Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merak etme Meldacığım Aylin hanıma gözü kapalı güvenebilirsin. Ama şu sesinden yaptığın minyon tahmin durumuna çok güldüm ya:roflol: Neyse yarın bir gör de sonra konuşalım:1shok:

Merhaba arkadaşlar;
Ben bugün gittim görüştüm Aylin hanımla. Ameliyatı varmış gelir gelmez 2 tane, hastanede bekledim bayağı neyse sonra gördüm şükür. Bu Cumartesi sabah alacak aksesuar memelerimi. Mikrop kapmamış şişlik olunca öyle sandım. Neyse benim iş hallolacak ama burada yok benim memeler şöyle güzel benim memeler böyle dik yazamayacağım :))))))

inşallah canım mutlu oluruz evet
ben gereksiz kuruntulardayım işte tekrar eskiye dönecek diye korkuyorum
yarın kontrolüm var
tabiki toparlama yapanlarla yapmıyanlar yarıştırılırmı
ben de zamanında aylin hanımla telefonda konuştum çok da tatlı bi bayandı.
yüz yüze görüşmedik gelçi ama çok metini duyuyorum burdan
ama işte bu teknik daha kolayıma geldiği için bu tekniği tercih ettim
belki dr. bunu böyle yapıyosa güzel oluyo demekki dedim
çünki dr.um çok iyi bi dr.
ama işte tuğrul beyin bazı şeyleri narkozsuz halletmesi işime geldi doğal olarak
çünki karaciğer hastasıyım ve en acısız ve ilaçsız olanı tercih ettim canım.
gereksiz yere uzattığım için özür dilerim .bu aralar saçma bi şekilde hassasım .işte herşeyi üstüme alıyorum canım:(
Merhaba leylek82 benim yazdıklarım şahsına yönelik değildir. Sadece tüm forumu okuduğumda bazı arkadaşlar ''o doktora gittim dikleştirme lazım dedi, kocaman izler bırakacaktı bende, yok diğerine gittim protezle süper doğal memelerim oldu'' tarzında yazılar yazmışlardı. Ben durumun öyle olmadığını, 3-4 doktor dolaştım hepsinin aynı şeyi söylediğini belirtmek, burada yazılarımızı okuyan arkadaşlarla edindiğim bilgileri paylaşmak adına yazıyorum. Ben de burada okuyunca Aylin hanım toparlama deyince acabalarım oldu, 3 doktor daha dolaştım. Yani benim reklamdan kastım toparlama diyen doktor kötü, toparlamadan protez koyan doktor süperdir diye lanse ediliyor. Ama doktorlardan öğrendiğim kadarıyla işin gerçek yönü bu. Umarım senin memeler aynı süperliğini korur canım. hepimiz hastayız burada ben niye bir arkadaşımın başına kötü birşey gelsin isteyeyim ki. Herkes çok mutlu olsun inşallahopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
melda ben de çok güldüm valla minyon tip tahminine :))))) telefonda konuşunca ben de öyle sanmıştım.

kızlar Aylin hanımın kafama yatmasındaki en önemli neden bayan olması ve sizin olumlu yorumlarınız. ben ameliyatımda erkek istemiyorum bu mümkün mü acaba, içinizde böyle bir şey talep eden oldu muCADIARZU

Tatlım Aylin hanım bunu ayarlayabiliyor bana da sormuştu. Ama öyle istersen sadece Medical Park'ta olur demişti. Ben kapalı değilim ama biraz çekinmiştim işte.

Merhaba arkadaslar Aylin hanimdan mail cevabi geldi bugun. Hakikaten Aysecigin dedigi gibi yazmis. Ama memenin durumuda onemliymis deri cok porsuk degilse meme basi yukari tasinabilirmis. Hersey muayenede kesinlesir dedi tabii ki. Bayagi aciklamis tek tek. Neyse bayram gibi Turkiye'ye gelince gorusucem artik o zaman karar verir Aylin hanim

Arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum yaa. Bir- iki gündür internet problemi vardı giremedim. Benim için dua edin noolur, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. umarım buradan iyi haberlerimi yazarım size. Öpüyorum hepinizi.

Arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum yaa. Bir- iki gündür internet problemi vardı giremedim. Benim için dua edin noolur, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. umarım buradan iyi haberlerimi yazarım size. Öpüyorum hepinizi.

