Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Valla supersin ne diyim shekerim darisi tum memesizlerin basina.kaydirigubbakcemile

Merhaba arkadaslar ben de geldim iste. Bugun ameliyatimi oldum, benimki dual plane 250 cc oldu. Bugun aksam hastaneden cikacaktim, ama Aylin hanim otele gitme burada kal diyince kaldim, yarin drenlerim cekilecek. Rahatim walla . Darisi tum isteyenlerin basina

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun aşkmeleği. iyi yapmışsın hastanede kalmakla. orada daha iyi bakılıyosun. hemşireler her an tetikteler filan. güle güle kullan memelerini. tadını çıkar ;)

Sagol kimderki, valla simdiden cikariyorum ama bi iyilesiyim gor beni, esim bu ameliyati yaptirdigina pisman olacak pisman. E yarinda cilekkli olacak ameliyat opuyoruz seni hadi canim kolay gelsin sana. Bizleri habersiz birakma.opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar, ben bugun son pansumanimi yaptirdim, iki gun sonra ac dedi Aylin hanim ve dushunu al dedi telefonda. Korkuyorum ya, mikrop falan kapar diye. Siz ne zaman dush aldiniz?

Merhaba arkadaslar, ben bugun son pansumanimi yaptirdim, iki gun sonra ac dedi Aylin hanim ve dushunu al dedi telefonda. Korkuyorum ya, mikrop falan kapar diye. Siz ne zaman dush aldiniz?

Korkma şekerim benim dren yerlerim 3. gün tümden kapanmıştı, 1. haftada duş aldım. Çok geçmiş olsun öptüm seni.:nazar:

Merhaba arkadaşlar arada da olsa foruma giriyorum hihoyt. Ben yokken kimler kimler ameliyat olmuş herkese geçmiş olsun. ben iyiyim 2 ayı geçtim. memeler oturdu sayılır, meme başlarım yukarı döndü, önceden biraz aşağı bakıyordu. Liposakşınımda süper oldu resmen. Herkesi öpüyorum

Merhaba kizlar bende bugün sabah saat 10.30 da ameliyatimi oldum 325cc yuvarlak kondu.Simdi hastanedeyim agrim sabaha göre suan daha iyi narkozun etkisi halen var uyumak istiyorum sürekli görüsmek üzere

Merhaba kizlar bende bugün sabah saat 10.30 da ameliyatimi oldum 325cc yuvarlak kondu.Simdi hastanedeyim agrim sabaha göre suan daha iyi narkozun etkisi halen var uyumak istiyorum sürekli görüsmek üzere

Canım benim ya çok geçmiş olsun, bugün ben de hastaneye kontrole geldim Aylin hanıma, işyerim Bakırköyde, sonra seni sordum hatta 8. kata çıktım ama seni aşağı indirmişler ben 8.kata ulaşana kadar ne karışık hastane orası yaaa. Seni göremedim çok üzüldüm, evim uzak olmasa tekrar gelirdim, yine de şartları zorlayacağım. İyi olmana sevindim. Öpüyorum seni.

kızlar ameliyat olanları cesaretlerinden dolayı kutlıyorum:) vazgeçmiştim şimdi bende düşünüyorum. ıstanbull'a ameliyat için gelsem kaç gün kalmam gerekir?
bir de ben bekarım, ileride hamile kalınca sorun yaşarmıyım?

kızlar ameliyat olanları cesaretlerinden dolayı kutlıyorum:) vazgeçmiştim şimdi bende düşünüyorum. İstanbull'a ameliyat için gelsem kaç gün kalmam gerekir?
bir de ben bekarım, ileride hamile kalınca sorun yaşarmıyım?

