E
EU3
Ziyaretçi
benm minik bedenimde iki koca balon gibi dururlar artıklülülülülülü
olsun canim...bence acaip sexy görünürsün...avukat olcan sen dimi...tüm davalari kazanirsin sen bu memislerle...
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm minik bedenimde iki koca balon gibi dururlar artıklülülülülülü
yaaa 75 b bence yeterince büyük gibi ama yani sen de gögüs varmış canım ,bizler gibi dümdüz değilmişsinkaydirigubbakcemile3
yaaa 75 b bence yeterince büyük gibi ama yani sen de gögüs varmış canım ,bizler gibi dümdüz değilmişsinkaydirigubbakcemile3
benimkiler 75 c...ama bazen pamelanin memisleri gibi oluolar...![]()
olsun canim...bence acaip sexy görünürsün...avukat olcan sen dimi...tüm davalari kazanirsin sen bu memislerle...![]()
var var, kilo alınca iyi oluyorlar hattaama az kilo verince 75 b nin ici dolmuyo :)
ben ilerisi icin endiseliyim, simdi yas genc ilerde ne hale gelirler acaba :uhm: bu ameliyatı da genc yasta olmazsam bünyem kaldırmaz heralde :bbo:
ay kız avukat oldum ben olcamı kalmadıhatta yetmedi bıraktım üni.ye girdim hoca oldum
artık ögrenciler derse konsantre olamazlar yandım kaydirigubbakcemile3
bence büyütme de 35-40 yaşında olmaz ki. ileride niye küçülsünler ki durduk yere,bişeycik olmaz merak etme canım
meslektaşız canım o zaman,ama bu kadınlar kulübü ve ameliyat sayesinde akademik çalışmalarım süper gidiyo sormayın
benm de öle, tez yazmam lazım güyaa kafamçokkarıştı ama bende en ufak bi calısma yok :bbo:
benm de öle, tez yazmam lazım güyaa kafamçokkarıştı ama bende en ufak bi calısma yok :bbo:
herkez büyütüyo, bnm de kücültmem lazim. benimkiler D. banu alkan gibi
valla cevremde de isteyen cok, sende fazla war bana da versene die takilio a yada b olan arkadaslar. bizde doldurucak birsey olmyuor elbise giynce diolar.:sinifsinif:
Ben 3 ay önce meme küçülttürdüm DD cup'tan C cupa düştü. Benim bile dikişlerim pembeleşti iyice 6 ay olunca sanırım iyice beyazlayacak. 1 yıla bişey kalmaz. ız konusunu takmayın kızlar ya hem sizinki küçücük olacak sütyen basmış gibi.