Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar para işini halledip ameliyat omak istiyorum. önceden öylesine yorumları okurdum bir sürü yöntem var sanırım. yok kas altı, meme ucu...ya da protez yuvarlak, pürüzlü gibi... sizce bunları iyice araştırmalımıyım, yoksa zaten araştırırsam araştırayım doktor mu beni yönlendirecekCADIARZUboşuna kendi mi yormayım mıfisfisfis
Yolladım pikolatacığım, hayırdır sen ne yaptıracaksın?
Cejuncuğum mutlu oldum eski doktorunu bulmana, ancak bu aksesuar meme kafamı karıştırdı, koltuk altında meme hiç duymamıştım yani ne bileyim. Millette 2 tane yokken sende 4 tane maaşallah .opuyorumnanaktan Ha bu arada yüz kemiklerin kırılmış ha çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Walla Allah bol bol vermiş ne diyim. İşte koltuk altından bele kadar mı ne olabiliyormuş ana karnından taa. Neyse Allah dermansız dert vermesin. 7 Eylülde dönecekmiş Aylin hanım, dönsün de görüşelim ne diycek. Valla yüzüm iyi ya sol gözümün altında sol çene kenarında ufak izler kaldı sadece. Çenem falan düzeldi şükür. İlk halimi annem görmüşte bayılmış kadın öldüm diye. Şimdi koltuk altı falan hikaye.
alista merhaba, Aylin Hanım yurtdışından dönünce birlikte karar vereceğiz, bayramdan hemen sonra diye düşünüyorum bakalım. Cejun sana da çok geçmiş olsun canım, neler atlatmışsın öyle...ben de ufak tefek sorunları çok takar büyütürüm, seni okuyunca utandım valla kendimden(
kas altı ya da kas üstünü sen hiç düşünme pikolata.. ona doktor muayenede karar verecek. damla veya yuvarlak olacağını da birlikte konuşur anlaşırsınız. fotoğraflara bakarsınız.. kesi yerine de yine beraber karar vereceksniz. ama mesela meme ucu kesisinden konulacak protezin büyüklüğü sınırlı oluyormuş yanılmıyorsam. bir de meme ucu halkası çapının 4 cm den büyük olması gerekiyor. Aylin hanım hep pürtüklü yüzey protez kullanıyor zaten onu da düşünmene gerek kalmadı :) şimdi geriye sadece para biriktirmek kaldı canım. kolay gelsin.. hadi bakalım hemencecik birikir inşallah.
kızlar ya sizlerin sayesinde gaza geldimzemuszemus önceden bu sayfaları okurdum ama ameliyat çok uzak gelirdi.şuan kafama koydum, bunda Aylin Hanım hakkında yazdıklarınız etkili oldu tabi.ben de istiyorum büyük memişşakkıdıbenimkiler hem küçük hem hamur gibi:umursamaz:
ileride özel hayatta sorun olur mu? yani ne kadar mıncıklanırsa mıncıklansın acıma,kayma vb. bir durum olur mu:asigim: açıkça soramıyorum, anlayın işte siz:asigim: