Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Ben geçen Aylin hanıma kontrole gittiğimde sordum. Silikon jel çabuk bitiyor istersen silikon tabaka al kesip kesip kullanırsın dedi. Epiderm miydi neydi?

Merhaba pikolata yeni üretilen silikonlar 20-25 sene sorunsuzca kullanılıyormuş, eğer doktor hanımın dediklerini uygularsan problem yaşamazsın . Ancak çok ağır darbelerde yaralanabilir, hafif dirsek falan problem yaratmıyor, hafif acı dışında.zemuszemus

çok saol ilgilendiğin içinkaydirigubbakcemile5
öncelikle 4 bin tl biriktirmem gerekecek:sinifsinif:ya bir de kök hücre tedavisi çıkmış, doğal yoldan büyütülüyormuş. vücuttaki yağlar alınıp göğüse enjekte ediliyormuş. Ebru Şallı nın programında bir profesör açıklamıştı. bu yöntem Türkiye'ye gelene kadar yaşlanmış olurum,napim o zaman büyük memişleri:1closedeyes:

ya kızlar ayıp olmazsa bir şey sorucam
memişleri büyütmek cinsel hayatınızı olumlu yönde etkiledi mi:kedi:
göğüs= dişilik formülü ben de takıntı haline geldi. karşıdan gelen bayansa önce gözüm memişlerine kayıyor, bir gün biri terslemezse iyi:utangac:
gerçekten cinsel hayatta önemli mi:uhm:

çok sağolun kızlar ilgilendiğiniz için.sevindikçe 250mi 255 mi o ara bişe dedi dr. hastanede unuttum valla .kas üstü oldum canım.peki benim bi hafta oldu olalı ameliyatı dikişler alındıktan kaç gün sonra kullandınız bu jeli son bak valla bişe sormıycam:kedi:

çok sağolun kızlar ilgilendiğiniz için.sevindikçe 250mi 255 mi o ara bişe dedi dr. hastanede unuttum valla .kas üstü oldum canım.peki benim bi hafta oldu olalı ameliyatı dikişler alındıktan kaç gün sonra kullandınız bu jeli son bak valla bişe sormıycam:kedi:

Aylin hanım alınan dikiş yapmıyor ama ameliyattan 15 gün sonra başlayabilirsin demişti.. ne demek şeker sor tabi istediğini...

ya kızlar ayıp olmazsa bir şey sorucam
memişleri büyütmek cinsel hayatınızı olumlu yönde etkiledi mi:kedi:
göğüs= dişilik formülü ben de takıntı haline geldi. karşıdan gelen bayansa önce gözüm memişlerine kayıyor, bir gün biri terslemezse iyi:utangac:
gerçekten cinsel hayatta önemli mi:uhm:

valla ben de kadın=meme olarak düşündüm hep.. bizde cinsel hayat olumlu :) zaten aksi de iddia edilemez. tabi büyük ama çirkin meme olursa o başka.

elifnazzcim cok tesekkür ederim beni ziyarete geldigin icin görüsemesekte cok memnun oldum sizlerin sayesinde aylin hanimla tanisdim herkese tavsiye ederim cok iyi ilgilendi benimle ben bugünde hastanedeyim yarin cikiyorum öpüyorum bende tatlim opuyorumnanaktan

Rica ederim canım yaa, keşke görebilseydim seni ama naapalım, iki saat asansör bekleyince yetişemedim. Olsun tekrar gelince görüşürüz. Sen herhalde ayrılmışsındır İstanbuldan. İyi bak kendineopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar; Cumartesi sabahı Aylin hanımla gittim görüştüm, 6 doktor dolaştım ve itiraf ediyorum ki bu kadına bayıldım ben, normalde kadın doktorları itici bulurum. Tek sorum şu ameliyat öncesi olan bir şirinlik hali midir? Yoksa ameliyat sonrası da bu anlayış, güleryüzlülük (problem olsa dahi) devam eder mi? Misal gece 3'te 4' te problem olursa aranabilir mi?

Walla pikolatacığım ben de eşimden büyük ve sarkık memelerimi saklaya saklaya bi hal oluyordum. Meme güzel olmalı bir kadında, sapıklık falan değil bu yaa, ben de dik normal boyutta memelere bakıp bakıp iç geçiriyordum, çok istiyordum onlar gibi olsun. Aylin hanımdan Allah razı olsun , oldularda. Yani yokluğu da çokluğu da büyük dert canım seni çok iyi anlayabiliyoruz kasma kendini. Bu forumun en güzel tarafı bu kimse kimseyi yargılamıyor, aşağılamıyor herkes aynı dertleri çekiyor çünkü.
çok saol valla yorumlarınızı okudukça moralim düzeliyoropuyorumnanaktanailemin haberi olmayacak onlara hap kullandım büyüdü derim artık. aylin hanım süre konusunda bir şey söyledi mi,ömür boyu kalabilir mi acaba? bir de içinizde operasyondan sonra hamile kalan var mı,doğumda iyice şişicek memişler, patlamasın sonra:roflol:

