Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

alista merhaba, Aylin Hanım yurtdışından dönünce birlikte karar vereceğiz, bayramdan hemen sonra diye düşünüyorum bakalım. Cejun sana da çok geçmiş olsun canım, neler atlatmışsın öyle...ben de ufak tefek sorunları çok takar büyütürüm, seni okuyunca utandım valla kendimden :((

Çok sağol asmunikal valla benimde hayata bakışım çok değişti. Yaşım gençti ve en büyük korkum yüzümün tanınmaz halde kalacağıydı. Sağolsun Aylin hanımın maharetli elleri sayesinde hayata döndüm. Ayrıca buralarda hep estetikten bahsediliyor ama Çorlu'da Aylin hanım çok trafik kazası ameliyat etti biliyorum. Misal benim ailemden 4 kişiyi.

Merhaba arkadaşlar maillerime bakayım diye girdim bi baktım yanlış sayfaya mı girdim diye kimler katılmış . Merhaba pikolata, cejun, asmunikal, alista, melda herkese kolay gelsin. Ben iyiyim denize giriyorum rahat yüzemiyorum ama çimiyorum işte na'palım. Bikinimle süzülürken herkesin gözü bende. Hadi öptüm sizi.

Merhaba arkadaslar ben dondum evime , size bir haber vereyim dedim. Bu arada yeni katilan arkadaslar hepinize kolay gelsin. Simdi hepinizin heyecani had safhadadir eminim, ama korkmayin hersey cok guzel olacak. Opuyorum hepinizi

Merhaba arkadaşlar, ben de tatlıkezbanın topiğini görüp kayıt oldum. Kendisi çok memnun. Şimdide ameliyat olduğu doktoru bir araştırayım dedim ama okuyunca pek te araştırmaya gerek olmadığını gördüm. Bana da özelden Aylin hanımın telefonunu atarmısınız? Sekreteriyle görüşmektense kendisiyle görüşeyim daha iyi. Gerçi yurtdışında olacak sanırım ama telefonu açıktır herhalde değilmi?

Merhaba melda msjlarına baktım sanırım karın germe ve meme dikleştirme yaptıracaksın. Ben özelden attım sana Aylin hanımın cebini, yurtdışında açıktır herhalde. Ulaşabilirsin. Öptüm şeker.opuyorumnanaktan

en başından beri okuyorum aylin hanımın sesini bile duymadım ama çok güven verdi okuduklarım...ben bursadayım aylin hanım ist. da galiba...ben ameliyat olsam kontrollere gitmek için napıcam? sürekli gidip gelemem ki....bide tek sorunum nakit para keşke param olsaydı da gitseydim hemen...resmen evliliği erteleyip duruyorum sırf bu yüzden çünkü kendimi rahat hissedemiyorum.düğünümde güzel bi dekoltem olsun istiyorum bıktım artık bu desteklilerden...bende bi kurtulsaydım ah ahhh...

minis21 çok haklısın bana da burda yazan arkadaşlarımın yorumları güç verdi.:lepi:Çok önceden birinin ameliyat sonrası yorumunu okumuştum, çok zor geçmiş mecbur kalmayan yaptırmasın falan yazmıştı. çok ürkmüştüm açıkçası burda yazılanlar o kadar güç verdiki bana kan aldırmak gibi kolay bir operasyon olacak diye düşünmeye başladım, bilmem fazla mı iyimserimsırnaşık şey
bende evlenmeden yaptırmak istiyorum ama nakit yok.:umursamaz:

minis21 çok haklısın bana da burda yazan arkadaşlarımın yorumları güç verdi.:lepi:Çok önceden birinin ameliyat sonrası yorumunu okumuştum, çok zor geçmiş mecbur kalmayan yaptırmasın falan yazmıştı. çok ürkmüştüm açıkçası burda yazılanlar o kadar güç verdiki bana kan aldırmak gibi kolay bir operasyon olacak diye düşünmeye başladım, bilmem fazla mı iyimserimsırnaşık şey
bende evlenmeden yaptırmak istiyorum ama nakit yok.:umursamaz:

