Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba kizlar,
Benimde ameliyatim yaklasiyor az kaldi bayagi 29 Temmuzda oluyorum bakalim. Haftaya Pazartesi Turkiyeye ucuyorum, umarim Aysecik iyidir, gecmis olsun simdiden ona

Merhaba kizlar Antalyaya tatile geldim, bugun Aylin hanima ugrayıp kontrolumu yaptirdim, 1-2 gun sonra donucem. Hicbir problem yok , hakikaten super oldular zaten gun gectikce guzellesiyorlar. Kimderki senin 420'likler nasil oldu canim?

Saol canim cevabin icin, zaten senin ameliyatini okuduktan sonra karr verdim, cesaret verdin bana cok saol canim. Ben iki hafta gibi ayarliyim kendimi, insallah sonra ucakla ucabilirim rahatca. Aylin hanimla maillestim zaten, Aug 22'sinde yurtdisindeymis o da. Aug basi gibi gelmem lazim.

Merhaba kizlar Antalyaya tatile geldim, bugun Aylin hanima ugrayıp kontrolumu yaptirdim, 1-2 gun sonra donucem. Hicbir problem yok , hakikaten super oldular zaten gun gectikce guzellesiyorlar. Kimderki senin 420'likler nasil oldu canim?

Benim 420 ler de süper canım sağol. bu haftasonu da biz gidiyoruz inşallah antalyaya. bikinilerimi giyeceğim günleri sayıyorum valla. tatil dönüşü kontrolüm var bakalım neler diyecek Aylin hanım. aman maşallah sana da. ağrın sızın kalmadı dimi? benim yok ama bazen sanki sol tarafta hafif bi sızı hissediyorum. gerçi o da geçici bişeydir.

Merhaba kizlar,
Benimde ameliyatim yaklasiyor az kaldi bayagi 29 Temmuzda oluyorum bakalim. Haftaya Pazartesi Turkiyeye ucuyorum, umarim Aysecik iyidir, gecmis olsun simdiden ona

chich geçmiş olsun tatlım şimdiden. sen ameliyattayken ben evde olmayacam malesef. olsam takip ederdim mutlaka.. umarım sıkıntısız atlatırsın sen de...

Merhaba şekerler artık ben de protezli oldum bugün hastaneden drenlerim alınıp çıktım, tüm gün yatıp yuvarlandıktan sonra ziyaretçilerimi yollayıp nihayet dedim haber vereyim, ıyiyim ben öyle fazla abartılı ağrım falan yok yaa, tabii benim memeler toplanıp protez kondu 370 cc koymuş Aylin hanım, memeler önde ööle yürüyorum işte hadi yarın yazarım

maasallah,ne güzel aysecik gecmis olsun güle güle kullan memislerini kaydirigubbakcemile3

Ayşecik geçmiş olsun tatlım. 370 cc demek... bravo Aylin hanıma ve sanaa. güle güle kullan canım memelerini.

Çok sağol şeker, biliyosun benimki hem toplandı hem de protezlendi, ah eski memelerim daha büyüktü bile, neyse yeni memişlerimden de memnunum canım ya. Senin rekora yetişemedik ama kaydirigubbakcemile3Sana da hayırlı yolculuklar ve süpper tatiller şekerim, dönünce görüşürüz.:gitme:

sağol ayşecik valla çok ihtiyacım var tatile. halaaa rekor bende demek. bakalım izliyorum görücem. eminim daha büyük protezler de çıkacak :))

Ah ben de iyileşeyim gidicem tatile Ağustos ortesı gibi. Zaten herşey yolunda giderse denize 10-15 gün sonra girebiliyormuşuz.

Oooo şekerler tatil planları başlamış, memeler süper, karınlar gerildi, yağlar alındı falan hadi bakalım plajlar fıstık görsün, ben 1 ay sonra belki Türkbüküne takılıcam

Tatlım inan herkeste bu tarz paranoyalar oluyor, bende ameliyattan önce anneme emanet ettim kızımı. Ama hep diyoruzya Aylin hanım anestezi konusunda duyarlı. Ameliyat yaptığı hastanelerde anesteziye çok dikkat ediyor. Sen nerede olacaksın??

Hadi hayırlı olsun elayacığım. Ya bugün chichbillur ameliyat olmuyomuydu ya???? Hiç yazmadı dün falan terslik mi oldu acaba? lmaz:

Arkadaslar merhaba ;
Merak etmeyin dun ameliyatimi oldum ben. Terslik falan yok sukur. Bugun Aylin hanim bakirkoyde iki ameliyat yaptigi icin ogleden sonra ciktim. Ameliyat oncesi yazamadim, telas vardi, birazda Istanbul'u gezdim. Herseyim iyiydi, kolumu hareket ettirirken biraz agrim var o kadar. Kizlar yaaa super gorunuyo bunlar. Nerde o burusuk seyler, nerde bu fuzeler. Cok gec tanimisim Aylin hanimi ona yanarim. Mukemmel bir doktor gercekten bu konuda cok basariliymis, iyi ki bu foruma katilmisim:enbuyukkk:

chichbillur gecmis olsun,güle güle kullan memislerini kac cc takildi kesi nerden oldu insallah darisi 7 agustosda benim basima cook heyecanliyim coookkk:sm_cool:

chichbillur gecmis olsun,güle güle kullan memislerini kac cc takildi kesi nerden oldu insallah darisi 7 agustosda benim basima cook heyecanliyim coookkk:sm_cool:

Merhaba cilekkli 370cc anatomik, meme basindan kesildi ve kas altı konmus canım, darisi basina hakkaten, sirada sen varsin ha protezlencek, hadi bakalim. Yaa gercekten super oluyo memeler yaaa. Ayna karsisindan ayrilamiyorum. Ama ilk 4-5 saat nefes almak bile zorluyo soyliim, sonra 5. saat yemek yedim ve sonrasinda ilk ayaga kalkmak zordu, hemsireye bayagi nazlandim haa, ama dinlemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…