Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ne zamandır giremedim foruma arkadaşlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. :Saruboceq:

Sağol şekerim yaw ne güzel destek oldun. Biz tırsıcaz yani hayatta. Ne zamandır ben bu ameliyatla yatıp kalkıyorum biliyormusun? Biz güle oynaya giricez bikere. Akşamda picama partisi yapıcaz buyur gel. Velo duyuyormusun şeker çizgili picamalarını, karpuz piknik tüp falan alalım, yumrukla soğan kırarız heyyyyyyyyyttttttt var mı bize yan bakan?

Tamam tatlim eger atmazlarsa bizi hastaneden ameliyat oluruz. Ama senle beraber ameliyat olacagim icin mi ne icim daha da bir rahatladi, esimde sevindi o olmayacakya yanimda.:teselli:

Valla canım işte Aylin hanım ayyıldız sütyen istiyor B cup (80 beden), onun dışında önden ilikli veya fermuarlı kıyafet iyi olur. Karın germe yaptırmadığım için bilmiyorum aliyesma veya tatlikezban bilir onu.Öptüm seni

Merhaba arkadaşlar yettim, herkes betty boop koymuş ben de eksik kalmadım pek severim kendisini. Meldacığım korseyi doktor hanım ısmarlıyor ve ameliyat masasında takıyor canım. Eskiden sütyen de bulunduruyormuş ama bazı kişilerin edepsizliği yüzünden bırakmış. Öpüyorum seni soruların olursa cevaplarım canım. Muccccckkkkkkkkk

Nerde olacaksiniz ameliyatlarinizi sekerler? Merak ettimde. Haberlerinizi bekliycem heyecanla. Hadi bakalim iki bayan daha super memelere kavusacak :)))))kaydirigubbakcemile5

Vay be birkaç gün girmedim neler olmuş. Melda ve Velespit sizin de ameliyat gününüz hayırlı olsun.

Medicana 'da olacagiz canim orayi sectik. Sagol Aysegul ve arkadaslar iyi dilekleriniz icin.

Merhaba arkadaşlar bende yarın muayeneye gideceğim Aylin hanıma bakalım bana ne diyecek, mailde zaten meme bezine dokunmuyoruz, meme altı kesiyle koyarız. Emzirme sonrası 6 ay bekleme nedenimiz memenin normal büyüklüğüne dönmesi ve sarkaıp sarkmayacağını gözlemlemek demişti. Zaten meme başı falanda yok bende meme altı hemen koyalım derse bayram sonrasında koyduracağım.Bari bu taraftan yüzüm gülsün, moralim düzelsin

Merhaba arkadaşlar bende yarın muayeneye gideceğim Aylin hanıma bakalım bana ne diyecek, mailde zaten meme bezine dokunmuyoruz, meme altı kesiyle koyarız. Emzirme sonrası 6 ay bekleme nedenimiz memenin normal büyüklüğüne dönmesi ve sarkaıp sarkmayacağını gözlemlemek demişti. Zaten meme başı falanda yok bende meme altı hemen koyalım derse bayram sonrasında koyduracağım.Bari bu taraftan yüzüm gülsün, moralim düzelsin

Hayirlisi olsun canim ya, uzulup bizide uzme daha fazla. Umarim bundan sonra boyle problemler yasamassin. Protezlende biraz yuzun gulsun.a.s.

Arkadaşlar merhaba ; Sizlere birşey söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim verdalila bebeğini yeni kaybetmişken bilmiyorum. Ama ben hamileyimmmmm. Protezli ilk ben hamileyim herhalde aranızda. Bakalım neler olacak memişlerime beraber takip edeceğiz.

Sevindikçe hakikaten cok sevindim canım Allah(CC) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de merak ederdim hep hamilelikte nasıl oluyor bu protezler diye 7,5 ay seni takip edeceğiz artık. ınşallah hamislikte iyi geçer

Ay sevindikçecim ben de bekar bir bayan olarak en merak ettiğim konu bu yaa. Öncelikle hayırlısı olsun, bebğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Bizi bilgilendirmeyi de unutma sakın. Merak ediyoruz bak. Şu an hamileliğin yeni tabii pek fark olmamıştır. Öptüm seni ve bebişi

Çok sağolun arkadaşlar.Merak etmeyin gelişmelerden haberdar edeceğim sizi. Daha işin başındayım tabii. Memelerde az biraz gerginlik var adet öncesi gibi. Henüz büyüme falan yok tabii. Zaten önceden de avuç içi kadar memelerim vardı ne kadar büyüyecekki :((( Belki bir beden. B cuptan C cup olur belki

Arkadaşlar merhaba ; Sizlere birşey söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğim verdalila bebeğini yeni kaybetmişken bilmiyorum. Ama ben hamileyimmmmm. Protezli ilk ben hamileyim herhalde aranızda. Bakalım neler olacak memişlerime beraber takip edeceğiz.

