Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Yaa hakkaten ben hangi beden sütyen alacağımı doktoruma mı sormalıyım hay Allah şaşkın gibi kaldım :kedi:

Bir de baska sorum olacak sizlere;
Ameliyat sonrası hangi marka implant kullanıldığına dair bir belge filan veriyorlarmış size de verildimi böyle bişey?

merhaba canım heyecanlısın herhalde ameliyata az kaldı tabi.Ameliyat sonrası implantların kutuları bize veriliyor zaten kutuların içindede bazı belgeler var benimki mentor markaydı

bana herhangi bişey vermedi Aylin hanım. foto gönderirken yazmış sadece 420 cc mentor marka cohesive lll anatomik protez diye.. hiç takılmadım bu konuya. bu güven meselesidir bence ve doktorum mentor kullanıyorum tüm ameliyatlarımda dediyse öyledir. hiç de sorgulamayı düşünmedim.

bu arada mallorycim memelerin kaç beden olacak ameliyat sonrasında? doktor bana 80 al demişti. memeleri biraz sıkması gerekiyor sütyenin.

Ay Mallorycigim gecmis olsun simdiden, ne guzel sen de kurtuluyorsun. Benim daha cooook var 28*29 Temmuz gel biran once senin kac beden olacak. Bedene ya da dual plan falan muayenede mi karar verior Aylin hanim
tatlım dual plane olması için biraz meme dokun olması lazım. mesela benim memeler tamamen fıssssstı o yüzden dual plan doğal durmayacaktı. muayenede gereken bilgiyi verir Aylin hanım.

Aslında belgeye ben takmadım da annem biraz takıldı.Onun içini rahat ettirim diye merak ettim.Kendisi görmedi Aylin hanımı uzakta olunca merak ediyor...
Sütyen bedenimi de ben iyisi Aylin hanıma sorim yoksa bu gidişle almadan sütyensiz gideceğim :)

Yaa hakkaten ben hangi beden sütyen alacağımı doktoruma mı sormalıyım hay Allah şaşkın gibi kaldım :kedi:

Bir de baska sorum olacak sizlere;
Ameliyat sonrası hangi marka implant kullanıldığına dair bir belge filan veriyorlarmış size de verildimi böyle bişey?

Aylin hanım kutu vermiyor. Ama etiketleri üzerine yapıştırılmış epikıriz gibi bir rapor veriyor. Ben de var size vermediyse de verir mutlaka.zemuszemus

Yarın sabah 08:00'da protezlerim takılıyor. Artık iyice heyecanlanmaya başladım.Sütyen ölçümü sordum 80 aldım. Narkozdan değil de sonrasındaki acılardan biraz korkmaya başladım ama sonrasını düşünerek dayanacağım!
İlk yazabilecek olduğumda da sizlerle paylaşacağım tüm yaşadıklarımı.
Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Yarın sabah 08:00'da protezlerim takılıyor. Artık iyice heyecanlanmaya başladım.Sütyen ölçümü sordum 80 aldım. Narkozdan değil de sonrasındaki acılardan biraz korkmaya başladım ama sonrasını düşünerek dayanacağım!

Şimdiden geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

yaa ne heyecanlısındır şimdi. ameliyat sonrası acılar en fazla 1 hafta zaten hiç düşünme. hadi bakalm kolay gelsin bekliyoruz haberini.

Evet hakikaten 8.günümdeyim neredeyse ameliyat olduğumu unuttum. Arkadaşlar bunlar nezaman inmeye başlıyacak ya geçen kız arkadaşım hayırdır push-up sütyenlerle mi dolaşıyorsun dedi. kaydirigubbakcemile3

:))) ben 1 ayın dolmasını bekliyorum butter. gerçi 3 hafta oldu ben ameliyat olalı ve daha şimdiden doğala yakın görünüyorlar. yine de tam aşağı inmesi 3-4 ayı buluyor yanlış bilmiyorsam

:))) ben 1 ayın dolmasını bekliyorum butter. gerçi 3 hafta oldu ben ameliyat olalı ve daha şimdiden doğala yakın görünüyorlar. yine de tam aşağı inmesi 3-4 ayı buluyor yanlış bilmiyorsam

Hmmmm evet 3 ay demişti doktor hanım da hep bööle dimdik mi duracaklar 3 ay, soora pıt diye mi düşecekler.:1shok: 3 haftada senin nasıl mesela kimderki aşağı indi mi birazcık??

evet tatlım hemen hemen her gün kontrol ediyorum. mesela ilk hafta sağ göğsüm sola göre biraz daha büyük ve eğri görünüyordu, şimdi aynı oldular. aşağı doğru da inmeye başladı, yumuşadı biraz daha..

Ben geldimmm!!!
Dün protezlerim takıldı,hastanede kaldım bugün eve döndüm hihoyyyt
Yanlız itiraf etmeliyim hiç o kadar acıyacağını tahmin etmemiştim.:utangac:
Hastanede kalmam çok iyi oldu oradaki ekip çok ilgili ve samimiydi.Ağrılarım için sürekli ağrı kesici yaptılar.Ağrılarımın uzun süreceğini düşünmüştüm fakat şükür ki bugün güzel uyandım.Kendi kendime yataktan kalkabiliyor,yürüyebiliyordum.Bugün drenlerim alındı.2-3 gün sonrada bandajlarım alınacakmış.
Şimdilik benimkilerde çok sert ve şiş inmelerini bekleyenler arasına katıldım bende :)

Ben geldimmm!!!
Dün protezlerim takıldı,hastanede kaldım bugün eve döndüm hihoyyyt
Yanlız itiraf etmeliyim hiç o kadar acıyacağını tahmin etmemiştim.:utangac:
Hastanede kalmam çok iyi oldu oradaki ekip çok ilgili ve samimiydi.Ağrılarım için sürekli ağrı kesici yaptılar.Ağrılarımın uzun süreceğini düşünmüştüm fakat şükür ki bugün güzel uyandım.Kendi kendime yataktan kalkabiliyor,yürüyebiliyordum.Bugün drenlerim alındı.2-3 gün sonrada bandajlarım alınacakmış.
Şimdilik benimkilerde çok sert ve şiş inmelerini bekleyenler arasına katıldım bende :)

merhaba canım iyi olmana sevindim 1 haftaya toparlanırsın kaç cc takıldı kas altımı

Teşekkür ederim cnm.Evet kas altı,275 cc yapıldı.Merak ediyorum şişlikler indiğinde nasıl olacak .Gerçi her haliyle öncekinden güzel duracağı kesin :)

Teşekkür ederim cnm.Evet kas altı,275 cc yapıldı.Merak ediyorum şişlikler indiğinde nasıl olacak .Gerçi her haliyle öncekinden güzel duracağı kesin :)

Çok geçmiş olsun böyle az ağrıyla atlatman çok güzel :nazar: Şişlikler indiğinde biraz küçülcekler ve şekilleri daha güzel olucak benim 2 ay oldu ilk zamanlara göre şekli daha güzel.Güle güle kullan göğüslerini opuyorumnanaktan

Back