Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba çok üzgünüm arkadaşlar, bu foruma girme nedenim bebiş sahibi olmaktı. Meğer hamileymişim,:CüvCüv: ama bebeğimi kaybettim 1,5 aylıkken.:çok üzgünüm: Şimdi birkaç ay ara vermem gerekiyor çünkü kürtaj yapıldı. Eşim de moral bulmam için zaten çok istedğim meme protezini taktıralım canım dedi. Bilmiyorum arkadaşlar ya acaba iyi bir fikir mi? Yani hemen kürtajın arkasından takılabilir mi acaba? Ya da bebek doğurup sonra mı taktırayım, yani 2 yıl sonra falan.

Merhaba çok üzgünüm arkadaşlar, bu foruma girme nedenim bebiş sahibi olmaktı. Meğer hamileymişim,:CüvCüv: ama bebeğimi kaybettim 1,5 aylıkken.:çok üzgünüm: Şimdi birkaç ay ara vermem gerekiyor çünkü kürtaj yapıldı. Eşim de moral bulmam için zaten çok istedğim meme protezini taktıralım canım dedi. Bilmiyorum arkadaşlar ya acaba iyi bir fikir mi? Yani hemen kürtajın arkasından takılabilir mi acaba? Ya da bebek doğurup sonra mı taktırayım, yani 2 yıl sonra falan.

Canim ya cok uzuldum insallah bundan sonraki hamisligin iyi gecer umarim. Memelerin dolgunlasmaya baslamismiydi?

Canim hakikaten cok uzuldum ama kismet boyleymis. Memeler emzirme bittikten 6 ay sonra ameliyat ediliyorya acaba velespit'in dedigi gibi memelerde sisme varsa belki hemen yapilmaz.a.s.

Sağolun arkadaşlar ben de çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş, doktor düştüğüne göre mutlaka ciddi bir problemi vardı bebeğin deyince mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Bu arada meme yokki şişsin :(((. Yani adet dönemindeki gibi hafif şişlik ve sancı vardı o da azalmaya başladı. Aylin hanımın mail veya telefonunu atarmısınız bana lütfen bir danışayım bakalım ne zaman yapabilecek?

Merhaba arkadaşlar, ben ameliyatımı oldum dün. Gayet iyiyim Her iki koltuk altımda kabarık pansuman var, eve döndüm bugün pansumanlarımı burada yaptıracağım artık. Haber vereyim dedimopuyorumnanaktan

Sağolun arkadaşlar ben de çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş, doktor düştüğüne göre mutlaka ciddi bir problemi vardı bebeğin deyince mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Bu arada meme yokki şişsin :(((. Yani adet dönemindeki gibi hafif şişlik ve sancı vardı o da azalmaya başladı. Aylin hanımın mail veya telefonunu atarmısınız bana lütfen bir danışayım bakalım ne zaman yapabilecek?

tatlım çok geçmiş olsun.. ben tam 4 düşük yaptım ama şimdi dünyalar tatlısı 2 çocuğum var. bence hiç üzülme, her zaman hayırlısını dile.. bu arada memelerin de hayırlı olsun şimdiden.. ;)

tatlım çok geçmiş olsun.. ben tam 4 düşük yaptım ama şimdi dünyalar tatlısı 2 çocuğum var. bence hiç üzülme, her zaman hayırlısını dile.. bu arada memelerin de hayırlı olsun şimdiden.. ;)

Çok sağol canım ya, sana da büyük geçmiş olsun. Allah (C.C.) yavrularına sağlık sıhhat versin. Aylin hanıma mail attım ne diyecek bakalım.

kızlar benim adet dönemimde göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum.protez taktırınca nasıl olucak sonuçta daha büyük memiş, daha da büyük acı olurmu kiCADIARZU

kızlar benim adet dönemimde göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum.protez taktırınca nasıl olucak sonuçta daha büyük memiş, daha da büyük acı olurmu kiCADIARZU

Merhaba pikolatacığım; şu anda ne kadar sancıyorsa protezliyken -ilk bir-iki ay gerginliğe bağlı artmıştı benim ama- genelde o kadar ağrıyor. Meme büyüyor ama meme bezi artmıyor sonuçta canım.

