Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

sevindikce mail attım cnm sana

Yolladım canım maillerimi umarım beğenirsin memişlerimi gerçi hamileleik sürecinde n'olcakları belli değil bakalım. Sen kime yaptırmıştın? Öptüm seni.
Pechka senin günün hayırlı olsun canım şimdidem yakında seninde süpper memişlerin olucak. Bu arada sessiz sedasız takip ediyordum bende, leylek naaptı bugünkü randevusunda acaba daha yazmamış bir yerde ama umarım iyi geçmiştir.

kızlar bugün gittim doktora.yanımda ablam vardı. göğüslerime baktı ve ben daha sarkık bekliyodum bi an karnına falan indi sandım dedi.gece hiç uyumadım dedi.ben yatınca oluşan görüntüyü ve protezin ele gelmesini anlattım.burda yazdığım herşeyi söyledim.sağ memen herzaman soldakinden çok daha yumuşak olucak dedi. ama bundan daha fazla sarkmaz dedi.ben de bi ay önce de fazla sarkmaz diye tahmin ediyodum ama gene sarktı dedim.top gibi bi görüntü dedim.sen bu göğüsleri yabancı bi siteye koysan kimse toparlama olmadan yapılan göğüs olduğunu anlamaz dedi.kendi göğsün gibi dedi.herkes bana bu kadar büyük meme isteğiyle geliyo ama sana böyle gerektiği için boş çorap görüntüsü olmasın diye biraz daha büyük yaptım ve hiç pişman değilim iyiki boşuna toplamamışız böyle de gayet güzel oldular dedi.sonra bi uzan bakıyım dedi.uzanınca o çukur çukur görüntüyü gördü gene normal dedi.yani herkesin ıyyy yaptığı bi görüntü nasıl normal anlamadım.neyse...
slikon tabi ele gelicek hala derinde pay var yoksa o fazlalığı çıkarmam gerekirdi dedi.ve dokunup minik minik çukur olmasını slikonun dalgalanmasını falan gösterdim(yani bi görseniz keşke tam anlatamıyorum) bu geççekmiki dedim.sende slikon her zaman ele gelir ama bu kadar rahatsız edici görüntü kalmaz dedi.
velhasıl ben önceki boş çorap görüntüsünden daha iyi durumda olduklarını biliyorum ama nasıl diyim böyle kendimi aynalardan alamıycağım harika bi meme görüntüsü yok.hala o slikon elimde dalgalanınca içim kalkıyo.kesinlikle sütyensiz yatmıyorum .çünki o görüntüye bakamıyorum. benim durumuma benzeyen bi kadın resmi gösterdi( gelçi benimki daha kötüydü doktor da dedi.ve onu ameliyattan önce göstermedi.gösterse daha iyi olurdu aslında.)o da toparlanmamış. sadece slikon takılmış .iki yıl sonraki halini gösterdi.karnına inmemiş evet ama hani şöyle dik hoş bi meme yok yani.emzirme sonrası sarkan göğüs görüntüsü yani..kötünün iyisi
benim anlamadığım ablam da aynı şeyi söyledi hatta.resimde ekranda bakınca benim göğüslerim daha iyi gözüküyo.ama canlısı o kadar değil.ekran ne kadar yanıltıyomuş..yani o kızın resmini niye göstermediniz dedim. ciltleriniz farklı sende nasıl durcağını ne bilebilirim dedi.ama aşağı yukarı tahmin ederdim.
ben sürekli bi kararla cebelleşiyorum ve bu beni çok yordu kızlar.hep ikinci bi seçeneğin olması acabayı akla getiriyo.
ve bana dediki senin karaciğer ve kan sorunun var.ben sana lokalle hiç karaciğere ilaç yollamadn ameliyat bile diyemiyceğim bi operasyon yaptım(narkozu doktoruma sorduk daha önce bi ilaçla önlem alınarak sorun olmaz dedi).deri çıkarmadan seni yormadan,iz bırakmadan yapılabilecek en iyi göğüsleri yaptım .benim içim rahat ama sen mutsuzsan gel toplıyım.benim için değişen bişe yok.ne kötü memeler yaptım bunlar benim için çocuk oyuncağı.ama ben hala senin kararırın arkasındayım sen baştan en doğru kararı verdin.bence bunlarla mutlu olmaya çalış.ama eğer olmazsan ben burdayım gel yapıyım.ben arkamda hiç mutsuz kadın bırakmadım dedi.anlıycağınız uzun uzun konuştu aslında öyle başından def etmedi yani.ama..
sonuç:ben hala ikna olamadaım:çok üzgünüm:.çünki sağ memem evde geldik gene baktık hatta,daha ne kadar düzelebilirki yan yatınca boş bi derinin içinde şekilden şekile giren bi slikon görüntüsü oluyo.sırt üstü yatınca sağdakinde deri fazlası olduğu için neredeyse koltuk altıma kadar gidiyo.sol normal meme gibi.
bi de kızlar bunu özellikle toparlama olan arkadaşlar için soruyorum.lolipop izi şeklinde yapılan ameliyatları hiç onaylamıyor.meme daha basık ve olduğu yerde kalır diyor.ters t şeklinde ve kahverengi yerinden kesiyor ve harika memeler yapıyor.ama o zaman da iz çok yaygın oluyor.anlamadım ben bişe yani.neyse işte..
ben fikrimi değiştirmedim.zaten 4 ay ameliyat olamam.daha bağ doku bile kaplamadı slikonuve bütçe müsait değil..ama en azından benim gereksiz bi panik olup olmadığımı ayllin hanımın randevusunda anlarım.çünki aynı ameliyatın iki halini de yapmış.onların karnına inmiş 6 ayda.bana tuğrul bey diyoki inse şimdi inerdi.ama zaten 2 ayda aşağılanmıyorlarmı benim şimdiden sarkma evresinde.yani 6 ay dolunca belli olur iş.
şu çektiğim sıkıntıya bakın yaa.benden başka herkes güzel dese bende arıza var diycem ama ablalarım yeğenim ve annem beğenmiyolar kızlar
işte hikaye böyle maalesef.

Son düzenleme:
sevindikce cnm seninkiler süper çok beğendm valla:) senin öncedn de meme dokun varmş benm nerdeyse dümdzdü o yzdn benmkiler hiç bi zmn seninkiler gibi olmz bence belki damla takılsaydı bi ihtimal..benm doktrm tanınmş biri diil ama istnbulda olup aylin hanıma yaptrmayı çok isterdm burda okudklarmdan sonra

kızlar belki daha önceki sayfalarda yazılmıstır ama 70 sayfayı okumak biraz zor geldi :) aylin hanımın bayan olması bence büyük avantaj ama size sorum şu ki acaba ameliyat ekibi de bayan mı?

Leylekciğim alıntı yapmadım bayağı uzun bir yazı zira . Ama ben bugün en azından bir sonuca varırsınız diye bayağı bekledim yazını. Neyse benim anladığım şudur kimse yoğurdum ekşi demez. Bir görüş bakalım Aylin hanıma senin yılan hikayesine dönen bu durum ne olacak bende merakla bekliyorum canım. Ama seni bu kadar irrite eden bir durumla ne kadar başedeceksin. Birde leylekçiğim şunu merak ediyorum Aylin hanım bunları toplamak gerekir derse mi toplatacaksın? Yani sen şu anda da mutsuzsun bacım ya. Hani etrafımızdakiler estetik doktoru değil ama göz var izan var yani. Neyse çok bulandırmayayım kafanı Aylin hanım ne zaman görecek ?? yarın mı?Onlada konuş yine yaz bize bakalım merak ediyorum valla bugün tüm gün seni düşündüm ama beklediğim yazı toplanacak tarzındaydı senin anlattığına göre. Birde derin sarkık meme dokusu yumuşaksa niye kasüstü koymuş sordun mu? Çünkü meme dokunun altında daha fazla sarkmazmı meme acaba

kızlar belki daha önceki sayfalarda yazılmıstır ama 70 sayfayı okumak biraz zor geldi :) aylin hanımın bayan olması bence büyük avantaj ama size sorum şu ki acaba ameliyat ekibi de bayan mı?

