Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Sağolun kızlar cevaplarınız için...Ayyıldızın siteside cup belirtilmemişti, Aylin Hanım da ısrarla B cup dedi neyse şimdi çözüldü sorun hemen sipariş edeyim ancak gelir haftaya :)))

Certanly tabiki burda yazma canım mail adresini; özel mesajım açık görünüyor şimdi, özelden mail adresini atabilirsin umarım. Benim puanım yetmiyormuş mesaj atmaya öyle bir hata mesajı çıkıyor karşıma..Daha öceleri oysa atabiliyordum oysa ben de anlamadım....:))))) Ya bir de heyecandan elim ayağıma dolaşıyor sanki.....

Kimderki canım mesajın için çok teşekkür ederim. Ne kadar zaman oldu diye sorucaktım ama yukarıda okudum 3 ayı geçmiş...Umarım memnunsundur şimdiki hallerinden :) yalnız 420 cc çok büyük değil mi bizim boy kilomuzdaki biri için? gerçi olmuşken de tam olsun ama çatlamazlar inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben Pazartesi ameliyatımı oldum. Dün sabah drenim alındı ve çıktım. Akşam arkadaşımda kaldığım için yazamadım. ıyiyim hatta düşündüğümden daha iyiyim, bu sabah kendim kalktım, saçımı falan tarayabiliyorum. Bu arada dual plan 295cc damla kondu ve meme uçlarım dışarı çıkartıldı. Öptüm sizi, yeni ameliyat olacaklar birşeyler soracaksa cevaplarım.

pechka geçmiş olsun, benim ameliyatım haftaya. En çok şiddetli ağrı ile uyanmaktan korkuyorum. Sen uyandığında sorun yaşadın mı?

asuminikal17 canım özelden attım sana bilgilerimi, alabildin mi canım.. sen haftaya hangi gün ameliyat oluyosun, ben 22, 23 ü gibi olcam canım...

Kimderki canım mesajın için çok teşekkür ederim. Ne kadar zaman oldu diye sorucaktım ama yukarıda okudum 3 ayı geçmiş...Umarım memnunsundur şimdiki hallerinden :) yalnız 420 cc çok büyük değil mi bizim boy kilomuzdaki biri için? gerçi olmuşken de tam olsun ama çatlamazlar inşallah.

valla şekerim 420 cc yi duyanlar genelde çok şaşırıyorlar ama gerçekten düşünüldüğü gibi kocaman memelerim yok. 75 c sütyen kullanıyorum :) ayyıldızın da 80 beden sporcu sütyeni tam oluyor.. aylin hanım da ilk kez bu kadar büyük protez kullanmış -ki asla çok büyük meme yapma taraftarı deildir.. ameliat öncesinde muhtemelen 330 koyarım demişti. ameliyatta 330 denemiş, hiç farketmemiş. 370 denemiş, olmamış. allahtan 420 cc vardı, kendimi aştım diyor :) tam anlamıyla muhteşem oldu. tam istediğim büyüklükteler ve asla göze batacak görüntüde değiller. çatlama filan da olmadı. zaten çatlayacak kadar büyük olmadı :)

Certanly aldım canım mesajını ve hemen mail attım. Benim ameliyat 14'ünde, haftaya bu gece kimbilir nasıl geçecek..Geçenlerde forumda iki arkadaş önceden ayarlayıp aynı gün ameliyat olmuşlardı, biz de mi öyle yapsaydık acaba :))))

asmunikal şimdiden heyecanlanmaya başlama, haftaya salı başlarsın. aylin hanım demişti bana da bu yüzden ameliyatını erkene çeken çok hastam oldu diye :)

Aslında heyecan değil de canım endişe daha çokk..Zaten pimpirikli bir tipimdir..Gündüz aklıma gelmiyor iş yoğunluğundan ama geceleri uyuyamıyorum..Hakkımda hayırlısı ....:)))

canım benim şimdi açıyorum mailini, ya ben yine de bir gün önce görüşeyim diyorum ne olur ne olmaz diye, daha önce hiç bir plastik cerrahla yüzyüze bu konuyu konuşmadım, tamamen burdaki yazılanlardan verdim aylin hanıma ameliyat olmayı.. dün tuğrul beyle de görüştüm ama pek içime sinmedi, onunla iyileşme daha çabuk oluyomuş, daha farklı teknikleri varmış ama farklılık her zaman iyi deildir bence.. belki onunla da görüşürüm yüzyüze..