Melos sen ne zaman aldin randevuyu seker. Ben bayramda Turkiyeye geliyorum tek basima, esim sonra gelicek . Aylin hanimla goruseyim bakalim randevu tarihini konusalim diyorum. ben bayram gecsin hemen yatiyim diorum , beraber olalim bari yanyana yatariz

Merhaba arkadaşlar yazamadım bir zamandır. ınsan ameliyat olunca rehavete kapılıyor walla şekerler. Ancak benim sol göğsümün altında dikiş yerimde sızlama var. Sağda yok öyle birşey. Mühim birşey mi acaba ? Aylin hanıma sorsam mı? Bandajı açtım baktım aynada bişey de göremedim. Ama ameliyatın başından beri var o ağrı sol tarafta.akannehir

Merhaba arkadaşlar bende bir merhaba diyeyim dedim, her tarafu esdedüklü garı olaraktan eh meloşunda aklını çelmiş kıdemli biri olaraktan buna hakkım var herhal. Beni sorarsanız çocukların gözlerinden, büyüklerin..... asker mektubu gibi oldu valla. Ne diyim süperimmmmmmmmm:hulya: (bayıldım ben buna ya bana haminnemi hatırlattı)

Merhaba arkadaşlar yazamadım bir zamandır. İnsan ameliyat olunca rehavete kapılıyor walla şekerler. Ancak benim sol göğsümün altında dikiş yerimde sızlama var. Sağda yok öyle birşey. Mühim birşey mi acaba ? Aylin hanıma sorsam mı? Bandajı açtım baktım aynada bişey de göremedim. Ama ameliyatın başından beri var o ağrı sol tarafta.akannehir

merhaba alistacim ayni sorun bendede vardi sol gögsümün altinda dikislerin oldugu bölgede korkmana gerek yok 1 hafta sonra geciyor ben aylin hanimi aramistim oda göz kremi önermisti dikisin üzerine sürmem icin baktigin zaman görememistim bende birde sporcu sütyenini yatirken cikar istersen rahatliyorsun ben öyle yapiyordum bir kac güne kadar iyilesirsin merak etme simdiden gecmis olsunopuyorumnanaktan

merhaba alistacim ayni sorun bendede vardi sol gögsümün altinda dikislerin oldugu bölgede korkmana gerek yok 1 hafta sonra geciyor ben aylin hanimi aramistim oda göz kremi önermisti dikisin üzerine sürmem icin baktigin zaman görememistim bende birde sporcu sütyenini yatirken cikar istersen rahatliyorsun ben öyle yapiyordum bir kac güne kadar iyilesirsin merak etme simdiden gecmis olsunopuyorumnanaktan

Çok sağol canım ilgine bu sabah bir koşu gittim Aylin hanıma. Bir problem yokmuş. Ben bu memelerin ikisinin ağrıdığını görmedim, hep biri fazla ağrır dedi. Öptüm

Evvet arkadaslar, son bir hafta. Haftaya bugun ertesi gun icin tirnaklarimizi yiyor olacagiz. Ossun mememiz olucak süpper olucaz Melosum bence yuvarlak, damla olayini Aylin hanima birakalim seker ya. Takma kafana. Burada yazilanlara gore bize kotu bisey yapacak degilya

Kızlar biz velespitle anlaştık. 24'ünde yatıyoruz masaya. Aylin hanımla da okeyleştik yalnız yuvarlak mı, anatomik mi? Karar veremiyorum. 1 hafta kaldı sadece çıldırmak üzereyim yardımmmmmmm

Hayırlısı olsun şekerler ikiniz aynı gün ha ilginçkaydirigubbakcemile. Artık körler sağırlar biribirini ağırlar modunda tırsık tırsık beklersiniz ameliyat sabahı. :teselli:İlk kim girecek? Birinci ameliyattayken diğeriniz kaçmaz dimi kızlar? Hadi hayırlısı bakalım. Meloşcuğum bence de Aylin hanıma bırak olayı o en güzelini yapar.:içelim:

Back