Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

ay hastalik gibi bir seymis bu estetik, ünlülere cok görmemek lazımmıs valla cekinmesem daha neler yaptırıcam

cekinmeyi birak param olsa daha neler yaptiririmda...sükür yok...yoksa ömrüm ameliyat masalarinda gecer...:)

Hakikaten öyle ya biz kadınlar uslanmayız paramız olsa ya bakıma, ya pabuca, yakıyafete ya estetiğe yatırırız. Ben bismillah memelerden başlıyorum Pazartesi. Benimde A cup C cup olmasını umut ediyorum bakalım ne çıkacak bahtımıza

simdiden gecmis olsun canim...:)

valla en mantiklisi kimse bize para vermesin...

insallah herkes istedigi sonuca kavusur ama hastalık haline de getirmemek lazım bu işi, burun ameliyatı olana kadar burnum güzel olsun baska bir sey istemem diyordum, simdi de kendimi meme ameliyatı bölümlerine bakarken buluyorum, sonra heralde cene fln yaptırıp derken biraz kırısınca da yüz gerdirmelere bakarken bulucam :) dur demek lazım yaniii

dur ebruuuuuuuuuuuuu...valla param olsa ben yüzümü gerdircem...

benmde param yok ama burun ameliyatı icin de yoktu, insan kafaya koyunca biriktiriyor bulup bulusturuyor ve oluyor valla
senin memişler yerinde tabii onu düşünmüyorsun

benmde param yok ama burun ameliyatı icin de yoktu, insan kafaya koyunca biriktiriyor bulup bulusturuyor ve oluyor valla
senin memişler yerinde tabii onu düşünmüyorsun

simdi yerinde canim...ama bir kac sene sonra nolur onlara bilmiorum...

neyse aylin hanımın topigini mahvettik :) kısa süreli verdigimiz rahatsızlıktan özür dileyip kendi topiklerimize dönelim en iyisi bende simdilik gögüsleri yaptıracak cesaret yok :)

Niyeki hem çok genç hemde hoş bir bayansınız????:hulya:

tsk ederim canim...:)
takinti bende biraz sanrim...yüzümde sanki yorgun bir ifade var...burun ameliyati sonrasa baya bi degisti ifade ama iste bi kere taktimi insan öyle devam ediyor...:)

neyse aylin hanımın topigini mahvettik :) kısa süreli verdigimiz rahatsızlıktan özür dileyip kendi topiklerimize dönelim en iyisi bende simdilik gögüsleri yaptıracak cesaret yok :)

evet haklisin...kendi topiclerimize geri dönelim...lol...kendi topiginden disari cikani vurcam...

Estağfurullah bizim bu kadar çılgın üyemiz yok hareket geldiydi biraz. Demek burun topiclerine takılmak lazım

burun ameliyatı olanlarda da ne hikmetse baska ameliyatlara sarma durumları bas gösteriyo burun ameliyatı kesmiyor bizleri demek ki
elifnazzcım tsk ederim bu arada :)

Bileydin burun estetiği olurdum evvel. gerçi hala düşünebilirim. Ajda Pekkanı solluycam kararlıyım. Mali müşavir olayım param artar elbetsositososito

burun ihtiyac yoksa olma... bizim gibi olmak istiyorsan sadece bize takilmanda yeterli...
ajda pekkani kimse solluyamaz...ben haric...

burun ameliyatı olanlarda da ne hikmetse baska ameliyatlara sarma durumları bas gösteriyo burun ameliyatı kesmiyor bizleri demek ki
elifnazzcım tsk ederim bu arada :)

Rica ederim şekerim. Burunlar nasıl memnunmusunuz? benim en korktuğum ameliyat ya güzel olmazsa ya yakışmazsa depresyonlara gark olurum walla. Umarım memnunsunuzdur

valla gögüse protez isi zor biraz anladıgım kadarıyla, insanı kesiyor demek ki :) burun da zor ama beklemesi zor insanda baska ameliyatlara istek uyandırıyor
vesileyle burun ameliyatını da herkese tavsiye edeyim :) burnunuzla gecirdiginiz takıntılı günlere degmez olun kurtulun, düsünen varsa tabii :)
bende gögüsler icin cesaret yok ama 75 beden giyiyorum, 1.66 fln gibi boyum var, kilomda 53 idare ediyor bu gögüsler ama ilerde ici bosalır diye de korkuyorum valla simdi kücükler ilerde iice kücülürlerse fos olur

Rica ederim şekerim. Burunlar nasıl memnunmusunuz? benim en korktuğum ameliyat ya güzel olmazsa ya yakışmazsa depresyonlara gark olurum walla. Umarım memnunsunuzdur

eger ciddi anlamda takıyorsa insan burnunu ve de kemerli bir burunsa kesinlikle memnun oluyorsun, ha belki tam tatmin olamayabiliyorsun yani söyle mi olsaydı acaba diye ama kesinlikle eski burnunu aramıyorsun valla, sahsen ben hiiiicc aramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…