Canım ben de birkaç doktor ile görüştüm telefonda, mail ile ve yüzyüze, ama nedense Aylin Hanım'ın güven verici bir tarzı var di mi? Sanki kırk yıllık arkadaşımmış gibi geldi bana...Bir de hiç ona ameliyat olup da şikayet edeni duymadım...Aslında benim de zamanım fazla olsa bir gün önce görüşmeyi çok isterdim..Haa bu arada sutyenimi aldım, çantamı hazırladım, beklemedeyim...:))))

pechka geçmiş olsun, benim ameliyatım haftaya. En çok şiddetli ağrı ile uyanmaktan korkuyorum. Sen uyandığında sorun yaşadın mı?

Kusura bakmayın arkadaşlar internet kopuktu yazamadım. Çok yoğun ağrı ile deil ama çok derin nefes alamama sıkıntısı oluyor. Aylin hanım zaten ameliyata girmeden söylüyor bu durumu. Korkacak birşey yok. Dren çekilmesi konusunu da fazla abartıyorlar, nasıl çıktığını bile anlamadım. Birde psikolojik olarak çok hazırladığım ve burada yaşayanları okuduğum için hiçbirşey süpriz olmadı benim için doğrusu. Öptüm şekerler.

kızlar 80 bedeni nerden aldınız ben şu an bulunbdugum ilde bulamam o sütyeni, netten siparişi hangi sayfadan verdiniz??

yazılarınızı okudukça aylin hanımı çok sevdim ben:lepi: biraz para toparlıyayım bi sizyeretine gideceğimsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

canım benim şimdi açıyorum mailini, ya ben yine de bir gün önce görüşeyim diyorum ne olur ne olmaz diye, daha önce hiç bir plastik cerrahla yüzyüze bu konuyu konuşmadım, tamamen burdaki yazılanlardan verdim aylin hanıma ameliyat olmayı.. dün tuğrul beyle de görüştüm ama pek içime sinmedi, onunla iyileşme daha çabuk oluyomuş, daha farklı teknikleri varmış ama farklılık her zaman iyi deildir bence.. belki onunla da görüşürüm yüzyüze..

Ben görüştüm daha önce Tuğrul beyle genelde kasüstü yapıyor sedasyonla yapıyor, ağrı olmuyor ameliyat sonrası kasüstünde zaten. Ama acı çekmeyip sonra leylek arkadaşımız gibi tekrar ameliyata ihtiyaç duymakta var yani. :umursamaz:

Ya bide konuştuğum arkadaşlar var kas altı konunca sakat kalınıyormuş spor yapılamıyormuş gibi abes dedikodular var. Yok öyle bişiii arkadaşlar. Evet ilk 2 hafta kollarda giderek azalan güçsüzlük oluyor. Ayrıca kas tümüyle kesilip insan sakat kalsa sırf estetik olarak böyle ameliyat yapılırmı demişti Aylin hanım. Nitekim şu anda kollarımı gayet rahat kullanıyorum ben sakat falan değilim yani. ıyi araştırmak dolduruşa gelmemek lazım. Ay gene sinirlendim bak :oklava:

Ayyıldız 80 beden aldım, Ayyıldızda cup olmuyormuş...Herkes 80 alıyor herhalde...

Canımcım hayırlı olsun ameliyat günün. Hiç stres yapma, burada ne okuduysan hakikaten başına o geliyor. İlk 2 gün ağrı oluyor ama hiçbirimizde ölmedik şükür de mi?? Haticeye değil neticeye bakmak lazım. Haberlerini bekleyeceğiz.:hulya:

Back