Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba melda evet canım benimki de aynıydı hemen hemen benim 22 cm idi. 5 hafta oldu ameliyat olalı. İzlerimde 1 haftadır iyice açılmaya başladı, 6 ayda süper ince ve görünmez olur sanırım. O içi boş çuval modelinden sonra şu anda harikalar zaten. Canım ben yukarıda da yazdım tatile çıkıyorum artık dönüşte diğer sorularına cevaplar veririm. Tabii 10 güne kadar ameliyat olmazsan.

canım benim dışardan geleceksin sanırım.Dışardan gelen arkadaşlar sanırım 2 gece kalıp dönüyordu. Ben de 2 pansuman yaptırdım Aylin hanıma diğerlerini uzak olduğu için bana yakın bir özel hastanede yaptırdım. Pansuman başı 10TL ödediydim. Onun dışında bildiğim kadarıyla otobüsten inilip hastaneye gidiliyor, hastaneden çıkılıp otobüs yada uçağa gidiliyor. Çok ekstra çıkmaz gibi geliyor.

Manabirciğim yazdım cevabını, seni tatmin edecek mi bilmiyorum ama? Öptüm seni şeker

bailiesciğim . çok sağol canım hızlı cavabın için ben sana özelden yine yazdım. cevaplarsan minnetter kalırım... sevgiyle kal

bailiscim . bu sporcu südyenini biz mi alıp gidiyoruz ameliyata. peki öyle ise bunun bedenini doktor mu söylüyor da ona göre alıyoruz. ameliyat olmadan önce doktor bedenini tahminen mi söylüyor canım ya ben anlayamadım bu kısmı

Manabirciğim hangi beden olacaksa tahmini bir beden küçüğünü aldırıyorlar korse gibi sıkı olsun diye. Biz alıyoruz. Önceden Aylin hanım getirtebiliyormuş ama hastalar sanki sütyen satıyor gibi triplere girince bırakmış.İki adet alırsan iyi olur, ilk günler çabuk kirleniyor çünkü.

Merhabalar arkadaşlar ben hakkaten strese girdim yaa, ne zormuş bu ameliyat bekleme süreci . Ya ben daha fazla dayanamayacağım, hergece rüyamda ameliyat oluyorum. Neyse Aylin hanım 7'sinde dönsün 8'inde mi olsam acaba?

Bence de hemen olmak lazım. <insan ameliyat olayı ciddileşince fazla bekleyemiyor gerçekten. Ben de 3 gün mide ağrısı çektikten sonra sabahın köründe aradım valla yarın olabilirmiyim diye. Bence arayıp gün alabilirsin hemen alistacığım.

bailiesciğim senin boy kilo kaç .375 koymuştu dimi sana. sen şuan büyüklüğünden memnunmusun.nasıl görünüyorlar.dekolte . ip askılı giyince falan nasıl duruyor. bir de ben hafif ve yakalı birşey giyiince içine mutlaka atlet giyordum . göğüssüz olduğum belli olmasın diye . sen şimdi giyiyormusun sanırım artık

Canım benim boy 1.75, kilo 60 375 cc koydu Aylin hanım.C cup dolu dolu oldu, ödemler inince tam C olacak gibi, askılı ile tabii ki muhteşem. Memeler belim de ince olunca daha da belirgin duruyor. Ben atlet giymiyordum yazın artık sütyen bile takmasam olur, şu 3 ay bir bitsin de bakalım.

Senin küçültme değilmiydi canım? O zaman nasıl ayarlıyorlar acaba küçüklüğünü.

Benim ameliyat günüm belli oldu 9.9.09. Aylin hanımla az önce konuştum. Dün de iki hasta 19 ve 29 Eylüle randevu almış. Milli piyango çekilişi gibi oldu dedi.kaydirigubbakcemile3

Alista çok sevindim canım. Stresin biraz azalır artık belki. Ameliyat kararı ve günü almak olayın &#37;90'ı zaten.Meldacığım alista muayeneye gitmişti. Senin iş biraz daha kapsamlı canım, meme dikleşme ve karın germeydi sanırım değil mi? Bi görseydi seni bari.Ne bu telaş canım ya

ya kızlar aylin hanım göğüste çok iyi diyorsunuz. benim burnumda da biraz problem var. burunda nasıl olmuşken ikisi de olsun istiyorum aslında. bailies senin bilgin var mı burunda nasıl aylin hanım.

ya kızlar aylin hanım göğüste çok iyi diyorsunuz. benim burnumda da biraz problem var. burunda nasıl olmuşken ikisi de olsun istiyorum aslında. bailies senin bilgin var mı burunda nasıl aylin hanım.

Valla tatlım burun konusunu bilmiyorum, çünkü muayenehanede denk geldiğim bir- iki hasta meme ve meme+karın germe idi. Bu konuyu kendisi ile konuşman uygun olur. Ama ben bir estetik cerrahının burun ameliyatı yapmadığını sanmıyorum, yapıyodur herhalde.

Ya arkadaşlar ben protezi nereden koydurayım onda karar kılamadım şimdi de Aylin hanım meme başı da uygun konabilir dedi. Ama meme altı son yurtdışı toplantılarda en çok kabul gören yöntemmiş, meme bezine hiç dokunulmuyormuş. Sizler ne yaptınız? Meme başında da az iz kalıyormuş, meme altında da. Koltuk altının lafını bile etmiyor zaten yok öyle bişey diye. Birde buna karar versem kafam tam rahat olacak.

Ben meme altı kesi ile yaptırdım, bugün tam 4 ay doldu.Her ayın ikisinde kutlayayım bari :)))) ızlerim neredeyse silindi, zaten mememin altında kalıyor. Bence meme altı kesi yaptırabilirsin canım

Son düzenleme:
elifnazzcım maşallah sanaaa.. kocaman 4 ay olmuş bile. silikon jeli düzenli kullanıyor musun peki? ben üşeniyorum artık yaa yapış yapış sevmiyorum.. :S benim izler de hafif pembe ve 2,5 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…