Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

chichbillurcum okadar olsun yaa yeterki bende yillardir hayalini kurdugum memelere sahip olayim canim sen hastanede yalnizmi kaldin
benim yanimda esim olcak sanirim ona nazlanirsam o beni dinler :))
nezaman döneceksin yurtdisina

chichbillurcum okadar olsun yaa yeterki bende yillardir hayalini kurdugum memelere sahip olayim canim sen hastanede yalnizmi kaldin
benim yanimda esim olcak sanirim ona nazlanirsam o beni dinler :))
nezaman döneceksin yurtdisina

Benim de yanimda esim kaldi. Biz 20 gun falan buralardayiz, Antalya'ya tatile gidecegiz Pazartesi. Aylin Hanim yarin son pansumanimi yapip denize ne zaman girebilirim onu soylecek, havuz zaten onermiyor. Sen kac gun kalacaksin Turkiyede

Benim de yanimda esim kaldi. Biz 20 gun falan buralardayiz, Antalya'ya tatile gidecegiz Pazartesi. Aylin Hanim yarin son pansumanimi yapip denize ne zaman girebilirim onu soylecek, havuz zaten onermiyor. Sen kac gun kalacaksin Turkiyede

bizde 35 gün kalacagiz acaba neden havuza girmeyi önermiyor aylin hanim merak ettim sen nasil yüzeceksin tatlim kol hareketlerin ilk zamanlar kisitli oluyor saniyordum ben agrin felan oluyormu

bizde 35 gün kalacagiz acaba neden havuza girmeyi önermiyor aylin hanim merak ettim sen nasil yüzeceksin tatlim kol hareketlerin ilk zamanlar kisitli oluyor saniyordum ben agrin felan oluyormu

Yani havuza girmeyi 15-20 gun falan onermiyor, ben artık USA'sa girecegim. Deniz daha temiz diyor havuzdan. Dren yerleri kapandıktan 1 hafta sonra girersin dedi. Bugun 3.gun kollarımı rahat kaldiramiyorum tabii, zaten 2 ay kulacla yuzmek yasak, girip tepinip cıkacagiz herhaldekaydirigubbakcemile

:içelim:
tamam anladim ozaman bende sorun olmaz sanirim cünkü bende ameliyattan 10 gün sonra antalyaya tatile gitcem bizde günesleniriz chichbillurcum bosveeer seneye bol bol yüzeriz

:içelim:

tamam anladim ozaman bende sorun olmaz sanirim cünkü bende ameliyattan 10 gün sonra antalyaya tatile gitcem bizde günesleniriz chichbillurcum bosveeer seneye bol bol yüzeriz

Cok umrumda deil zaten cilekkli ya yıllardır hayal ettigim memelere kavustumya artik. Sanki ruya gibi arada sanci durtmese inanmıycam. sanki sabah uyanicam memisler dumduz. Kabus gibi resmen hala inanamiyorum.zemuszemus

selam kızlaaar. tatile gittik döndük. valla aylin hanım 3 ay ağır sporları ve yüzmeyi önermiyor ama o kadar güzeldi ki deniz ve havuz dayanamadım. baktım ki yüzerken ne ağrım var ne de sızım, bol bol yüzdüm ben de. otel rus doluydu ama benden güzeli yoktu tabi hehehehe :))

chich ameliyatını olmuş hayırlı olsun. güle güle kullan canım.

çilekli sana da geçmiş olsun tatlım şimdiden. narkozdan hiç korkma bence.. ben 2 sezaryen bi estetik oldum. sezaryenlerden uyanışım berbattı.. düşün hepi topu 15 dk sürüyor sezaryen ameliyatı. yine de uyanırken nefes alamamaktan ölüyorum sandım. ama silkon ameliyatında bebekler gibi uyudum uyandım. Aylin hanımın anestezistleri işlerini çok iyi yapıyorlar hiç düşünme...

elaya sen küçülttüreceksin sanırım.. ee Aylin hanımın sayfası burası. çıkıp da ben memnun değilim demeyeceksin :) şimdiden geçmiş olsun..

kimderki öncelikle hosgeldin tatilden bende senin gibi uyur uyanirim insallah aylin hanima güveniyorum beni biraz rahatlattin tesekkürler tatlima.s.

Sagol kimderkicigim, ben de simdi Eskisehirdeyim, haftaya Antalya'ya gececegim insallah ben de senin gibi tatilin tadini cıkaracagim. Bikiniyi nasil aldin o da mı telsiz olucak acaba???zemuszemus

Kizlar ben yarin ucuyorum Turkiyeye ameliyat Carsamba sabahi benim icin de dua edin. Cilekkli senin ne zaman ameliyat belki gorusuruz???zemuszemus

Eh hadi bakalım cilekkli ve askhmelegi ikinize de şimdiden geçmiş olsun. Ameliyat sonrası dinleyeceğiz maceralarınızı.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım ya bak ne güzel atlatmışsın da uzun uzun yazmışsın. Mutlu oldum bak şimdi. Anesteziden korkuyordun problem yaşadın mı?opuyorumnanaktan

Arkadaslar ben geldim, otelime yerlestim. Yarin ameliyat , heyecean hat safhada, benim için dua edin lutfen, kendimi iyi hisseder hissetmez yazacagim. Gecmis olsun elaya cesaretimi arttirdin

Sagol kimderkicigim, ben de simdi Eskisehirdeyim, haftaya Antalya'ya gececegim insallah ben de senin gibi tatilin tadini cıkaracagim. Bikiniyi nasil aldin o da mı telsiz olucak acaba???zemuszemus

inşallah sen de güzel bir tatil yaparsın chichcim.. bikinim tabi ki telli değildi. bir de mayokini aldım valla süper ötesi oldu.

inşallah sen de güzel bir tatil yaparsın chichcim.. bikinim tabi ki telli değildi. bir de mayokini aldım valla süper ötesi oldu.

Ay eminim shekerim. Ben de hava atacagim emin ol. Mayokini ha vay vay. Neyse tatil donusu yazarim artik. Toparladim iyice.kaydirigubbakcemile2

:)))) ben de rusları güzel zannederdim eskiden. meğer benim memeler küçükmüş de ondan çirkin görürmüşüm kendimi. hehehe artık onlardan eksiğim yok fazlam var. at canım havanı oooh sefan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…