Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar, ben bugun son pansumanimi yaptirdim, iki gun sonra ac dedi Aylin hanim ve dushunu al dedi telefonda. Korkuyorum ya, mikrop falan kapar diye. Siz ne zaman dush aldiniz?
Merhaba kizlar bende bugün sabah saat 10.30 da ameliyatimi oldum 325cc yuvarlak kondu.Simdi hastanedeyim agrim sabaha göre suan daha iyi narkozun etkisi halen var uyumak istiyorum sürekli görüsmek üzere
kızlar ameliyat olanları cesaretlerinden dolayı kutlıyorum:) vazgeçmiştim şimdi bende düşünüyorum. İstanbull'a ameliyat için gelsem kaç gün kalmam gerekir?
bir de ben bekarım, ileride hamile kalınca sorun yaşarmıyım?
Merhaba kizlar bende bugün sabah saat 10.30 da ameliyatimi oldum 325cc yuvarlak kondu.Simdi hastanedeyim agrim sabaha göre suan daha iyi narkozun etkisi halen var uyumak istiyorum sürekli görüsmek üzere
Canım benim ya çok geçmiş olsun, bugün ben de hastaneye kontrole geldim Aylin hanıma, işyerim Bakırköyde, sonra seni sordum hatta 8. kata çıktım ama seni aşağı indirmişler ben 8.kata ulaşana kadar ne karışık hastane orası yaaa. Seni göremedim çok üzüldüm, evim uzak olmasa tekrar gelirdim, yine de şartları zorlayacağım. İyi olmana sevindim. Öpüyorum seni.
çileklicim sonunda oldun demek ameliyatını.. hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullan memelerini..
çok istiyorum yaptırmayı acayip kafama takıyorum. bir kere takılınca sorun olmuyor mu, yani ilerde yenilenmesi falan gerekiyor mu? ya da oraya darbe falan alırsam tehlikeli olur mu acaba:uhm:Merhaba pikolata; ben yurtdisindan geldim, ameliyat oldum 2 gun kaldim İstanbul' da hastanede . Sonra Eskisehir'e gectim. Bir problemim olmadi sukur. direnim ertesi gun alindi, 2. gun sabahki pansumanımda problem yoktu ciktim walla. Sehirdisinda pansuman yaptirdigim icin Aylin hanim telefonla pansumani aktardi hemsireye. Kalabilirsen 4-5 gun kal ama kalamiyosan benim gibi olabilir canim.kaydirigubbakcemile
kızlar dikiş izlerini azaltmak için ne kullanıyosunuz ben başka dr.a ameliyat olmuştum ama o krem falan bişe demedi
slikon jel falan demiş birisi biyerde o ne yardımcı olursanız sevinirim
çok istiyorum yaptırmayı acayip kafama takıyorum. bir kere takılınca sorun olmuyor mu, yani ilerde yenilenmesi falan gerekiyor mu? ya da oraya darbe falan alırsam tehlikeli olur mu acaba:uhm:
çok istiyorum yaptırmayı acayip kafama takıyorum. bir kere takılınca sorun olmuyor mu, yani ilerde yenilenmesi falan gerekiyor mu? ya da oraya darbe falan alırsam tehlikeli olur mu acaba:uhm:
kızlar dikiş izlerini azaltmak için ne kullanıyosunuz ben başka dr.a ameliyat olmuştum ama o krem falan bişe demedi
slikon jel falan demiş birisi biyerde o ne yardımcı olursanız sevinirim