Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Benim meme ucu kesi ile kondu protezim. ızlerim iyice inceldi ama bence meme altı kesi daha iyi . Çünkü benden sonra yaptıran arkadaşımın meme altı oldu, onun izi meme altı olduğu için hiç görünmüyor. Benim ne kadar incecik te olsa var yine de. Ben bir daha olsam meme altı olurum kesin.

elifnazzcım maşallah sanaaa.. kocaman 4 ay olmuş bile. silikon jeli düzenli kullanıyor musun peki? ben üşeniyorum artık yaa yapış yapış sevmiyorum.. :S benim izler de hafif pembe ve 2,5 ay oldu

Walla$ öyle kimderkiciğim ya zaman geçiyor hızla. Ben hiç kullanmadım silikon gerek olmadı, beyazlıyor zaten. Senin memeler ne durumda şeker?

Bilemiyorumki ben de meme altını tercih edeyim o zaman. Ya da Aylin hanım geldiğinde bir daha konuşayım yada muayenehaneye gideyim. Sütyenimi aldım bugün. Ay çok heyecanlıyım valla.

elifcim benim memeler gayet güzel artık. aşağı indiler yumuşadılar. izlerim de pembe ama kabarıklık filan yok. bu jel de bitsin daha kullanmam herhalde.

düşündüm de bu ayın 20 si de çok güzel bir tarih.. 20.09.2009 :) ameliyat olacak arkadaşlar düşünsünler bence..

Hakikaten güzelmiş ama ben o zamana dek stresten ölürüm herhalde. Kimderki senin kesi meme ucu mu meme altı mı?

Arkadaşlar Aylin hanım yarın mı dönüyor, Pazartesi mi? Bilen var mı? Arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Pazartesi dönüyorsa gideyim ıstanbul'a acayip şişti sağ tarafım sanırım mikrop kaptı

Merhaba arkadaslar;
Ben yurtdisindan takip ediyorum forumu en sonunda cesaretimi toplayip yazayim dedim. Benimde iki cocuk sonrasi goguslerimin ici bosaldi ve acayip sarkti. Forumu uzun suredir takip ettiğim icin Aylin hanimin sarkma varsa mutlaka topladigini , Tugrul beyin toparlamadan koydugunu biliyorum. Memeleri sarkık olup protez koyduranlar fikirlerini benimle paylasabilir mi? Sonucta toparlanmadan protez konabiliyorsa neden izli ameliyat olalim

slm kızlar,göğüslerini büyüten arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirmi? göğüsleriniz nasıl duruyor?? dik ve yuvarlakmı yoksa daha doğal estetiksiz gibi mi? ben sahsen doğal olmalarını tercih ederim yuvarlak olanlar bence göze hoş görünmüyor kalıp gibi.. :S birde meme altı daha mı sağlıklı?? kaç cc yaptırdınız? ben 90 beden istiyorum sanırım bu kadar çok hasretim memeye:)) lütfen beni ayrıntılarla bilgilendirin güzel arkadaşlar :(

Merhaba arkadaslar;
Ben yurtdisindan takip ediyorum forumu en sonunda cesaretimi toplayip yazayim dedim. Benimde iki cocuk sonrasi goguslerimin ici bosaldi ve acayip sarkti. Forumu uzun suredir takip ettiğim icin Aylin hanimin sarkma varsa mutlaka topladigini , Tugrul beyin toparlamadan koydugunu biliyorum. Memeleri sarkık olup protez koyduranlar fikirlerini benimle paylasabilir mi? Sonucta toparlanmadan protez konabiliyorsa neden izli ameliyat olalim

Merhaba velespit, benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir.

slm kızlar,göğüslerini büyüten arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirmi? göğüsleriniz nasıl duruyor?? dik ve yuvarlakmı yoksa daha doğal estetiksiz gibi mi? ben sahsen doğal olmalarını tercih ederim yuvarlak olanlar bence göze hoş görünmüyor kalıp gibi.. :S birde meme altı daha mı sağlıklı?? kaç cc yaptırdınız? ben 90 beden istiyorum sanırım bu kadar çok hasretim memeye:)) lütfen beni ayrıntılarla bilgilendirin güzel arkadaşlar :(

Merhaba canım, benim 375 cc kondu ve full c cup oldu. zaten forumlarda Aylin hanımı tercih etmemin sebebi en büyük meme protezlerini koyan hastalar ona ameliyat olanlar. Kasaltı uyguladığı için genelde hastaya uygun en büyük protezi doğallıkla koyabiliyor. Memeler başta dimdik karşıya bakıyor, benimkiler öyle :))))) Sonra aşağı inecekmiş ve yandan bakıldığında üstü düz altı yuvarlak görünecekmiş. Aylin hanım öyle söyledi. Belki eski ameliyat olanlar daha rahat anlatabilir.

ayşecik bu konuyu benim konuma da yazmışsın oraya da yazdım ama galiba görmedin.aynen buraya kopyalıyorum
Merhaba velespit, benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir.

