Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

kızlar bir de bişey soracağım, anatomik yani, damla mı yoksa yuvarlak mı sizce??
ben ikisinin farkını pek bilmiyorum
hangisi daha güzel duruyor, benim çok küçük çünkü, yuvarlak top gibi mi durur acaba??
sizlere damla mı yuvarlak mı yaptı kızlar,??

Valla bana anatomic kondu 345cc ama Aylin hanim en guzeli hangisi durursa onu koyacagim dedi ameliyattan once. Ben ısrar etmedim hangisi diye. Ama yuvarlak koydugu hastalardada top gibi goruntu olmuyormus buradan arkadaslar demisti. Yani Aylin hanim guzel duracak sekilde ayarliyor canimkaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba! Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum.. tembelim işte tembel :) Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatının hayaliyle yatıp kalkıyorum. Boyum 1.73 kilom 55 civarı. Popo yerinde olmasına rağmen göğüs denen şey bende yok maalesef :çok üzgünüm: Aylin hn. ile ilgili çok olumlu şeyler okudum burda. Memnun olmayan yok sanırım. Ocak gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdiden ön bilgiye ihtiyacım var.. Benim omuzlarım geniş değil ama popo dolgun olduğu için öyle küçük protezlerinde güzel duracağını düşünmüyorum. Bu arada ameliyatı olanlar bana ücret konusunda bilgi verebilir mi... Şimdien teşekkürler

Kızlar merhaba! Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum.. tembelim işte tembel :) Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatının hayaliyle yatıp kalkıyorum. Boyum 1.73 kilom 55 civarı. Popo yerinde olmasına rağmen göğüs denen şey bende yok maalesef :çok üzgünüm: Aylin hn. ile ilgili çok olumlu şeyler okudum burda. Memnun olmayan yok sanırım. Ocak gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdiden ön bilgiye ihtiyacım var.. Benim omuzlarım geniş değil ama popo dolgun olduğu için öyle küçük protezlerinde güzel duracağını düşünmüyorum. Bu arada ameliyatı olanlar bana ücret konusunda bilgi verebilir mi... Şimdien teşekkürler

Hoşgeldin sardegna, valla boy kilo oranına göre bana pek popon var gibi gelmedi ama kalçan genişse olabilir tabii büyük meme. Ama zaten vücuduna göre ayarlanıyor merak etme canım. Fiyatlar şu anda 4500-5000 gibi sanırım ama Ocağa kadar değişirmi bilmem.

Evet bencede tam manken ölçüleri valla. Niye Ocak ayını bekliyorsun canım?? Fiyatlar değişebiliyor.Şu anda protezlerde fiyat düşükmüş tekrar artarsa fiyata eklenebilirmiş. Geçen gönderdiğim arkadaşıma söylemiş Aylin hanım.

Ocak ayını bekliyorum çünkü iznimi o zaman kullanabileceğim. Anlatılanlara bakılırsa zahmetli ve ağrılı bir ameliyat. en azından 1 hafta dinlenmem gerekir. Boy kilo iyide popo dolgun olup göğüs küçük olunca pek hoş olmuyor :( Aslında erken davransam iyi olacak galiba... peki işe dönme süresi ne kadar oluyor ortalama 4-5 gün yeterli olur mu?

Kızlar, ben nihayet ameliyat günümü aldım. 14'ünde Bayek'de yapacak Aylin Hanım. Kendimi garip hissediyorum yaaa..Bu hafta nasıl geçecek acaba? Ameliyat öncesi bana önerileriniz var mı? Herkese sevgiler.......

Ocak ayını bekliyorum çünkü iznimi o zaman kullanabileceğim. Anlatılanlara bakılırsa zahmetli ve ağrılı bir ameliyat. en azından 1 hafta dinlenmem gerekir. Boy kilo iyide popo dolgun olup göğüs küçük olunca pek hoş olmuyor :( Aslında erken davransam iyi olacak galiba... peki işe dönme süresi ne kadar oluyor ortalama 4-5 gün yeterli olur mu?

