canım ben 1 sene içinde düşünüyorum...aylin hanım olabilir..sanırım seçtiğin hastaneye göre fiyat değişiyor...ödeme peşin mi yapılıyor..şimdilik onu düşünüyorum...yani araştırma içindeyim...ağrı durumun nasıl? umarım hemen ağrıların biter...
cnm ben de 1 yıl içerisinde düşünüyorum inşallah,Aylin hanımda karar kıldım şuan yorumları okuyorum sadece.fiyat 4 bin tl.(yani yazan yorumlarda okuduğum kadarıyla)
benim tek sorun İstanbul dışından gelicek olmam,sanırım 2 gün hastanede kalmam gerekecek
canım bende senin gibiyim...şuanda iş nedeniyle istanbuldayım...ama evim eşim antalya da ...inşallah tayinim çıkarda antalya ya giderim...yani büyük olasılıkla bende senin gibi antalya dan gelirim...ilk önce kk dan antalya da yaptıran var mı doktor aradım ama bulamadım...
Hayırlısı olsun canım ya, meme uç kısmının çökük olmasını duymuştum buradaki bazı arkadaşlardan. Ama çevremde hiç görmedim. Merak ettim doğrusu,abes olmaz inşallah, hiç çıkmıyormu meme uçları soğukta falan?
kızlar ben de şehir dışından gelip yaptırıcam sanırım 1 gün kalmakla olmuyor di mi? yani İstanbul dışından gelenler kaç gün kaldılar acaba İstanbulda?
bir de ben evlenmeden önce yaptırıcam ailemin kesinlikle haberi olmayacak o yüzden çok korkuyorum:umursamaz:yanımda kimse olmayacak,canım acıycak ve yalnız olucam vs...tabi sizin yorumlarınızı okudukça korkum biraz da geçiyor. opuyorumnanaktanfakat ailemin anlamasından korkuyorum hadi 2 gün idare ettim sonrasında eve dönünce nasıl gizliycem ağrımı aynı zamanda süper memişlerimi nereye saklıycamkaydirigubbakcemile3
kızlar toparlama ameliyatı olan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir mi.ben şu an ki halimden hiç memnun değilim.göğüslerim çatladı ve sarktı.ayşecik sen haklıymışsın.karpuz hikayesi yavaş yavaş gerçekleşiyor.ev taşıdım ve bi miktar kilo verdim.sarktılar bayağı.çatlamasın diye sürdüğüm kremi bi hafta kadar aksattım.göğüslerim de çatladı bu sefer.bi ayda şekli oturunca yani iyice yumuşayınca çok güzel olucaklar diye tahmin ediyodum.ama olmadı.çok moralim bozuk.:a015:
kızlar toparlama ameliyatı olan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir mi.ben şu an ki halimden hiç memnun değilim.göğüslerim çatladı ve sarktı.ayşecik sen haklıymışsın.karpuz hikayesi yavaş yavaş gerçekleşiyor.ev taşıdım ve bi miktar kilo verdim.sarktılar bayağı.çatlamasın diye sürdüğüm kremi bi hafta kadar aksattım.göğüslerim de çatladı bu sefer.bi ayda şekli oturunca yani iyice yumuşayınca çok güzel olucaklar diye tahmin ediyodum.ama olmadı.çok moralim bozuk.:a015:
nasıl yani estetikli memişler de sarkabiliyor mu? yani ben sanıyordum ki silikon taktırıp ömür boyu taş gibi memişlere sahip olucam:uhm:
canım hayır tabiki sen rahat ol
benim emzirmeden dolayı özellikle de sağ memem çok sarkmıştı.smetri bozukluğu vardı.sadece toparlamayla da güzel olucağını söylemişti doktorum.ama tabiki toparlayarak da daha mükemmel olur dedi.tercihi bana bıraktı .iz konusunda biraz kafam karışmıştı.dr gerek yok şimdilik o kadar izli bi ameliyata demişti.ama şimdiki hali beni çok tatmin etmedi.gelçi 2. ay kontrolüne gidicem ama sarktı bayağı.bilmiyorum kafam çok karışık
kalemcim valla dr. ikna olmuyosan toplıyım diyo ama bende artık o moral yok.aylin hanım ufak tefek rutuşlarla hallolur belki demişti.naci beye ve aylin hanıma da akıl danıştım hepsi toparlamadan olmaz diyo
ya off çıldırıcam ya.aslında hep ikinci bi doktorun fikrini de almak istiyorum.hazır aylin hanım da yakın.kendi doktoruma gidince bi uğramak istiyorum ona da
Leylekciğim çok üzüldüm canım yaa. Valla ben bilerek dememiştim onları. Ama benim değil Aylin hanımın dediği çıktı maalesef. Ben sadece forumda bazı arkadaşlar toparlamadanda süper göğüsler yapılabiliyor dediği için yazmıştım onu.Çünkü Aylin hanım ve 2 doktorda toparlamadan olmaz protez ağırlığı eklenince daha çok sarkar demişti. Canım benim doktorunla görüşmeye gittiğinde Aylin hanımdanda fikir alabilirsin tabii. Yani doktoruna güvenin varsa onun düzeltmesi daha ekonomik olabilir. Ama düzeltmeye gerek duymuyor gibi birşeyler söylemişsin diğer topikte. Önemli olan senin ruh sağlığın, panik yapacak veya depresyona girecek birşey yok, sakin kalmaya çalış. Allah çözümsüz dert vermesin.opuyorumnanaktan
canım sen haklıydın derken yanlış anlama yani keşke daha önce uyansaymışım anlamında söyledim.evet dr gerek duymuyo ama beni bi ay önce gördü en son
şimdi iki ay dolunca iyice şekilleri meydana çıktı biliyomusun.
maalesef canım göğüslerimi gören herkes çok büyük olmuşlar ve evet ameliyata değmemiş dedi.iç çamaşırı almaya gittim kız baktı ve aaa slikon mu dedi.yani yapay duruyo demekki.canım şu an 75 d takıyorum
sırtım ince ama göğsüm 90
tişörtle harikalar ama sütyensiz tişörtle aynı şeyi söyliyemiycem
ve yukardan çatlıyo hep
sanki böyle aşağı doğru çekersin ya öyle bişey işte ya çok taktım ben bunu :çok üzgünüm:
ayşecik senin izlerin ne durumda
ben bu iz işini hiç aklıma getirmemiştim daha önce
ama eşim takıyo sanki biraz ize
benim cildim çok çabuk iyileşiyo öyle rahatsız edici bi görüntü çıkacağını da sanmıyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?