Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şeker ben 3'ü biyerde oldum, en zorlayan karın, meme o kadar dokunmadı bana ama benimki askılama idi. Herhalde en az 10 gün kalman gerekir diye düşünüyorum. Bu arada çok memnunum, korse çıktı, pansumanlar bitti şu anda silikon jel ile iz tedavisindeyim.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Merhaba kizlar Antalyaya tatile geldim, bugun Aylin hanima ugrayıp kontrolumu yaptirdim, 1-2 gun sonra donucem. Hicbir problem yok , hakikaten super oldular zaten gun gectikce guzellesiyorlar. Kimderki senin 420'likler nasil oldu canim?
Merhaba kizlar,
Benimde ameliyatim yaklasiyor az kaldi bayagi 29 Temmuzda oluyorum bakalim. Haftaya Pazartesi Turkiyeye ucuyorum, umarim Aysecik iyidir, gecmis olsun simdiden ona
Merhaba şekerler artık ben de protezli oldum bugün hastaneden drenlerim alınıp çıktım, tüm gün yatıp yuvarlandıktan sonra ziyaretçilerimi yollayıp nihayet dedim haber vereyim, İyiyim ben öyle fazla abartılı ağrım falan yok yaa, tabii benim memeler toplanıp protez kondu 370 cc koymuş Aylin hanım, memeler önde ööle yürüyorum işte hadi yarın yazarım
Çok sağol nurçin, benim ameliyat Pazartesi kesinleştirdik bugün, heyecan bastı sadece. Sütyen alıcam bi de burdan okuduğum kadarıyla önden ilikli pijama. En kötüsü sürekli çocuklarımı düşünüyorum. Ameliyat sonuçta uyuyup uyanamazsam diye içim yanıyor.
Arkadaslar merhaba ;
Merak etmeyin dun ameliyatimi oldum ben. Terslik falan yok sukur. Bugun Aylin hanim bakirkoyde iki ameliyat yaptigi icin ogleden sonra ciktim. Ameliyat oncesi yazamadim, telas vardi, birazda Istanbul'u gezdim. Herseyim iyiydi, kolumu hareket ettirirken biraz agrim var o kadar. Kizlar yaaa super gorunuyo bunlar. Nerde o burusuk seyler, nerde bu fuzeler. Cok gec tanimisim Aylin hanimi ona yanarim. Mukemmel bir doktor gercekten bu konuda cok basariliymis, iyi ki bu foruma katilmisim:enbuyukkk:
chichbillur gecmis olsun,güle güle kullan memislerini kac cc takildi kesi nerden oldu insallah darisi 7 agustosda benim basima cook heyecanliyim coookkk:sm_cool: