Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun yarın dualarım sizinle. Hiç korkmayın Aylin hanım yine harikalar yaratır.

Hihooooooyyyyyyyyyyttttttttt gulesim geldi alaydin tukanindan, bide bana soruyo

Merhaba arkadaşlar; bende bugün Aylin hanımla görüşüp gün alacağım inşallah. Dur bakalım meloşla veloş'un ameliyatları bitsin de akşam üstü konuşurum artık. Benimde günüm yaklaştıkça nasıl olacağım bilemiyorum artık. Umarım Melda ve velespit'in ameliyatları iyi geçer ve sağlıkla kurtulurlar. Melda laptop'u almıştı yanına kendini iyi hisseder de yazar bize biran önce. Yalnız bu toplayarak ameliyat olan arkadaşlara birşey soracağım. Burada bir-iki arkadaşla yazıştımda bazılarının meme başından toplanmış protez konurken Aylin hanım tercih etmediğini söyledi ama fazla iz olur mu acaba???? tek endişem bu.

Merhaba arkadaşlar; bende bugün Aylin hanımla görüşüp gün alacağım inşallah. Dur bakalım meloşla veloş'un ameliyatları bitsin de akşam üstü konuşurum artık. Benimde günüm yaklaştıkça nasıl olacağım bilemiyorum artık. Umarım Melda ve velespit'in ameliyatları iyi geçer ve sağlıkla kurtulurlar. Melda laptop'u almıştı yanına kendini iyi hisseder de yazar bize biran önce. Yalnız bu toplayarak ameliyat olan arkadaşlara birşey soracağım. Burada bir-iki arkadaşla yazıştımda bazılarının meme başından toplanmış protez konurken Aylin hanım tercih etmediğini söyledi ama fazla iz olur mu acaba???? tek endişem bu.

Merhaba verdalila canım benim ameliyatım da toparlama ile yapıldığı için çok araştırdım. Meme toparlama meme başından yapıldığı zaman basık, toparlama tarzında lolipop iziyle yapıldığı zaman yandan bakıldığında daha çıkıntılı ve dik görünüyor. Ayrıca yine genelde doktorların söylediği ağırlıkla beraber meme başındaki izin genişlediği yönünde. Benim izimde lolipop tarzında ama o kadar azaldıki gün geçtikçe beyazlıyor. Sanki hafif sütyen izi gibi şu anda. İyi düşün ve karar ver canım tekrar ameliyat olmamak için. Senin memen küçük değilmiydi neden sordun merak ettim.

Canım benimkiler küçük ama aşağıda yerleşmiş. Aylin hanım gerekirse yani protezle güzel durmazsa kaldıracağım dedi. Ama %90 gerek kalmaz dedi. Neyse nasıl güzel olacaksa öyle olsun. Aylin hanım sürekli doğruyu söyleyen biri, hastayı kaybetmek pahasına bile olsa. Bu zamanda böylesini bulmak zor. Herkeste bir pazarlama taktiği sorma gitsin. Öptüm seni ayşecik sağol

Merhaba arkadaşlar bende meme büyüttürmek istiyorum banada yardımcı olrmusunuz? Aylin hanıma nasıl ulaşabilirim mail ve telefon no.sunu alabilirmiyim?

Sağol Elifnazz . Aradım Aylin hanımı yarına randevu aldım. Benim hem meme büyütme olacak hem de iki meme ucu içe çökük onları da göstereceğim bakalım. Öptüm

Hayırlısı olsun canım ya, meme uç kısmının çökük olmasını duymuştum buradaki bazı arkadaşlardan. Ama çevremde hiç görmedim. Merak ettim doğrusu,abes olmaz inşallah, hiç çıkmıyormu meme uçları soğukta falan?

Merhaba arkadaslar biz ciktik ameliyattan. Bana 345 cc anatomik protez kondu, toparlamayla beraber. ınsan basina gelmeden bilemiyormus. Burada hep dik harika memelerim oldu diye yazanlari aylardir agzimin suyu aka aka okudum. Simdide benimkiler oyle oldu. Rabbim'e sukur dualarim kabul oldu. darisi tum dileyenlerin basina. Opuyorum sizleri.

hayırlı olsun canım...darısı benim başıma...:lepiameliyatın nasıl geçti?kaç saat sürdü?ameliyat hangi hastanede ve ne kadara yapıldı mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?:boy ve kilon nasıldı?

Bende yakın zamanda yaptıracağım inşallah. Sen kime yaptıracaksın tatlırüya??

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben 1 sene içinde düşünüyorum...aylin hanım olabilir..sanırım seçtiğin hastaneye göre fiyat değişiyor...ödeme peşin mi yapılıyor..şimdilik onu düşünüyorum...yani araştırma içindeyim...ağrı durumun nasıl? umarım hemen ağrıların biter...

Sırada ben varım bakalım. Tek kafama takılan toplama yapılacakmı yapılmayacakmı? Yarın Aylin hanıma soracağım ayrıntılı

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ameliyat 3 saat surmus. 5500 TL'ye Medical Park'ta yapildi. Toplama oldugu icin biraz pahali. Pesin veya kredi karti ile odeniyor canim. Darisi basina daha iyisi senin olsun:))))

Melosum nasilsin bugun ben bayagi toparladım. Yan donup kalkabiliyorum tek basima Aylin hanim tarif etmisti. Napalim artik gecirdik gitti diye bakmak lazim olaya. Sen zaten fistiktin artik sagi solu duzelttirip iyice fistik oldun ameliyat arkadasim benim.

Back