Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk zamanlar yardımla kalkıyordum bende bazen yatmaya korkuyordum oturur şekilde uyuyordum arkamıda yastıklarla dolduruyordum.Zaten en zoruda bu sırt üstü yatmak ama geçici şeyler bunlar biraz zaman gerekiyor daha çok yeni kendini fazla yorma canım opuyorumnanaktanSana da çok geçmiş olsun fatmaagul umarım biran önce iyileşirsin!
Bu arada bende seviniyordum ağrım sızım yok ne güzel diye ama gece kabus oldu bana biras.Sırt üstü yattım ama kalkamadım ağrılar o kadar yoğunduki...
Yardımla kalktım ama çok acım vardı diye tekrar yatmaya korktum oturur pozisyonda uyukladım durdum :çok üzgünüm:
Normalmidir sizce kızlar? Sırt üstü yattım hiç sağa sola dönmedim,yatarken de iyidim.Ne zaman ki kalkmak istedim kolumu dahi kıpırdatırken canım acıdı
Yani öyle hemen sevinmemem gerekiyormuş sanırım.Sizler sırt üstü yatarken sorununuz oldumu?
Evet canım ilk zamanlar yardımla kalkıyordum bende bazen yatmaya korkuyordum oturur şekilde uyuyordum arkamıda yastıklarla dolduruyordum.Zaten en zoruda bu sırt üstü yatmak ama geçici şeyler bunlar biraz zaman gerekiyor daha çok yeni kendini fazla yorma canım opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar Cuma günü bende memişlerimi küçülttürdüm artık, ben de estetikliyim arayanım soranım yok haber veriim dedim. İyiyim ağrım sızım ağrı kesici aldığım için herhalde yok gibi, bazen dikişyerlerimde sızlamalar oluyor.Öpüyorum siziopuyorumnanaktan
geçmiş olsun fatmaagul. bildiğim kadarıyla küçültmelerde fazla ağrı olmuyormuş zaten. ama sevindim kolay atlattığına. güle güle kullan sen de ::) hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar; Uzun süredir giremedim foruma. Ben Salı günü ameliyat oluyorum artık tüm problemler bitti şükür. Benim için de dua edin lütfen
ben de göğüs küçültme ameliyatı istiyorum ama şu anda düşünce aşamasındayım.fatmaagül öncelikle geçmiş olsun.ameliyat sonucundan memnunmusun.istediğin gibimi oldu,pişmanlığın var mı. lütfen paylaşırmısın.
Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum uzun suredir bu forumu takip ediyorum ancak bebegimi emzirdigimden yaptıramadim ameliyat. Meme buyutme ve karin gerdirtme istiyorum. Aylin hanim son zamanlarda cok dikkatimi cekmeye basladi. Acaba iki ameliyat icin kac gun Istanbulda kalmam gerekir? Olan arkadaslar cevaplarsa birde memnunlarmi? Simdiden sagolun