kızlar bir de bişey soracağım, anatomik yani, damla mı yoksa yuvarlak mı sizce??
ben ikisinin farkını pek bilmiyorum
hangisi daha güzel duruyor, benim çok küçük çünkü, yuvarlak top gibi mi durur acaba??
sizlere damla mı yuvarlak mı yaptı kızlar,??
velespit canım evli misin
Kızlar merhaba! Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum.. tembelim işte tembel :) Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatının hayaliyle yatıp kalkıyorum. Boyum 1.73 kilom 55 civarı. Popo yerinde olmasına rağmen göğüs denen şey bende yok maalesef :çok üzgünüm: Aylin hn. ile ilgili çok olumlu şeyler okudum burda. Memnun olmayan yok sanırım. Ocak gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdiden ön bilgiye ihtiyacım var.. Benim omuzlarım geniş değil ama popo dolgun olduğu için öyle küçük protezlerinde güzel duracağını düşünmüyorum. Bu arada ameliyatı olanlar bana ücret konusunda bilgi verebilir mi... Şimdien teşekkürler
Kızlar merhaba! Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum.. tembelim işte tembel :) Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatının hayaliyle yatıp kalkıyorum. Boyum 1.73 kilom 55 civarı. Popo yerinde olmasına rağmen göğüs denen şey bende yok maalesef :çok üzgünüm: Aylin hn. ile ilgili çok olumlu şeyler okudum burda. Memnun olmayan yok sanırım. Ocak gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdiden ön bilgiye ihtiyacım var.. Benim omuzlarım geniş değil ama popo dolgun olduğu için öyle küçük protezlerinde güzel duracağını düşünmüyorum. Bu arada ameliyatı olanlar bana ücret konusunda bilgi verebilir mi... Şimdien teşekkürler
Ocak ayını bekliyorum çünkü iznimi o zaman kullanabileceğim. Anlatılanlara bakılırsa zahmetli ve ağrılı bir ameliyat. en azından 1 hafta dinlenmem gerekir. Boy kilo iyide popo dolgun olup göğüs küçük olunca pek hoş olmuyorAslında erken davransam iyi olacak galiba... peki işe dönme süresi ne kadar oluyor ortalama 4-5 gün yeterli olur mu?
Kızlar, ben nihayet ameliyat günümü aldım. 14'ünde Bayek'de yapacak Aylin Hanım. Kendimi garip hissediyorum yaaa..Bu hafta nasıl geçecek acaba? Ameliyat öncesi bana önerileriniz var mı? Herkese sevgiler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?