Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Evet Aylin hanımın yeri başkadır bende . Ama o topicte o kadar isyan etme sebebim, bir kişiyi tanımadan muayene bile olmadan atıp tutmalarıydı. Naci beyin hastası olsam da, hatta Tuğrul beyin hastası da olsam aynı tepkiyi verirdim, herzaman adaletten yanayım.

Haklısın canım ya ben de dobrayımdır, dediğimden geri durmam. Bu arada düşündüm taşındım Salı gününe randevu aldımmmmmmm. Hadi bakalım neler olacak?:teytey:

Haklısın canım ya ben de dobrayımdır, dediğimden geri durmam. Bu arada düşündüm taşındım Salı gününe randevu aldımmmmmmm. Hadi bakalım neler olacak?:teytey:

Hayırlısı olsun şekerim de niye hala agresifsin rahat ol. Sende var mı meme dokusu? Hangi yöntem uygulanacak dedi Aylin hanım??kaydirigubbakcemile

Düzelttim agresifliğimi ayşecikciğim. Biraz var ama kasaltı kesin dedi. Boyutuna ameliyatta kesin karar veriyorum dedi. Ama 300 cc civarında koyulursa ortalama B cup oluyormuş.

Valla doktor hanıma bıraktım canım yaa hangisi uygunsa onu koyacak artık, meme olsun da ille 85 olsun diye tutturmayacağım. Önemli olan güzel olsun, şık dursun

Merhaba arkadaşlar ben 3 aya yaklaştım, yaa tam doldurmak gerekiyor mu 3 ayı artık dantelli sütyen takmak istiyorum. 3 ayı geçen arkadaşlar ne zaman dantelli sütyen taktınız? Çok istiyorum artık yaaa

Valla tatlım protezin etrafını basit kapsül sarması için 3 ay gerek demişti Aylin hanım ben 3 ayı doldurdum, aradım geçebilir miyim diye öyle geçtim. Biraz daha sabret te sorun yaşama bence. Çünkü alt tarafta balen basıp kum saati görüntüsü olabiliyormuş.

Arkadaşlar benim ameliyat günü geldi çattı, herşeyi çok araştırdım, çok doktor gezdim umrumda değildi. Ama iş gerçeğe dönünce stressssss bastı ya. Ben dayanıklı kadınım diyorum kendime ufacık bir ameliyattan mı korkacağım. Acaba böyle sakinleştirecek birşeyler mi alsam yatmadan hayatta uyuyamayacağım gibi geliyor.

Arkadaşlaaaaar ben de az önce Çarşamba sabahına randevu aldım. ınanamıyorum ameliyat oluyorum. Dua edin bana.

Oh oh cok gecmis olsun. Iki arkadasimiz daha katiliyor aramiza yani hadi bakalim kizlar dualarimiz sizinle iki silikonlumuz daha olucak supperrr

Kızlar ben çıktım ameliyattan, iyiyim kasaltı 375cc anatomik takıldı. Kollarımı tam kaldıramıyorum onun dışında hafif bir halsizlik var başka şikayetim yok. Aylin hanım beni salmıyor yaaa napıcam kaldım hastanede.

canim ciktin demek ? aklim sendeydi butun gun.. cok agrin sizin varmi ? aylin hn genelde 1 gece tutuyormus oyuzden birakmiyordur. bi de drenler falan varken cikip napcan zaten yat bu gece sabah onlardan kurtulup cikarsin. iyi hissedince yaz olurmu cok opuyorum seni.

Sağol tatlım iyiyim şükür, elbette bir gece yatmak iyidir tabii ama kendimi eve çıkacak kadar iyi hissediyorum da yarın yazacağım sana ayrıntılı öptüm seni

Bailies bende seni merak ediyordum iyi haberlerini almak beni çok rahatlattı. benim de yarın ya ameliyat, Aylin hanıma güvenim tam ama anesteziden çok korkuyorum ya evlatlarımı anneme emanet ettim bu gece bıraktım eve yeni geldim, çok rahat gibi görünüyorum annemin yanında ama tırsıyorum valla. Ben laptop falan almayacağım o yüzden yarın yazamam herhalde ama benim için dua edin lütfen, ameliyat olup buraya yazmayı iple çekiyorum.

Canım benim uyku tutmadı bakiim dedim foruma. Sakın kötü şeyler getirme aklına kötüyü çağırma, bebekler gibi uyuyup uyanacaksın. Çocuklarını kucaklarsın yarın artık. Dualarımız seninle

kimderdicim senin boyunu ve kilonu mera ettim. öğrenebilirmiyim canım. bir de meme dokun biraz varmıydı?kas altı mı yapıldı. belki bunları yazdın ama. kusura bakma

baliıes olmuşsun ameliyatını . hadi geçmş olsun. kurtuldun artık . darısı başıma. . . canım senin kilon ve boyun kaçtı . benim 167 kilo 50 kaç cc koyacak acaba. pek küçük olsun istemiyorum.

Back