arkadaşlar mrb aylin hanıma yüz germe ameliyatı olan varmı
Merhaba arkadaşlar ben ameliyattan çıkmış bulunmaktayım. Korktuğum kadar yokmuş. Dün akşamdan beri kalkıp dolaşıyorum ama hastaneleri sevmediğim için akşam uyuyamadım. Eve gelip bir güzel uyku çektikten sonra yazayım dedim, çok iyiyim . 375cc kasaltı anatomik protez kondu. Hastanedeki hemşireler falan bayıldı süper doğal olmuş, gören protez demez diyekaydirigubbakcemile3. soruları olanlar varsa cevaplarım biraz bişeyler yiyeceğim de.
Canim cok gecmis olsun senden sonra sirada ben varim, heyecandan oluyorum. Ama senin iyi hissetmen bana da umut oldu. Hastane hangisiydi ve ilgi nasildi?
Bende bizi terkettin gittin sandım şeker. Memelerin yumuşaması tam anlamıyla 3 ayı buluyor ama 1,5 aydan sonra bayağı yumuşamaya başlıyor canımopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar ben ameliyattan çıkmış bulunmaktayım. Korktuğum kadar yokmuş. Dün akşamdan beri kalkıp dolaşıyorum ama hastaneleri sevmediğim için akşam uyuyamadım. Eve gelip bir güzel uyku çektikten sonra yazayım dedim, çok iyiyim . 375cc kasaltı anatomik protez kondu. Hastanedeki hemşireler falan bayıldı süper doğal olmuş, gören protez demez diyekaydirigubbakcemile3. soruları olanlar varsa cevaplarım biraz bişeyler yiyeceğim de.
Sağol canım benim M. Park'ta oldum, fena değil ilgi, hastane büyük ve güzel tabii. Hadi bakalım ben sıramı savdım, bu sabah direnlerim çıktı iyice rahatladım. Sol memem sağ mememe göre daha çok ağrıyor baştan beri. Aylin hanımda mutlaka bir meme daha çok ağrır ikisinin aynı ağrıdığını duymadım dedi. Problem yok şükür başka. Şimdi Cumartesi sabah bir daha görecek o zamana kadar memelerde daha fazla sertleşme olursa, kızarma olursa, ateşim olursa falan Aylin hanımı mutlaka arayacağım sen de bunlara dikkat edeceksin diye yazıyorum, dikte ettiriyor zaten Aylin hanım. Gecenin 3'ü 5'i arayacaksın diyor. Çok sıkı bu konuda. Neyse ezber ettim derslerimi çalışıyorum. Arada parmak batırıyorum silikonlarıma. Böyle geçiyor şu anda vakit. Hadi öptüm seni. Yatıyım artık uyku delisi oldum.
alistacim sanada gecmis olsun güle güle kullan memislerini boyun ve kilon kac acaba?
çok geçmiş olsun cnmopuyorumnanaktankas altı olmuşsun çok ağrın oldu mu?drenler çıkarken acıtıyor mu? bir de ateşlenme ihtimalimiz varmış, tırstım ben:sinifsinif:
velesbit , yüz germe derken endoskobık orta yüz germeden bahsetmıştımm , ufacık kesılerle yapılandan. yankalrda hafif sarkmalr başladı . aylın hanıma yaptıran varmı bu işlemı. varsa tecrübelerini yazsın lutfen
Ay ne güzel atlatmışsın alista çok geçmiş olsun, darısı başımıza ben de şu ameliyat gününü ayarlasam atacağım kendimi masaya
Hic birakip gidermiyim tatlim izinde giremedim int. haklisin elifcim 3ayi bulur sanirim benimkilerde biraz yumusadilar ins 2ay sonra dahada güzellescekler neyse görüsürüz tatlim k.i.bopuyorumnanaktan
Sağol canım yapılacak birşey yok, iki çocuktan sonra memeler perişan toplatmaktan başka çare yok bi de içine protez attırdıkmı süpper olacak. Senin izler nasıl? Çok rahatsız ediyor mu seni? Tek düşüncem izler kötü kalır mı? Kabarır mı, genişler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?