canım ben sadece büyütme oldum
zaten o dediğinizi ben de sordum dr.a
bunu daha önce de yazdım bi yere tekrarlıyım
zaten çok büyük ve sarkık göğüse yapılmıyo bu ameliyat.o zaman sizin o dediğiniz gibi oluyor
ama meme ucu yukarda ise ve doku az ise yapılıyor .
yani mantıklı olan da bu değil mi canım
sarkan deriyi şişirsen bile uç aşağıda kalır mecburen deriyi toparlamak zorunda kalıyorlar
ben de ikinci kez ameliyat olucam muhtemelen çünkü 2- 3 sene sonra bi çocuk daha düşünüyorum
tedavi olması emzirme falan derken tahminen 6-7 seneyi bulur
o zaman da ister istemez gene bozulcak
o zaman da aynı slikonla toplayıp düzeltiyolar
dr.um tercihi bana bıraktı aslında
toparlayarak sonucun daha iyi olucağını zaten söyledi
ama ben ne olursa olsun bi emzirmeden sonra tekrar toparlamayı kaldıramam
iki kez toparlama olucak o zaman
ayrıca düşünsenize toparladı fazla deriyi ve o memelere tekrar süt doldu ister istemez zorlanır meme
bu yüzden pay bırakıldı benim bi miktar
inşallah dediğin karpuza dönmez canım memelerim ama şimdilik çok yeni olduğu için öyle bişe hissetmedim ben

Alıntı:

bakın burda başka bi dr.un yazısını da buldum tesadüfen eklemek istedim ben de
Geçen yıllar, emzirme ve yer çekimi etkisi ile deri elastikiyet ve hacim kaybı ile kadın göğüsünde sarkma oluşur. Göğüs dikleştirme estetiği veya mastopeksi olarak bilinen estetik ameliyat ile sarkık olan göğüsler tekrar şekillendirilerek yeniden göze hoş görünmesi sağlanmaktadır. Fazlalaşan deri çıkarılır, aşağı yerleşen meme dokusu ve meme başı yukarıda olması gereken yere taşınır. Meme hacmi yetersiz ve aday sutyen ölçüsünün büyümesini de istiyorsa bu ameliyata ek olarak silikon protez ile göğüs büyütme eklenmesi önerilebilmektedir. Hafif sarkmalarda sadece silikon protez uygulaması bile yeterli olabilmektedir.

Birçok kadın hamilelik ve emzirme dönemlerini takiben göğüs dokularında meydana gelen küçülme ve gevşeklik nedeniyle göğüs dikleştirme ameliyatı için başvurmaktadır. Bununla birlikte daha sonra çocuk sahibi olmayı planlayanların meme dikleştirme estetiği isteğini ertelemesi önerilir. Her ne kadar bu girişim hamileliği ve emzirmeyi etkilemese de, hamilelik dikleştirme estetiği uygulanmış göğüsün de sarkmasına neden olacak ve elde edilen güzel sonucu bozacaktır.

opr. dr. Cenk Tokat

Evet canım görmemişim tatildeydim öğlen gibi döndüm, pek bakamadım foruma. Vlespitin meme ucu mesafesi ne acaba? Bir de Leylekciğim bu karşıya bakma ile alakalı birşey mi bilemeyeceğim. Çünkü benim de karşıya bakıyordu ama 23 santimdi. Çünkü sadece deri varken meme ucu nasıl aşağı dönsün, bumburuşuk derinin ortasında duruyordu. Tekrar doğuracak olsam da ben toplatmayı tercih ederdim, dediğim gibi umarım problem yaratmaz seninkiler, umarım sarkmaz protez aşağıya

canım reklam nitelikli falan olduğunu düşünmüyorum sen böyle karpuz falan deyince benim günlerce moralim bozuldu öyle mi olucak diye
bu teknikle ameliyat olan insanlar için biraz daha dikkatli ol canım
hepimiz moralimiz düzelsin diye oluyoruz sonuçta
bunca yıldır bu tür ameliyatları yapan dr.lar sonuçta bunlar yani öyle hemen karpuza dönse adam neden yapsınki
ayrıca her dr.un teknik ve seçtiği yöntemleri başkadır.
daha önce de dediğim ve diğer dr.un dediği gibi bütün deriyi toparlayıp düzeltip sonra slikon koysa tekrar emzirince bozulmıycakmı.o göğüsler şişip süt dolunca ne hale geliyo
bu yöntem meme ucu yukarda ve meme küçükse sadece içi boşalmışsa yapılıyo
yani içi doluyo tekrardan memenin
ve bir toparlama ameliyatı 3-4 saat sürebiliyor ve kelli felli ameliyat yani
iki kere aynı şeyi yaşamaktansa yani bunca yıl iz olup sonra aynı izlerden tekrar ameliyat olmaktansa şu an daha küçük ve beni mutlu edecek kadar bir memeyle yetinirim daha iyi diyedüşündüm ben
ki şu an ben de iz sağ memede sıfır sol memede hafif kaldı o da daha bi ay oldu zamanla geçer
ha bu arada iz konusu da yani çok önemli değil gelçi. o da ayrı sonuçta. çok güzel memelere kavuşcaksak yıllar geçtikçe iyice azalıcak izlere de değer yani nolucak.ama ikinci kez bebek düşünenler için bence mantılklı bu yöntem.hem bu işler bittikten sonra memeleri sıfırlar öyle otururuz dimi
yani eğer başka bebek düşünmeseydim ben de toparlattırır öyle büyütme olurdum.ki bu konuda dr.uma güveniyorum.çok iyi yapıcaktır
ayşecik ben bunları polemik yaratmak için yazmadım beni sakın yanlış anlama yani.sadece birbirimize moral olalım olur mu?