Merhaba pikolata; ben yurtdisindan geldim, ameliyat oldum 2 gun kaldim İstanbul' da hastanede . Sonra Eskisehir'e gectim. Bir problemim olmadi sukur. direnim ertesi gun alindi, 2. gun sabahki pansumanımda problem yoktu ciktim walla. Sehirdisinda pansuman yaptirdigim icin Aylin hanim telefonla pansumani aktardi hemsireye. Kalabilirsen 4-5 gun kal ama kalamiyosan benim gibi olabilir canim.kaydirigubbakcemile

çileklicim sonunda oldun demek ameliyatını.. hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullan memelerini..

Canım benim ya çok geçmiş olsun, bugün ben de hastaneye kontrole geldim Aylin hanıma, işyerim Bakırköyde, sonra seni sordum hatta 8. kata çıktım ama seni aşağı indirmişler ben 8.kata ulaşana kadar ne karışık hastane orası yaaa. Seni göremedim çok üzüldüm, evim uzak olmasa tekrar gelirdim, yine de şartları zorlayacağım. İyi olmana sevindim. Öpüyorum seni.

elifnazzcim cok tesekkür ederim beni ziyarete geldigin icin görüsemesekte cok memnun oldum sizlerin sayesinde aylin hanimla tanisdim herkese tavsiye ederim cok iyi ilgilendi benimle ben bugünde hastanedeyim yarin cikiyorum öpüyorum bende tatlim opuyorumnanaktan

Merhaba pikolata; ben yurtdisindan geldim, ameliyat oldum 2 gun kaldim İstanbul' da hastanede . Sonra Eskisehir'e gectim. Bir problemim olmadi sukur. direnim ertesi gun alindi, 2. gun sabahki pansumanımda problem yoktu ciktim walla. Sehirdisinda pansuman yaptirdigim icin Aylin hanim telefonla pansumani aktardi hemsireye. Kalabilirsen 4-5 gun kal ama kalamiyosan benim gibi olabilir canim.kaydirigubbakcemile
çok istiyorum yaptırmayı acayip kafama takıyorum. bir kere takılınca sorun olmuyor mu, yani ilerde yenilenmesi falan gerekiyor mu? ya da oraya darbe falan alırsam tehlikeli olur mu acaba:uhm:

kızlar dikiş izlerini azaltmak için ne kullanıyosunuz ben başka dr.a ameliyat olmuştum ama o krem falan bişe demedi
slikon jel falan demiş birisi biyerde o ne yardımcı olursanız sevinirim

kızlar dikiş izlerini azaltmak için ne kullanıyosunuz ben başka dr.a ameliyat olmuştum ama o krem falan bişe demedi

Merhaba leylek82 çok çok geçmiş olsun şekerim, ben geçen sene scarfade diye silikon jel kullanmıştım 3 ay, 15.günden itibaren kullanıyorsun, dikiş yerlerinin iyileşmesi gerek. Ancak kızlar bu sene bulamamış. Kimderki kullanıyordu sanırım forumun birinde vardı ismi bulursam eklerim ya da kimderki cevap verebilir sana. Senin kaç cc kondu canım? Kas altı kas üstü?

Son düzenleme:
çok istiyorum yaptırmayı acayip kafama takıyorum. bir kere takılınca sorun olmuyor mu, yani ilerde yenilenmesi falan gerekiyor mu? ya da oraya darbe falan alırsam tehlikeli olur mu acaba:uhm:

Merhaba pikolata yeni üretilen silikonlar 20-25 sene sorunsuzca kullanılıyormuş, eğer doktor hanımın dediklerini uygularsan problem yaşamazsın . Ancak çok ağır darbelerde yaralanabilir, hafif dirsek falan problem yaratmıyor, hafif acı dışında.zemuszemus

Aklinda duracagina memende dursun canim. hihoyyyyytttttttt. (Bunu bugun duydumda cumle icinde kullanayim dedim:teytey:)

geçmiş olsun leylek82.. scarfade jel artık piyasada yokmuş onun yerine exeragel adında silikon jel önerdiler.. ben onu kullanıyorum ama 15 gr sadece ve hemen bitti.. şimdi contractubex alıcam ben de..

Back