leylek82 cim doktorun kimdi diye sormustum ama yanitlicak firsat olmadi heralde.. neyseki ben bugun ogle arasi forumu biraz okuyunca doktorunun tugrul bey oldugunu gordum. magduriyetine cok uzuldum, ilk ameliyat oldugun tarihlerde cok mutlu ve memnun oldugunu da okudum, sonradan boyle olmasina inan cok uzuldum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ustelik esinin sana destek olmamasi da ayri bi aksilik, bi ise yarar mi bilmem ama biz yanindayiz canim bunu hep aklinda tut isterim...
esas konuya gelicek olursak benim anladigim kadariyla senin toparlama olmadan protez konmus, yani dr toparlamaya ihtiyac olmadigini protezle de halledilebilecegini soylemis. ve bildigim kadariyla bu sekilde maliyet acisindan da daha az maliyetli oldu operasyonun. peki sana dr enazindan sunu demedimi: toparlamayla olursa daha kalici olur ama kesip bicilmek istemezsen protezle de halledilebilir, sen tercih et ?? yani sana direk protezle kesin sonuc aliriz mi dedi ? cunku bu onemli bi nokta. bazen dr secenek sunuyor, bu hem daha ucuz hem de daha az yipratici olur istiyosan boyle yapalim digeri daha garantidir ama daha pahalidir vs gibi? yani enazindan sectigi yontemin bu tarz riskleri olabileceginden hic mi bahsetmedi ? tugrul beyden memnun kalan bir cok arkads vardi, bende onlarin sayesinde kendisine cok guvenmeye baslamistim ama smdi senin magdur oldugunu gorunce gercekten sasirdim.. sonucta 2. ameliyati olmayi kimse istemez, o eziyeti 1 kez cekip kurtulmak varken..ama bence baska dr yerine kendi doktorunda direnmelisin canim, ustelik eger sen mutsuzsan o istedigi kadar guzel desin onemli olan senin mutlulugun degil mi ? butun dr lar ilk gorusmelerde hersey sizin mutlu olmaniz icin demiyor mu ? yani hepimiz iyi dr lara gidiyoruz ki yaptirdigimiz seyin bir garantisi olsun diye.. bence dr unla konus ve bu duzeltmeyi onun yapmasi gerektigini belirt. ben bircok drla gorsutum ve hepsinin ortak dusuncesi neydi biliyor musun ? 'bir sorun oldugu takdirde 30 dra birden gtmek son derece yanlistir..' memnunuyetszligi yine kendi dr unuzla duzeltin cunku baska baska ellerde daha magdur olabilirsiniz. ki ben 2. kapi olarak gorulen bazi dr lardan bu anlamda magdur olan insanlar taniyorum diyebilirim sana.. tabiki bu benim nacizane gorusum canim, tamamen sen iyi ol diye soyluyorum..umarim en kisa surede duzelir hersey senin icin. tekrar gecmis olsun...