Canım inşallah bizimki gibi çok kolay geçer ameliyatın. Dualarımız seninle, hiç merak etme herşey güzel olacak

inşallah canım mutlu oluruz evet
ben gereksiz kuruntulardayım işte tekrar eskiye dönecek diye korkuyorum
yarın kontrolüm var
tabiki toparlama yapanlarla yapmıyanlar yarıştırılırmı
ben de zamanında aylin hanımla telefonda konuştum çok da tatlı bi bayandı.
yüz yüze görüşmedik gelçi ama çok metini duyuyorum burdan
ama işte bu teknik daha kolayıma geldiği için bu tekniği tercih ettim
belki dr. bunu böyle yapıyosa güzel oluyo demekki dedim
çünki dr.um çok iyi bi dr.
ama işte tuğrul beyin bazı şeyleri narkozsuz halletmesi işime geldi doğal olarak
çünki karaciğer hastasıyım ve en acısız ve ilaçsız olanı tercih ettim canım.
gereksiz yere uzattığım için özür dilerim .bu aralar saçma bi şekilde hassasım .işte herşeyi üstüme alıyorum canım:(

Önemli değil canım ameliyat insanı hassas yapabiliyor. Ocanicsix ağlayıp duruyordu ameliyattan sonra. Herşey güzel olacak inşallah sıkma canını

Alista kolay gelsin canim simdiden, opuyoruz seni , iyi haberlerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

cnm ya Allah yardımcın olsun,sevinçli haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

Ay alista cikmismidir ameliyattan acaba? Inanamiyorum bir-iki hafta icinde onun yerinde ben olacagim stres basti simdiden arkadaslar butun gun protezli kadinlarin resimlerine bakiyorum walla. Acaba yuvarlak mi yoksa damla protez mi tercih etsem? Ne dersiniz. Forumda anatomik protez doner diye birseyler okumustum. Problem yasayan var mi aranizda?

Velespitciğim estetik ameliyat olayında en önemlisi doktor seçimidir. Sen en doğru seçimi zaten yapmışsın. Bundan sonra insanı ameliyat biran evvel olsam telaşı sarar, bunlar tatlı telaşlardır. Ve zaman o kadar hızlı ilerliyor ki bundan sonra ameliyat oluyorsun üzerinden aylar geçiveriyor bile.

Valla hakikaten bende az okumadim bu forumlari, Aylin hanima karar verdim, ameliyat gunu aldim falan derken 5 haftayi doldurdum. Nasil gecti anlamadim. Zaten muhtesem memislerim hep benimle beraberdi sanki. Onlari cooook seviyorum. (duyan da sapik sanacak ama cok guzeller napiyim):kedi:

Ay alista cikmismidir ameliyattan acaba? Inanamiyorum bir-iki hafta icinde onun yerinde ben olacagim stres basti simdiden arkadaslar butun gun protezli kadinlarin resimlerine bakiyorum walla. Acaba yuvarlak mi yoksa damla protez mi tercih etsem? Ne dersiniz. Forumda anatomik protez doner diye birseyler okumustum. Problem yasayan var mi aranizda?

Valla tatlım Aylin hanım ne uygun görürse onu koyuyor, yani hangisi güzel durursa. Anatomik koydu bana şu anda harika. Ben de burada anatomik döner gibi bir şey okudum. Aylin hanımla konuştum . Ben duymadım öyle birşey, biz protezi yerleştirdikten sonra yerinden zor kıpırdatıyoruz, doku içinde fırıl fırıl dönecek bir şey değil dedi. O hep pürtüklü yüzey kullanıyor kadife gibi dokuya yapışıyormuş. Ama sen çok kafaya takıyorsan yuvarlak veya onun daha tombakları var ondan koymasını isteyebilirsin canım.

Anatomik daha iyi gibi geliyor ama Aylin hanimla mail yoluyla bir haberleseyim bakayim, onun fikri nedir.

Merhaba Kizlar ben geldim tatilim bitti uzun zamandir foruma giremedim. Yeni memislerimden cok memnunum bir ay oldu ameliyat olali iki haftadir masaj yapiyorum ama daha tam yumusamadilar.Elifnazcim sen bilirsin masaji nekadar zaman yapacagiz birde yumusamasi zaman alirmi?

Merhaba Kizlar ben geldim tatilim bitti uzun zamandir foruma giremedim. Yeni memislerimden cok memnunum bir ay oldu ameliyat olali iki haftadir masaj yapiyorum ama daha tam yumusamadilar.Elifnazcim sen bilirsin masaji nekadar zaman yapacagiz birde yumusamasi zaman alirmi?

Bende bizi terkettin gittin sandım şeker. Memelerin yumuşaması tam anlamıyla 3 ayı buluyor ama 1,5 aydan sonra bayağı yumuşamaya başlıyor canımopuyorumnanaktan

Back