walla normalde elim kanasa bakamayan biriyimdir ama öylesine bıkmışım,sorun etmişimki demekki herşeyi ,ameliyatı bile göze alıyorum yeterki kurtulayım...gözüm takılıyo hep kadınların göğüslerine nişanlım bi yere baksa kadının göğüslerine bakıyo sanıyorum nerdeyse artık...ahh bi param olsa yaaaa:1no2:

walla normalde elim kanasa bakamayan biriyimdir ama öylesine bıkmışım,sorun etmişimki demekki herşeyi ,ameliyatı bile göze alıyorum yeterki kurtulayım...gözüm takılıyo hep kadınların göğüslerine nişanlım bi yere baksa kadının göğüslerine bakıyo sanıyorum nerdeyse artık...ahh bi param olsa yaaaa:1no2:

seni çok iyi anlıyorum, karşıdan geken bayansa ilk göğüslerine bakarımkaydirigubbakcemile3iyi ki erkek olmamışımkaydirigubbakcemile3
para konusunda napcaz bilemiyorum, anneme söylesem hayatta izin vermez.kendimde öğrenciyim:sinifsinif:
ama merak etme biz kadınlar kafaya koyduğumuzu yaparızkaydirigubbakcemile5eninde sonunda biriktiririz napalım

ya kızlar bugün netten estetik operasyon sonrası fotolara baktım. memişlerin arası biraz ayrık duruyo, sizinkilerde mi öyle:uhm:yoksa doktorla alakalı bir durum mu

seni çok iyi anlıyorum, karşıdan geken bayansa ilk göğüslerine bakarımkaydirigubbakcemile3iyi ki erkek olmamışımkaydirigubbakcemile3
para konusunda napcaz bilemiyorum, anneme söylesem hayatta izin vermez.kendimde öğrenciyim:sinifsinif:
ama merak etme biz kadınlar kafaya koyduğumuzu yaparızkaydirigubbakcemile5eninde sonunda biriktiririz napalım[/QUOT
valla erkek olsak naparmışız acaba? eninde sonunda biriktiririz de benim kaç yılımı alır 4000 lira biriktrmek...hayırlısı canım yaa bakarsın bi yerden ikramiye çıkar basar gideriz yaptırmaya:jeyyar:

Kızlar merhaba. Aylin Hanım'ın adını cok sık duyuyorum. Bana soyadını, numarasını, e-mail adresini, varsa web sitesini, adresini falan verebilirmisiniz özelden? Ayrıca bide Aylin Hanım'a ameliyat olanlar nerede ameliyat oldunuz ve hersey dahil ne kadar tuttu? Bana özelden yazarmısınız? Hem ablam hem de ben ameliyat olcaz en gec ekim düşünüyoruz. En kısa zamanda bana özelden mesaj atıp bilgi verirseniz cok sevinirim.

en başından beri okuyorum aylin hanımın sesini bile duymadım ama çok güven verdi okuduklarım...ben bursadayım aylin hanım ist. da galiba...ben ameliyat olsam kontrollere gitmek için napıcam? sürekli gidip gelemem ki....bide tek sorunum nakit para keşke param olsaydı da gitseydim hemen...resmen evliliği erteleyip duruyorum sırf bu yüzden çünkü kendimi rahat hissedemiyorum.düğünümde güzel bi dekoltem olsun istiyorum bıktım artık bu desteklilerden...bende bi kurtulsaydım ah ahhh...

Walla bende forumdan tanidim Aylin hanimi burada ne yaziliyorsa inanın daha fazlasini hakediyor. Ben yurtdisindan geldim, iki gun Istanbulda kaldim, sonraki pansumanlari memlekette hallettim. Isteyen kisi eninde sonunda yaptiriyor bu ameliyati, dogru kisiyi buldunuz, parayi ayarlamak isi kalmis birtek. Ama burada okudugum forumlarda bazi arkadaslar kredi almis oduyordu, bir de onu arastirin belki uygun olur. Allah yardim eder.