Son düzenleme:
inşallah canım dediğim gibi tercih meselesi
benim ölçülerimi falan aldı o zaman dr bişe demedi demek 23 santimden azdı.valla hiç sormadım çünki çok utanıyodum (salaklık işte). çünki bakıcam eğer uygunsan bence sadece büyütme yapalım demişti
zaten iri memeli bi hatunun göğüsleri bile kaç yıl sonra sarkıyo
şu an 80 b bedenim yani öyle çok büyük olmadıkları için hemen sarkmaz inşallah.bari sarkıcaksa da dişini sıksın ikinciyi doğurana kadar dimi:gitme:
Evet canım görmemişim tatildeydim öğlen gibi döndüm, pek bakamadım foruma. Vlespitin meme ucu mesafesi ne acaba? Bir de Leylekciğim bu karşıya bakma ile alakalı birşey mi bilemeyeceğim. Çünkü benim de karşıya bakıyordu ama 23 santimdi. Çünkü sadece deri varken meme ucu nasıl aşağı dönsün, bumburuşuk derinin ortasında duruyordu. Tekrar doğuracak olsam da ben toplatmayı tercih ederdim, dediğim gibi umarım problem yaratmaz seninkiler, umarım sarkmaz protez aşağıya

Son düzenleme:
canım reklam nitelikli falan olduğunu düşünmüyorum sen böyle karpuz falan deyince benim günlerce moralim bozuldu öyle mi olucak diye
bu teknikle ameliyat olan insanlar için biraz daha dikkatli ol canım
hepimiz moralimiz düzelsin diye oluyoruz sonuçta
bunca yıldır bu tür ameliyatları yapan dr.lar sonuçta bunlar yani öyle hemen karpuza dönse adam neden yapsınki
ayrıca her dr.un teknik ve seçtiği yöntemleri başkadır.
daha önce de dediğim ve diğer dr.un dediği gibi bütün deriyi toparlayıp düzeltip sonra slikon koysa tekrar emzirince bozulmıycakmı.o göğüsler şişip süt dolunca ne hale geliyo
bu yöntem meme ucu yukarda ve meme küçükse sadece içi boşalmışsa yapılıyo
yani içi doluyo tekrardan memenin
ve bir toparlama ameliyatı 3-4 saat sürebiliyor ve kelli felli ameliyat yani
iki kere aynı şeyi yaşamaktansa yani bunca yıl iz olup sonra aynı izlerden tekrar ameliyat olmaktansa şu an daha küçük ve beni mutlu edecek kadar bir memeyle yetinirim daha iyi diyedüşündüm ben
ki şu an ben de iz sağ memede sıfır sol memede hafif kaldı o da daha bi ay oldu zamanla geçer
ha bu arada iz konusu da yani çok önemli değil gelçi. o da ayrı sonuçta. çok güzel memelere kavuşcaksak yıllar geçtikçe iyice azalıcak izlere de değer yani nolucak.ama ikinci kez bebek düşünenler için bence mantılklı bu yöntem.hem bu işler bittikten sonra memeleri sıfırlar öyle otururuz dimi
yani eğer başka bebek düşünmeseydim ben de toparlattırır öyle büyütme olurdum.ki bu konuda dr.uma güveniyorum.çok iyi yapıcaktır
ayşecik ben bunları polemik yaratmak için yazmadım beni sakın yanlış anlama yani.sadece birbirimize moral olalım olur mu?

Merhaba leylek82 benim yazdıklarım şahsına yönelik değildir. Sadece tüm forumu okuduğumda bazı arkadaşlar ''o doktora gittim dikleştirme lazım dedi, kocaman izler bırakacaktı bende, yok diğerine gittim protezle süper doğal memelerim oldu'' tarzında yazılar yazmışlardı. Ben durumun öyle olmadığını, 3-4 doktor dolaştım hepsinin aynı şeyi söylediğini belirtmek, burada yazılarımızı okuyan arkadaşlarla edindiğim bilgileri paylaşmak adına yazıyorum. Ben de burada okuyunca Aylin hanım toparlama deyince acabalarım oldu, 3 doktor daha dolaştım. Yani benim reklamdan kastım toparlama diyen doktor kötü, toparlamadan protez koyan doktor süperdir diye lanse ediliyor. Ama doktorlardan öğrendiğim kadarıyla işin gerçek yönü bu. Umarım senin memeler aynı süperliğini korur canım. hepimiz hastayız burada ben niye bir arkadaşımın başına kötü birşey gelsin isteyeyim ki. Herkes çok mutlu olsun inşallahopuyorumnanaktan

Back