Senin ağrıya dayanıklılığına bağlı bu canım birde neiş yapıyorsun. Masa başı ise dönebilirsin sanırım. Ben çok izin kullanamamıştım mesela.

Kızlar, ben nihayet ameliyat günümü aldım. 14'ünde Bayek'de yapacak Aylin Hanım. Kendimi garip hissediyorum yaaa..Bu hafta nasıl geçecek acaba? Ameliyat öncesi bana önerileriniz var mı? Herkese sevgiler.......

Hayırlısı olsun canım, eh bu hafta heyecanlı geçecek o kesin tabii ama fazlada birşey kalmamış 1 hafta var.Sonrasını ve güzel memişlerini düşün o seni motive eder. Valla hep okuduğun gibi sütyen alınacak, aspirini falan Aylin hanım söylemiştir zaten. Bol atlet tarzı yada önden ilikli şeyler al. Onun dışında pek bişey yok zaten. Öptüm seni.hihoyyyt

Sağol canım ben de çok öptüm. Sporcu sutyeni B cup olsun dedi Aylin Hanım ama B cuptan anlamıyo satıcılar 80 beden mi alacağız acaba?

asmunikal17 canım hadi hayırlısı, ben de ekimin son haftası olmayı planlıyorum.. senden 2 hafta sonra sanırım:))
ya kızlar bişşey soracağım benim yanımda biri olmayabilirr, yani refakatci, hiç bu şkilde ameliyat olan var mı kızlar merak ediyorum??

certanly ben de tek başıma olacağım, 2 gün kalıp dönecek şekilde programladık. Bayek'de hemşireler çok ilgiliymiş, refakatçiye gerek olmaz dedi Aylin Hanım. Biraz rahatladım ben..Şu anda tek derdin şu sporcu sutyeni..Kızlarrr hadi yardım edin bana..

asmunikal17 canım sen ciddi misin?? ben tek başına gideceğimi bilsem eşime hiç söylemezdim yaaa
ayrı yerdeyim ondan, haberi olmadan olurdum yaa... en azından kendimi ezik hissetmezdim yaa
canım ne kadara ameliyat oluyosun sen özelden de yazabilirsin

Valla canım ben de başta çok tedirgindim ama Aylin Hanımın sözleri beni rahatlattı. Ben mecburen tek başıma atlatmalıyım eşim küçük kızımla kalacak. Zaten başka kimsenin de haberi olmayacak..Ben bir atlatayım deneyimlerimi seninle paylaşırım zaten bakalım tek başına nasıl halledeceğim. Özelden mesaj attım ama gönderilmedi diyor hep. Yeniden deneyeyim bakalım.

Özelden mesaj atma hakkım yokmuş canım buraya yazsam sorun olur mu acaba bilemedim ki. Mail adresi falan gönderirsen detayları sana yazayım canım. ıyi akşamlar..

asmunikalcim 80 beden oluyo şekerim. Seninkiler kaç beden olacak?? :)))))))

ASMUNıKAL17 CANIM MAıL ADRESıMı BURAYA VEREMEM, AMA ÇOK isterim msn den görüşmeyi.. sen özel mesajını açsana canım yaa...

asmunikal sporcu sütyenini aylin hanım ayyıldız öneriyor. ben ayyıldızın internet sitesinden sipariş vermiştim 80 beden. 3 ayı çoktan geçti ama hala kullanıyorum ayyıldız sütyenlerimi çok rahatlar valla.

benim eşim ameliyat sonrasında 1-2 saat yanımda kalıp eve döndü. gece yalnız kaldım hastanede. hemşire oldukça ilgili ama gece 1-2 den sonra çağırmaya kalkmayın, çok derin uyuyor :)) gece ben kendim kalkmıştım yataktan. bayekte..

Back