Merhaba ayşecik senin yorumlarını okudum sanırım meme dikleştirme ve protez ameliyatı olan sınırlı sayıdaki kişilerden birisin. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ve karın ameliyatı. İzlerin azalmış, ne kadar oldu ameliyat olalı ve ne kadar sürede pembeleşti? İzler seni çok rahatsız ediyor mu? Çünkü ben Anadolu yakasında bir plastik cerrahla konuştum dikleştirme şart dedi bana, meme ucu mesafem 23 santim ve içi boş memelerimin sanırım seninde aynıymış durum ameliyat öncesi. Şimdiden sağol.
ameliyat olanların yorumlarını okudukça imreniyorum:gitme:süpersiniz kızlar:hooray:beni çok cesaretlendirdiniz. Param da olsa bi koşu gidip taktırıp gelicemdelikafaduldenkızlar 4 bin lira dışında bir masraf oluyor mu? Mesela pansumanı başka yerde yaptıran arkadaşlar para ödediniz mi?Ya da başka ek masraflar çıkıyor mu?
bailiscim . bu sporcu südyenini biz mi alıp gidiyoruz ameliyata. peki öyle ise bunun bedenini doktor mu söylüyor da ona göre alıyoruz. ameliyat olmadan önce doktor bedenini tahminen mi söylüyor canım ya ben anlayamadım bu kısmı
benimde boy 173cm, kilo 70 memeler 85 beden dimdik süper. Memelerime bakmaktan ne zaman vazgeçerim hiç bilmiyorum. Herşey deniyorum tek tek, birsürü sütyen aldım dantelli modelli darısı küçükken büyüten, büyükken küçülten herkesin başına. Amin :)))))
ya kızlar aylin hanım göğüste çok iyi diyorsunuz. benim burnumda da biraz problem var. burunda nasıl olmuşken ikisi de olsun istiyorum aslında. bailies senin bilgin var mı burunda nasıl aylin hanım.
Ya arkadaşlar ben protezi nereden koydurayım onda karar kılamadım şimdi de Aylin hanım meme başı da uygun konabilir dedi. Ama meme altı son yurtdışı toplantılarda en çok kabul gören yöntemmiş, meme bezine hiç dokunulmuyormuş. Sizler ne yaptınız? Meme başında da az iz kalıyormuş, meme altında da. Koltuk altının lafını bile etmiyor zaten yok öyle bişey diye. Birde buna karar versem kafam tam rahat olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?