Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol şekerim yaw ne güzel destek oldun. Biz tırsıcaz yani hayatta. Ne zamandır ben bu ameliyatla yatıp kalkıyorum biliyormusun? Biz güle oynaya giricez bikere. Akşamda picama partisi yapıcaz buyur gel. Velo duyuyormusun şeker çizgili picamalarını, karpuz piknik tüp falan alalım, yumrukla soğan kırarız heyyyyyyyyyttttttt var mı bize yan bakan?
Merhaba arkadaşlar bende yarın muayeneye gideceğim Aylin hanıma bakalım bana ne diyecek, mailde zaten meme bezine dokunmuyoruz, meme altı kesiyle koyarız. Emzirme sonrası 6 ay bekleme nedenimiz memenin normal büyüklüğüne dönmesi ve sarkaıp sarkmayacağını gözlemlemek demişti. Zaten meme başı falanda yok bende meme altı hemen koyalım derse bayram sonrasında koyduracağım.Bari bu taraftan yüzüm gülsün, moralim düzelsin
Arkadaşlar merhaba ; Sizlere birşey söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim verdalila bebeğini yeni kaybetmişken bilmiyorum. Ama ben hamileyimmmmm. Protezli ilk ben hamileyim herhalde aranızda. Bakalım neler olacak memişlerime beraber takip edeceğiz.
Arkadaşlar merhaba ; Sizlere birşey söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim verdalila bebeğini yeni kaybetmişken bilmiyorum. Ama ben hamileyimmmmm. Protezli ilk ben hamileyim herhalde aranızda. Bakalım neler olacak memişlerime beraber takip edeceğiz.
Yok be canım ben bebğimi düşürdüm diye senin hamile olmana niye üzüleyim. Çok tebrik ederim. Ben de bugün Aylin hanımla görüştüm sonunda. Zaten buralardan yeterince tanıyorum güvenim tam gittim. Muayene etti ben de protez taktırabileceğim kızlar. Zaten bendede meme olmadığı için ve olan hafif şişlik birşey farkettirmeyeceği için takılabilecek. Ama ben çok büyük düşünmüyorum yarın öbürgün hamilelikte çok şişsin bozulsun istemiyorum. 80 beden yeter bana, zaten Aylin hanımın omzuna geldim kendimi hiç bu kadar kısa hissetmemiştim(((. Bayramdan sonra gün için haber verecek, biraz başım kalabalık bayram sonrası dedi. Haber bekleyeceğim bakalım.:hulya:
Sevinciiiimmm çok sevindim arkadaş. Sen yürü belki arkandan ben de geleceğim belli mi olur.Neyse seni takip edeceğiz ve başımıza ne gelecek biliriz az çok. Öpüyorum canım. opuyorumnanaktan
Arkadaşlar herkes terketmiş burayı galiba. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Ben de ameliyat olalı neredeyse iki hafta oldu. Herhalde yumuşaması için daha bekliyeceğim gerçi böyle de çok güzeller ama artık biraz yumuşayıp aşağıya inseler iyi olur. Bayramda memlekete gittim bende kuzenlerin hepsne gösterdim neredeyse herkes doğal ve olağan büyüklükte buldu. Hatta bir tanesi bende çok istiyorum diye tutturdu bile. Eskiden kimseye göstermezdim, şimdi sanki benim değiller gibi herkese gösteriyorum valla. E kızlar bayram bitti gelin artık yaaaaa