Merhaba ebrucum daha önce yazdığı için biliyorum arzu edenler için bayan ekip ayarlıyor sanırım sadece Medikal Park'ta

sevindikce cnm seninkiler süper çok beğendm valla:) senin öncedn de meme dokun varmş benm nerdeyse dümdzdü o yzdn benmkiler hiç bi zmn seninkiler gibi olmz bence belki damla takılsaydı bi ihtimal..benm doktrm tanınmş biri diil ama istnbulda olup aylin hanıma yaptrmayı çok isterdm burda okudklarmdan sonra

Çok sağol canım daha güzeli senin olsun. Ama seninkilerde güzel olur canım ya niye bu moral bozukluğu. Birde cevaplamadım galiba unuttum kasaltı benim ve yuvarlak protez

E tabii ki herkesin fikrine saygı duyuyor olmasıda güzel bişey doktorcuğumun. Bu konuda bayan olmasıda avantaj. sende meme mi büyüttüreceksin canım?

tabii ki, sonucta ben utanırım sahsen :D
ya aslında ben burun ameliyatı oldum daa, insan ameliyat olunca heralde daha bi cesaretli oluyo baska sey düsünmezken düsünmeye baslıo fln :) aklima geldi acaba böyle bir imkan var mı diye, yani düsünebilirm sonucta bende de koca memeler yok :D kaydirigubbakcemile3

valla elifnazcım herşeyi uzun uzun yazdımki sonra insanlar tuğrul bey kötü doktor ya da leylek manyak gibi ikilemde kalmasınlar.:bbo:yarın saat 6 da gidicem aylin hanıma.bakalım nolcak.eğer o da herşey normal derse bende bi manyaklık var diyicem.evet aylin hanım telefonda senin durumundakilere kas altı ve toparlama şart dedi.lolipop izi ile.tuğrul bey de o izle olanlar meme aynı yerde kalıcağı için basık ve geniş olur dedi.eğer aylin hanım toparlanması gerek derse eşime daha rahat söylerim.ikinci kez ameliyat olmam lazım diye.artık onada acıyorum ya delirttim adamı resmen

Son düzenleme:
sevindikce saol cnm inş benmkiler de iner de hoş bi görntü olur gelişmeleri yazarm burdn salı çarş gibi doktoruma gtmeyi düşünüyrm ztn bakalım o neler dicekk :)

yok canım ben hiç lolipopla toplanmış meme görmedim zaten.hani hep öyle derler doktorlar lolipop diye .ben hem lolipop hem de memenin altından yani ters t şeklinde olanı çok onaylamıyorum.çok iz kalır yani.hani küçültme ameliyatı olsa neyse diycem insanlar ağır bi yükten kurtuluyo.ama lolipopta kahverengi yer zaten kayboluyo bi tek düz çizgi belli olur gibime geliyo o da çok önemli değil.
Geçmiş olsun canım bende toplatıp protez koydurdum iki hafta önce Aylin hanımın dediği sadece meme ucundan toplanırsa dikleşmez, yayvan kalır, lolipop izinde bayağı dikleşiyor çünkü kendimden biliyorum. Meme ucumuda 4 santim yukarı çıkardı, alt taraftaki bol deri kısmı bayağı daraldı. Neyse konuş bakalım Aylin hanımla o zaten gerekeni söyler. Ben senin böyle düşündüğünü zannetmiyorum içini ferah tut. Öptüm

Son düzenleme:
Eh bencede sarkmış memeden hafif izli meme daha iyidir. Bende doğurup emzirince sarkarsa toplatıcam kesin. Pechkacığım ameliyat günün hayırlı olsun senin meme uçlarıda çıkarılacaktı dimi?

ya aslında ben burun ameliyatı oldum daa, insan ameliyat olunca heralde daha bi cesaretli oluyo baska sey düsünmezken düsünmeye baslıo fln :) aklima geldi acaba böyle bir imkan var mı diye, yani düsünebilirm sonucta bende de koca memeler yok :D kaydirigubbakcemile3

Senin beden kaç şekerim??

yok canım ben hiç lolipopla toplanmış meme görmedim zaten.hani hep öyle derler doktorlar lolipop diye .ben hem lolipop hem de memenin altından yani ters t şeklinde olanı çok onaylamıyorum.çok iz kalır yani.hani küçültme ameliyatı olsa neyse diycem insanlar ağır bi yükten kurtuluyo.ama lolipopta kahverengi yer zaten kayboluyo bi tek düz çizgi belli olur gibime geliyo o da çok önemli değil.

Ben 3 ay önce meme küçülttürdüm DD cup'tan C cupa düştü. Benim bile dikişlerim pembeleşti iyice 6 ay olunca sanırım iyice beyazlayacak. 1 yıla bişey kalmaz. İz konusunu takmayın kızlar ya hem sizinki küçücük olacak sütyen basmış gibi.

Merhaba kizlar foruma girmisken size merhaba diyim dedim. Superim bir piroblemim yok. Memislerde iyice oturdu sayilir, harikalar. Optum sizi.

memislerimi yaptircan kiz...:D

Back