Yok be canım ben bebğimi düşürdüm diye senin hamile olmana niye üzüleyim. Çok tebrik ederim. Ben de bugün Aylin hanımla görüştüm sonunda. Zaten buralardan yeterince tanıyorum güvenim tam gittim. Muayene etti ben de protez taktırabileceğim kızlar. Zaten bendede meme olmadığı için ve olan hafif şişlik birşey farkettirmeyeceği için takılabilecek. Ama ben çok büyük düşünmüyorum yarın öbürgün hamilelikte çok şişsin bozulsun istemiyorum. 80 beden yeter bana, zaten Aylin hanımın omzuna geldim kendimi hiç bu kadar kısa hissetmemiştim :((((. Bayramdan sonra gün için haber verecek, biraz başım kalabalık bayram sonrası dedi. Haber bekleyeceğim bakalım.:hulya:

Sevinciiiimmm çok sevindim arkadaş. Sen yürü belki arkandan ben de geleceğim belli mi olur.:emir_bebek: Neyse seni takip edeceğiz ve başımıza ne gelecek biliriz az çok. Öpüyorum canım. opuyorumnanaktan

Yok be canım ben bebğimi düşürdüm diye senin hamile olmana niye üzüleyim. Çok tebrik ederim. Ben de bugün Aylin hanımla görüştüm sonunda. Zaten buralardan yeterince tanıyorum güvenim tam gittim. Muayene etti ben de protez taktırabileceğim kızlar. Zaten bendede meme olmadığı için ve olan hafif şişlik birşey farkettirmeyeceği için takılabilecek. Ama ben çok büyük düşünmüyorum yarın öbürgün hamilelikte çok şişsin bozulsun istemiyorum. 80 beden yeter bana, zaten Aylin hanımın omzuna geldim kendimi hiç bu kadar kısa hissetmemiştim :((((. Bayramdan sonra gün için haber verecek, biraz başım kalabalık bayram sonrası dedi. Haber bekleyeceğim bakalım.:hulya:

Verdalilacığım çok sevindim canım. Bakalım günün belli olunca yazarsın artık. Önce memelen sonra bebeklenirsin inşallah hayırlısıysa.:CüvCüv:

Sevinciiiimmm çok sevindim arkadaş. Sen yürü belki arkandan ben de geleceğim belli mi olur.:emir_bebek: Neyse seni takip edeceğiz ve başımıza ne gelecek biliriz az çok. Öpüyorum canım. opuyorumnanaktan

Sağol bebişim, darısı tüm isteyenlerin başına. E takıl peşime sen de yav kadın doğum topiğine çevirdim buraları. Neyse sağolun ve iyi bayramlar size. Annemlere gidip kalıcam bayramda. daha onlara söylemeden eşimden sonra sizinle paylaştım valla. Kocaman kocaman öpüyorummmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar herkes terketmiş burayı galiba. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Ben de ameliyat olalı neredeyse iki hafta oldu. Herhalde yumuşaması için daha bekliyeceğim gerçi böyle de çok güzeller ama artık biraz yumuşayıp aşağıya inseler iyi olur. Bayramda memlekete gittim bende kuzenlerin hepsne gösterdim neredeyse herkes doğal ve olağan büyüklükte buldu. Hatta bir tanesi bende çok istiyorum diye tutturdu bile. Eskiden kimseye göstermezdim, şimdi sanki benim değiller gibi herkese gösteriyorum valla. E kızlar bayram bitti gelin artık yaaaaa

Arkadaşlar herkes terketmiş burayı galiba. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Ben de ameliyat olalı neredeyse iki hafta oldu. Herhalde yumuşaması için daha bekliyeceğim gerçi böyle de çok güzeller ama artık biraz yumuşayıp aşağıya inseler iyi olur. Bayramda memlekete gittim bende kuzenlerin hepsne gösterdim neredeyse herkes doğal ve olağan büyüklükte buldu. Hatta bir tanesi bende çok istiyorum diye tutturdu bile. Eskiden kimseye göstermezdim, şimdi sanki benim değiller gibi herkese gösteriyorum valla. E kızlar bayram bitti gelin artık yaaaaa

Canım ben ameliyat olalı 1 ayı geçti. daha yeni yeni yumuşamaya ve aşağıya inmeye başladılar. Problem etme kendine böyle şeyleri. En az 3 hafta geçmesi lazım sen 10 günü yeni doldurmuşsun.Süper olacak herşey süpperrrrrrrr

Geldim melosum yaa burda kuzenler saolsun hic rahat birakip evde oturtmadilar. Bayramda Bodruma gittik, sooracıma bu gece de Taksime indik, ameliyat olucan gezemiyecen diye tutturdular. Neyse bende bu arada stresimi unuttum gittiydi. Canim sabah gorusecez hastanede optum seni yatmaya calisacagim bakalim yoruldum bayagi uyuyabilirsem. Coooookkkk optum seni ameliyat arkadasim benim. Yarin memeleri karsilastiririz artik hangimizinki daha sarkmis durumda:kedi:

Back