Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Saol cnm, sende güle güle kullan opuyorumnanaktan
Acılar gittikçe hafifliyor ama ben bir an önce normal hallerine kavuşmak istiyorum. İşin en zor kısmı sanırım sabretmek olacak!

Çok geçmiş olsun Mallory, çok sevindim iyi olmana, ancak dün oldun değilmi, bugün ağrın yok süper bişey ya, beni 3 gün yoklamıştı walla. Neyse canım sen de atlattın hadi.opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar Cuma günü bende memişlerimi küçülttürdüm artık, ben de estetikliyim arayanım soranım yok haber veriim dedim. ıyiyim ağrım sızım ağrı kesici aldığım için herhalde yok gibi, bazen dikişyerlerimde sızlamalar oluyor.Öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Sana da çok geçmiş olsun fatmaagul umarım biran önce iyileşirsin!
Bu arada bende seviniyordum ağrım sızım yok ne güzel diye ama gece kabus oldu bana biras.Sırt üstü yattım ama kalkamadım ağrılar o kadar yoğunduki...
Yardımla kalktım ama çok acım vardı diye tekrar yatmaya korktum oturur pozisyonda uyukladım durdum :çok üzgünüm:
Normalmidir sizce kızlar? Sırt üstü yattım hiç sağa sola dönmedim,yatarken de iyidim.Ne zaman ki kalkmak istedim kolumu dahi kıpırdatırken canım acıdı
Yani öyle hemen sevinmemem gerekiyormuş sanırım.Sizler sırt üstü yatarken sorununuz oldumu?

Evet canım ilk zamanlar yardımla kalkıyordum bende bazen yatmaya korkuyordum oturur şekilde uyuyordum arkamıda yastıklarla dolduruyordum.Zaten en zoruda bu sırt üstü yatmak ama geçici şeyler bunlar biraz zaman gerekiyor daha çok yeni kendini fazla yorma canım opuyorumnanaktan

Ahh canım yaa içimi rahatlattın,normalmiş yani bu yaşadıklarım.Aynen bende arkamı yastıklarla doldurup oturur gibi yatıyorum :)
O zaman sabırdan başka yapabilecek bişey yok! En azından evhamdan kurtuldum :))

Nazar değdirdik sana Mallory, oh ne güzel 1 günde iyileşti diye , hakkaten protez ameliyatının en kötü yanı sırt ağrısı. Ben stil bile geliştirmiştim, kalkarken hafif yana dönüp bacakları atıp öyle yuvarlanıyordum kaplumbağa gibi. Neyse geçiyo bugün daha iyisindir umarım.opuyorumnanaktan

mallorycim çok geçmiş olsun tatlım güle güle kullan memeciklerini. ağrıya gelinceee... tatlım hastanede haplardan daha kuvvetli ağrı kesiciler verdikleri için daha rahat oluyosun. evde benim de ağrım artmıştı ama geçecek canım hiç üzme kendini. ben ilk gece hastanede kendim kalktım yataktan ama evde kalkamamıştım ağrıdan. ama 3. gün kalktım neyse ki. drenler de alınsın iyice rahatlarsın. ağrıların sonrasını düşün rahatla :) geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun fatmaagul. bildiğim kadarıyla küçültmelerde fazla ağrı olmuyormuş zaten. ama sevindim kolay atlattığına. güle güle kullan sen de ::) hihoyyyt

mallory sırt ağrısını ben tam 15 gün çektim canım. belki de protezlerim çok ağır olduğu için uzun sürdü bu kadar. haliyle durup dururken 840 gram yük bindi omuzlarıma... omuzlarını öne ve arkaya daire egzersizi yaparsan rahatlatıyor biraz.

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim,insanın yanlız olmadığını bilmesi güç veriyor :kedi:
Drenlerim hastaneden çıkarken alınmıştı bugün de sargılarım alınacak sanırım.Akşamüstü Aylin hanımın yanına gideceğim. Sabır denen erdemden bende pek olmadığından sebep bir an önce iyileşesim var ehehehe ama biliyorum ki sabretmekten başka yapabileceğim bişey de yok

geçmiş olsun fatmaagul. bildiğim kadarıyla küçültmelerde fazla ağrı olmuyormuş zaten. ama sevindim kolay atlattığına. güle güle kullan sen de ::) hihoyyyt

Çok sağol Kimderki, evet büyütme sanırım daha ağrılı, ben de baştan beri sızlamalar mevcut sadece, yoğun bir ağrım yok şükür. Şu anda ara ara minik sızlama giriyor. Pansumanı küçüldü iyice bugün . 2 gün sonra duş alacağım bakalım, atlattım artık, darısı diğerlerinin başına.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar; Uzun süredir giremedim foruma. Ben Salı günü ameliyat oluyorum artık tüm problemler bitti şükür. Benim için de dua edin lütfen

Merhaba arkadaşlar; Uzun süredir giremedim foruma. Ben Salı günü ameliyat oluyorum artık tüm problemler bitti şükür. Benim için de dua edin lütfen

Şimdiden çok geçmiş olsun şekerrrrrrr nerelerdeydin sen ne zamandır ya, bizde kayboldun sandık, hadi şimdiden geçmiş olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum uzun suredir bu forumu takip ediyorum ancak bebegimi emzirdigimden yaptıramadim ameliyat. Meme buyutme ve karin gerdirtme istiyorum. Aylin hanim son zamanlarda cok dikkatimi cekmeye basladi. Acaba iki ameliyat icin kac gun Istanbulda kalmam gerekir? Olan arkadaslar cevaplarsa birde memnunlarmi? Simdiden sagolun

ben de göğüs küçültme ameliyatı istiyorum ama şu anda düşünce aşamasındayım.fatmaagül öncelikle geçmiş olsun.ameliyat sonucundan memnunmusun.istediğin gibimi oldu,pişmanlığın var mı. lütfen paylaşırmısın.

Walla GEZciğim neden bu kadar zaman bekledim diye pişmanım şahsen. 85DD idim 85 C cup full şu anda, biraz daha ödemler inince tam C cup olurum herhalde. Memelerimin şekli muhteşem şu anda, tabii ki bu kadar dik, füze gibi kalmayacaklar maalesef, ama oturunca da iyi olacaklar sanırım. İzlerim meme başında ve ters t denen cinsten ama alttaki iz kısa bayağı öyle internette gördüğüm gibi koltukaltıma kadar uzanmıyor canımopuyorumnanaktan

Merhaba şeker ben 3'ü biyerde oldum, en zorlayan karın, meme o kadar dokunmadı bana ama benimki askılama idi. Herhalde en az 10 gün kalman gerekir diye düşünüyorum. Bu arada çok memnunum, korse çıktı, pansumanlar bitti şu anda silikon jel ile iz tedavisindeyim.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Kızlar sağolun , sabah ameliyat var halen bende uyku yok, sabah 07.00'de hastanede olacağım. ınşallah kolay atlatırım da buraya yazarım. Hadi öptüm kızlar.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…