol lütfen, oyalanacak bişeyler bulsan. Internetten alışveriş sitelerini gez mesela..Belki iyi gelir ha? Senin için dua edeceğim canım...

verdalila, canım rahat ol lütfen, oyalanacak bişeyler bulsan. Internetten alışveriş sitelerini gez mesela..Belki iyi gelir ha? Senin için dua edeceğim canım...

Çok sağol canım, bende senin için dua edeceğim. Oyalanmaya çalışıyorum. Arkadaşım çağırdı, ona çaya dedikoduya gideyim bari kafam dağılır.:hulya:

evet elifcim özelden sormuşsun burdan cevaplıyım dedim merak eden diğer arkadaşlar için.iki gündür misafirlerim vardı yazamadım canım ya.
naci bey baktı ve dediki ameliyatın kötü değil sadece verilen karar yanlış.ki bunu aslında sen istemişsin sonra toparlansın diye.ha ama bu kararı sadece sen mi veriyosun hayır genelde bana gelen hastalar da ben toparlanması gerekir desemde genelde izden dolayı bu tekniği tercih ediyorlar dedi.ameliyatın çok başarılı yapılmış ama ben olsam bunu kas altı yapardım dedi.protezin ele gelmemesi açısından.ben de tuğrul bey bana kas altının uygun olmıycağını söyledi dedim.o da tabi ben öncesini görmedim dedi.sadece biraz büyükler ama kesinlikle kötü değiller dedi.kas altı olsa bu kadar ele gelmezdi slikon ama yapıcak bişey yok buna kendini alıştır hep eline bi miktar gelicek mecburen dedi.
ben sana ikinci bi ameliyatı önermiyorum yapılıcak olan ikinci ameliyat herşeyi mahveder bundan daha iyi olmaz bırak slikonun üstünü bağ doku örsün daha doğal bi görüntü olsun sonra biz o bağ dokuyu kullanarak mükemmmel bi toparlama ameliyatı yaparız dedi.bi seneyi bulur bu iş ama sonra da çocuk için vaktin yaklaşır, bırak ya boşver uğraşırsak süt kanalların falan en iyisi uğraşma hemen ameliyat olucak kadar kötü değillerki , emzirmeden sonra olursun toparlamayı kendi doktoruna dedi.
hatta sana resim gösteriyim dedi bak bu kadınlar da toparlama olmadan sadece onların ısrarıyla yapılmış slikonlar dedi.ve kızlar benim göğüslerim onlardan çok iyi gözüküyo şu an.sadece bi miktar sarkık.o da büyük olduğu içinmiş.
sonra naci bey ;bu sarkıklık da normal abartılı bişe yok bekle biraz zaman ver ,bu teknikle yapılmış çok iyi bi ameliyat bence dedi.bundan daha fazla sarkmaz artık.ama emzirdikten sonra feci kötü olucaklar istesen de istemesen de o zaman yaptırıcaksın çünki çok çok sarkıcaklar dedi.
yani işin özeti kas altı yapılmamasının dışında ameliyatı beğendi naci bey.
anlıycağınız ben ikinci bi ameliyattan zaten korkuyodum ve doktorların dediği gibi biraz zaman veriyim.süt kanallarıma bi zarar gelsin istemem kızlar.naci bey beni biraz rahatlattı bu konuda.ameliyat hatası kesinlikle yok sadece sen gözünü alıştırıcaksın ve slikonun ele gelmesini takmıycaksın dedi.
işte durum bu mecbur bekliycem artık belki de gerçekten daha iyi olur:çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun napalım. Ama sonuçta benim anladığım Naci beyde toplama ve kas altı olarak önermiş değilmi? Yoksa toparlarsa da kas üstündemi kalacak protezin? Görüntü olarak beğenmiş yani öylemi? Hani sen top gibi falan diyordun?