çok saol valla yorumlarınızı okudukça moralim düzeliyoropuyorumnanaktanailemin haberi olmayacak onlara hap kullandım büyüdü derim artık. aylin hanım süre konusunda bir şey söyledi mi,ömür boyu kalabilir mi acaba? bir de içinizde operasyondan sonra hamile kalan var mı,doğumda iyice şişicek memişler, patlamasın sonra:roflol:

Merhaba şekerim Aylin hanımın dediği hamile kalırsanız memenin ne kadar büyüyeceği tahmin edilemez ve emzirme bittikten 6 ay sonra değerlendirmek gerekir, hafif form bozukluğu yaratabilir. Ama patlamaz merak etme.

Merhaba arkadaşlar; Cumartesi sabahı Aylin hanımla gittim görüştüm, 6 doktor dolaştım ve itiraf ediyorum ki bu kadına bayıldım ben, normalde kadın doktorları itici bulurum. Tek sorum şu ameliyat öncesi olan bir şirinlik hali midir? Yoksa ameliyat sonrası da bu anlayış, güleryüzlülük (problem olsa dahi) devam eder mi? Misal gece 3'te 4' te problem olursa aranabilir mi?

Ben yurtdisindan geldim ameliyat oldum. İnan sadece ameliyatla ilgilenmiyor, hastaneye ulasim, yemek yedin mi? Tuvalete kalkmak istedin kalkamadin mi? Dunya iyisi bir insan ve harika bir doktor o. Tam senin hissettigin gibi.:nazar:

Merhaba shekerler nasilsiniz. Ben dun 10. gunumu doldurdum ama bugun dush aldim. Super rahatladim walla. Doktor hanim fazla bantlamadigi icin omuz altinda yatarken sislik olusmustu onlar da indi artik, Tabii hala memeler dimdik. Yarin Antalya'ya tatile ucuyorum ben hakkinizi helal edin, yine yazmaya calisirim. Ameliyat olan herkese cilekkli ye basta tabii, gecmis olsun diyorum, olacaklara da kolay gelsin. :gitme:

Ben yurtdisindan geldim ameliyat oldum. İnan sadece ameliyatla ilgilenmiyor, hastaneye ulasim, yemek yedin mi? Tuvalete kalkmak istedin kalkamadin mi? Dunya iyisi bir insan ve harika bir doktor o. Tam senin hissettigin gibi.:nazar:

Sağol canım cevabın için. Çünkü şöyle bir durum var ben işyerinde idari konumda olduğum için çevrem maalesef hazımsız, kıl kadınlarla dolu. Erkeklerle çalışmayı daha rahat buluyorum. O yüzden hiç kadın cerrah düşünmemiş hep erkekleri dolaşmıştım. Ancak siz burada böyle ısrarlı bir şekilde anlatınca aklımda kalmasın diye Aylin hanıma uğradım.Çok şaşırttı beni hakikaten. O yüzden sordum.

Şöyle de söyleyebiliriz bailies ben ameliyat günü eşim tarafından hastaneye kavga ile bırakılıp akşamın dokuzuna kadar gelmediği için ilk yemeğimi bile Aylin hanım yedirmiştir, ben ne kadar müteşekkirim ona kimse bilemez.

Şöyle de söyleyebiliriz bailies ben ameliyat günü eşim tarafından hastaneye kavga ile bırakılıp akşamın dokuzuna kadar gelmediği için ilk yemeğimi bile Aylin hanım yedirmiştir, ben ne kadar müteşekkirim ona kimse bilemez.

Allah allah ilginç valla. Ayrıca doktor hanımı çok sevdiğin belli topiğin birinde acayip savunmuştun onu tuhafıma gitmişti nooluyo ki bu kadar diye.

Evet Aylin hanımın yeri başkadır bende . Ama o topicte o kadar isyan etme sebebim, bir kişiyi tanımadan muayene bile olmadan atıp tutmalarıydı. Naci beyin hastası olsam da, hatta Tuğrul beyin hastası da olsam aynı tepkiyi verirdim, herzaman adaletten yanayım.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ameliyat izlerimde kabarma tehlikesi başladı, kişiye özelmiş. Aylin hanım da silikon tabaka önerdi, kullanmaya başladım, umarım geçer :((( Ama en azından vahşi kaşıntım azaldı 2 gündür.sositososito

Geçmiş olsun canım ya nasıl bişey o yani bende de olmasın? Sormalımıyım telefonla acaba?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Benim ameliyat izlerimde kabarma tehlikesi başladı, kişiye özelmiş. Aylin hanım da silikon tabaka önerdi, kullanmaya başladım, umarım geçer :((( Ama en azından vahşi kaşıntım azaldı 2 gündür.sositososito

Gecmis olsun elayacigim da o nasil bir tehlikeymis ya benim niye haberim yok???

Back