Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimderki canım mesajın için çok teşekkür ederim. Ne kadar zaman oldu diye sorucaktım ama yukarıda okudum 3 ayı geçmiş...Umarım memnunsundur şimdiki hallerinden :) yalnız 420 cc çok büyük değil mi bizim boy kilomuzdaki biri için? gerçi olmuşken de tam olsun ama çatlamazlar inşallah.
pechka geçmiş olsun, benim ameliyatım haftaya. En çok şiddetli ağrı ile uyanmaktan korkuyorum. Sen uyandığında sorun yaşadın mı?
canım benim şimdi açıyorum mailini, ya ben yine de bir gün önce görüşeyim diyorum ne olur ne olmaz diye, daha önce hiç bir plastik cerrahla yüzyüze bu konuyu konuşmadım, tamamen burdaki yazılanlardan verdim aylin hanıma ameliyat olmayı.. dün tuğrul beyle de görüştüm ama pek içime sinmedi, onunla iyileşme daha çabuk oluyomuş, daha farklı teknikleri varmış ama farklılık her zaman iyi deildir bence.. belki onunla da görüşürüm yüzyüze..
Ayyıldız 80 beden aldım, Ayyıldızda cup olmuyormuş...Herkes 80 alıyor herhalde...