top gibi zaten :çok üzgünüm:canım naci bey de kas altı önerdi yazdım zaten.toparlama ve kas altı.ama bi çok kadın senin yöntemini tercih ediyo derken toparlamadan slikon yani. fakat seninkiler büyük olmuş ama mecburen dokun o kadar olduğu için olmuş dedi.yani adam toparlanmadan kas üstü olmuş bi kere protezle oynarsak bi sene geçmeden daha kötü olur diyo sadece.ameliyat başarılı derken hani slikonun ele gelmesi ameliyat hatası olan var ya hani çıkarıp takıyolar onun gibi değil yani dedi.görüntü çok kötü değil dedi.yani beğendim harika niye beğenmiyosun gibi demedi.benim moralim çok bozulunca bu kadar takma o kadar da kötü değil kas üstü olması bu top görüntüyü veriyo dedi.daha yapay duruyo dedi.benim rahatlamam şundan canım hemen ameliyata kalkışırsan zarar görürsün dedi ya iyiki kalkışmadım onu diyorum.süt kanallarım falan gider diye korkuyorum canım ya :çok üzgünüm: hepsi neyse de elifcim şu yatınca arası açılmıyo mu bi karış bi de slikon yan yatınca çukur çukur ona nasıl alışıcam :çok üzgünüm:
gelçi aylin hanım hemen olabilirsin bişe olmaz dedi.ne biliyim kafam karıştı iyicene ya......
olan oldu bi kere ben daha farklı hayal etmiştim sonucunu ama bu kadara razı olmak zorundayım galiba şu an:çok üzgünüm:
Canım geçmiş olsun napalım. Ama sonuçta benim anladığım Naci beyde toplama ve kas altı olarak önermiş değilmi? Yoksa toparlarsa da kas üstündemi kalacak protezin? Görüntü olarak beğenmiş yani öylemi? Hani sen top gibi falan diyordun?

Son düzenleme:
Neyse tatlım ya daha fazla üzmeyeyim seni, ben sadece durumu öğrenmek istemiştim. Ama süt kanallarına zarar verecek bişey olsaydı Aylin hanım söylerdi diye düşünüyorum. Öptüm seni.

Şimdi ben doğurup emzireceğimya inşallah, sonradan benimkide kesin toplanacak. Aylin hanımla bu konuyu konuşmuştum zaten benimki riskliydi, sarkma ihtimali vardı. Sadece deriyi topluyorlarmış ve meme başını yukarı taşıyorlarmış. Süt kanalları ile ilgisi olduğunu bende yeni duyuyorum , öyle bişey dememişti. Neyse yarın soracağım bu soruyu. Ama dediğin gibi elifnazcığım Aylin hanım öyle bir bilgi vermediyse yoktur diye düşünüyorum.
:emir_bebek:

yok kızlar toparlamayla süt kanallarının ilgisi yok tabiki yani ben yeni ameliyat oldum ya
bağ doku oluşmadan ikinci kez ameliyat olursan sonucunu gene beğenmezsin ve de güzel olmaz zaten dedi.yani o zaman uğraştıkça uğraşırsın(yani tekrar tekrar ameliyattan bahsediyo) sonra süt kanalların falan zarar görür dedi.
yoksa küçültmede bile bişe olmuyo yani
işte her doktor ayrı bi fikir sunuyo.aylin hanım da hemen de olabilirsin demişti ama ben bi süre dinlenmeye karar verdim.eğer bi kaç ay içinde olurda daha kötüye giderse zaten mecbur ameliyat olucam:çok üzgünüm:
Şimdi ben doğurup emzireceğimya inşallah, sonradan benimkide kesin toplanacak. Aylin hanımla bu konuyu konuşmuştum zaten benimki riskliydi, sarkma ihtimali vardı. Sadece deriyi topluyorlarmış ve meme başını yukarı taşıyorlarmış. Süt kanalları ile ilgisi olduğunu bende yeni duyuyorum , öyle bişey dememişti. Neyse yarın soracağım bu soruyu. Ama dediğin gibi elifnazcığım Aylin hanım öyle bir bilgi vermediyse yoktur diye düşünüyorum.
:emir_bebek:

yok kızlar toparlamayla süt kanallarının ilgisi yok tabiki yani ben yeni ameliyat oldum ya
bağ doku oluşmadan ikinci kez ameliyat olursan sonucunu gene beğenmezsin ve de güzel olmaz zaten dedi.yani o zaman uğraştıkça uğraşırsın(yani tekrar tekrar ameliyattan bahsediyo) sonra süt kanalların falan zarar görür dedi.
yoksa küçültmede bile bişe olmuyo yani
işte her doktor ayrı bi fikir sunuyo.aylin hanım da hemen de olabilirsin demişti ama ben bi süre dinlenmeye karar verdim.eğer bi kaç ay içinde olurda daha kötüye giderse zaten mecbur ameliyat olucam:çok üzgünüm:

Dinlen canım tabii. Hem senin karaciğerinde hastaydı, o da toparlar biraz. Hem psikolojin toparlar. Biraz ameliyat fikrinden uzak olmak iyi gelir. Öptüm çok. k.i.b.

Back