Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten öyle ya biz kadınlar uslanmayız paramız olsa ya bakıma, ya pabuca, yakıyafete ya estetiğe yatırırız. Ben bismillah memelerden başlıyorum Pazartesi. Benimde A cup C cup olmasını umut ediyorum bakalım ne çıkacak bahtımıza
insallah herkes istedigi sonuca kavusur ama hastalık haline de getirmemek lazım bu işi, burun ameliyatı olana kadar burnum güzel olsun baska bir sey istemem diyordum, simdi de kendimi meme ameliyatı bölümlerine bakarken buluyorum, sonra heralde cene fln yaptırıp derken biraz kırısınca da yüz gerdirmelere bakarken bulucam :) dur demek lazım yaniii![]()
benmde param yok ama burun ameliyatı icin de yoktu, insan kafaya koyunca biriktiriyor bulup bulusturuyor ve oluyor valla
senin memişler yerinde tabii onu düşünmüyorsun![]()
Niyeki hem çok genç hemde hoş bir bayansınız????:hulya:
neyse aylin hanımın topigini mahvettik :) kısa süreli verdigimiz rahatsızlıktan özür dileyip kendi topiklerimize dönelim en iyisibende simdilik gögüsleri yaptıracak cesaret yok :)
neyse aylin hanımın topigini mahvettik :) kısa süreli verdigimiz rahatsızlıktan özür dileyip kendi topiklerimize dönelim en iyisibende simdilik gögüsleri yaptıracak cesaret yok :)
Estağfurullah bizim bu kadar çılgın üyemiz yok hareket geldiydi biraz. Demek burun topiclerine takılmak lazım
burun ameliyatı olanlarda da ne hikmetse baska ameliyatlara sarma durumları bas gösteriyoburun ameliyatı kesmiyor bizleri demek ki
elifnazzcım tsk ederim bu arada :)
Rica ederim şekerim. Burunlar nasıl memnunmusunuz? benim en korktuğum ameliyat ya güzel olmazsa ya yakışmazsa depresyonlara gark olurum walla. Umarım memnunsunuzdur![]()