Merhaba cilekkli 370cc anatomik, meme basindan kesildi ve kas altı konmus canım, darisi basina hakkaten, sirada sen varsin ha protezlencek, hadi bakalim. Yaa gercekten super oluyo memeler yaaa. Ayna karsisindan ayrilamiyorum.Ama ilk 4-5 saat nefes almak bile zorluyo soyliim, sonra 5. saat yemek yedim ve sonrasinda ilk ayaga kalkmak zordu, hemsireye bayagi nazlandim haa, ama dinlemediler.
chichbillurcum okadar olsun yaa yeterki bende yillardir hayalini kurdugum memelere sahip olayim canim sen hastanede yalnizmi kaldin
benim yanimda esim olcak sanirim ona nazlanirsam o beni dinler :))
nezaman döneceksin yurtdisina
Benim de yanimda esim kaldi. Biz 20 gun falan buralardayiz, Antalya'ya tatile gidecegiz Pazartesi. Aylin Hanim yarin son pansumanimi yapip denize ne zaman girebilirim onu soylecek, havuz zaten onermiyor. Sen kac gun kalacaksin Turkiyede
bizde 35 gün kalacagiz acaba neden havuza girmeyi önermiyor aylin hanim merak ettim sen nasil yüzeceksin tatlim kol hareketlerin ilk zamanlar kisitli oluyor saniyordum ben agrin felan oluyormu
Kızlar son iki gün bana dua edin yaaaa. Stres oldummmmm. Bana söyliceeniz bişey var mı????
Yani havuza girmeyi 15-20 gun falan onermiyor, ben artık USA'sa girecegim. Deniz daha temiz diyor havuzdan. Dren yerleri kapandıktan 1 hafta sonra girersin dedi. Bugun 3.gun kollarımı rahat kaldiramiyorum tabii, zaten 2 ay kulacla yuzmek yasak, girip tepinip cıkacagiz herhaldekaydirigubbakcemile
:içelim:
tamam anladim ozaman bende sorun olmaz sanirim cünkü bende ameliyattan 10 gün sonra antalyaya tatile gitcem bizde günesleniriz chichbillurcum bosveeer seneye bol bol yüzeriz
selam kızlaaar. tatile gittik döndük. valla aylin hanım 3 ay ağır sporları ve yüzmeyi önermiyor ama o kadar güzeldi ki deniz ve havuz dayanamadım. baktım ki yüzerken ne ağrım var ne de sızım, bol bol yüzdüm ben de. otel rus doluydu ama benden güzeli yoktu tabi hehehehe :))
chich ameliyatını olmuş hayırlı olsun. güle güle kullan canım.
çilekli sana da geçmiş olsun tatlım şimdiden. narkozdan hiç korkma bence.. ben 2 sezaryen bi estetik oldum. sezaryenlerden uyanışım berbattı.. düşün hepi topu 15 dk sürüyor sezaryen ameliyatı. yine de uyanırken nefes alamamaktan ölüyorum sandım. ama silkon ameliyatında bebekler gibi uyudum uyandım. Aylin hanımın anestezistleri işlerini çok iyi yapıyorlar hiç düşünme...
Kizlar ben yarin ucuyorum Turkiyeye ameliyat Carsamba sabahi benim icin de dua edin. Cilekkli senin ne zaman ameliyat belki gorusuruz???zemuszemus
Sagol kimderkicigim, ben de simdi Eskisehirdeyim, haftaya Antalya'ya gececegim insallah ben de senin gibi tatilin tadini cıkaracagim. Bikiniyi nasil aldin o da mı telsiz olucak acaba???zemuszemus
inşallah sen de güzel bir tatil yaparsın chichcim.. bikinim tabi ki telli değildi. bir de mayokini aldım valla süper ötesi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?