Kızlar merhaba. Aylin Hanım'ın adını cok sık duyuyorum. Bana soyadını, numarasını, e-mail adresini, varsa web sitesini, adresini falan verebilirmisiniz özelden? Ayrıca bide Aylin Hanım'a ameliyat olanlar nerede ameliyat oldunuz ve hersey dahil ne kadar tuttu? Bana özelden yazarmısınız? Hem ablam hem de ben ameliyat olcaz en gec ekim düşünüyoruz. En kısa zamanda bana özelden mesaj atıp bilgi verirseniz cok sevinirim.

Ozelden attim canim. Muayene ucreti hasta referansli giderseniz almiyor.

Merhaba minish ben de netten tanıdım Aylin hanımı ilk, sonra görüşmeye gittim inan burda okuyoruz ya sanki kırk yıllık tanıdığım gibiydi, gidince de aynı muameleyi gördüm zaten, o kadar sıcakkanlı o kadar güleryüzlü ki hiç yabancılık çekmiyorsun zemuszemus

ya kızlar bugün netten estetik operasyon sonrası fotolara baktım. memişlerin arası biraz ayrık duruyo, sizinkilerde mi öyle:uhm:yoksa doktorla alakalı bir durum mu

Merhaba pikolata meme protezi ilk koyulduğu dönemde hafif ayrık gibi duruyor. Ancak protezler yerine inip yumuşayınca daha bitişik duruyorlar. Zaten Aylin hanımla muayene esnasında konuşmalarımızda ayrık olması orta kısmın yeterince serbestlenmemesinden meydana gelir iç kısmı tümüyle açıyorum demişti.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Bodrum'dan döndüm. Yarın işbaşı yapacağıım maalesef tatilim bitti :( Ama bakıyorum da bu süreçte yani 15 gün içinde yaşadıklarıma inanamıyorum. 15 gün önce hiç olmayan memelerimle hastaneye gittim, sonra ameliyat , 4 saat sonra bıraksalar havaya zıplayacağım, 1 hafta sonra Bodrum'dayım. Silikon desteklerle bile birşeye benzemeyen memelerim destekler çıktıktan sonra giyilen bikiniden görünen muhteşem dekolte. Rüya gibi birşey ama gerçek, asla uyanmayacağım bir rüya arkadaşlar ben buradan gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim, ama şöyle söyleyeyim meme büyütme düşünenler kesinlikle Aylin hanıma uğramadan ameliyat olmayın. Çünkü pansumanlar esnasında tanıştığım bir- iki hasta oldu, burada muhteşem diye geçen doktorlara ameliyat olmuşlar maalesef doğal ve olması gereken büyüklükten eser olmadığı için Aylin hanıma düzelttirmeye gelmişler. Soruları olanları severek yanıtlarım. Öpüyorum hepinizi. Minish ve Pikolata sizin de hayırlı haberlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bailies hoşgeldin. Ben de gayet iyiyim izler iyice düzeldi artık hafif pembeler. Ben de yarın tatile çıkacağım inşallah. Bikinilerimle ben de süzülmek istiyorum. Ne kadar güzel yazmışsın. Hakikaten buradaki insanlar aynı rüyayı paylaşıyor, umarım hepsi hayra çıkar.

ameliyat olanların yorumlarını okudukça imreniyorum:gitme:süpersiniz kızlar:hooray:beni çok cesaretlendirdiniz. Param da olsa bi koşu gidip taktırıp gelicemdelikafaduldenkızlar 4 bin lira dışında bir masraf oluyor mu? Mesela pansumanı başka yerde yaptıran arkadaşlar para ödediniz mi?Ya da başka ek masraflar çıkıyor mu?

ya kızlar inanamıyorum bu kadar kolay olduğuna bu ameliyatınalkisalkisalkisameliyattan çıkıp buraya yorum yazan arkadaşlar var. işe bir kaç gün gitmemek için rapor almak gerekir mi ameliyat olduktan sonra. Aylin hanım bu konuda yardımcı oluyor mu?

Back