Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Merhaba arkadaşlar ben dün görüşmemi yaptım yarın ameliyatımı oluyorum. 80 beden de karar kıldım. Aylin hanımda zorlamadı beni 85 olsun diye. Bugün sütyenimi falan alıp hazırlanacağım. Aylin hanımı tanımama vesile olduğunuz için çok teşekkürler

Hadi bakalım hayırlısı. inşallah sorunsuz atlatırsın sen de. Aylin hanım büyük meme konusunda ısrar etmez zaten o da hep doğal görünümden yanadır.

Hadi bakalım hayırlısı. inşallah sorunsuz atlatırsın sen de. Aylin hanım büyük meme konusunda ısrar etmez zaten o da hep doğal görünümden yanadır.

Çok sağol canım, umuyorum iyi geçer. Sütyenimi aldım geldim ofisime senin dediğin gibi Ayyıldız aldım. Birazdan eve gidip dinleneceğim, stres bastı dün uyku yok, bugünde uyumazsam gözler pörtlek girerim ameliyata artık

Son düzenleyen: Moderatör:
ameliyatımdan önceki gece ben de uyuyamamıştım. hatta ameliyata girmeden önce doktora ve anestezi uzmanına bana narkoz vermenize gerek yok zaten uykusuzum, uyurum siz işinize bakın demiştim. hangi hastanede olacaksın ameliyatı bilmiyorum ama bana daha odadan çıkmadan sakinleştirici bir iğne yaptılar ve ameliyathaneye girmeden uyuyakaldım. yarın mışıl mışıl uyuyacaksın, umarım herşey istediğin gibi olur. ameliyat sonrası gelişmeleri de paylaş bizimle

ya kızlar bişey sorucam size. benim sağ göğsümde eğilip kalkarken filan sanki uç kısma yakın içeride bişey oynuyor gibi hissediyorum. normalmidir ki bu? anlık bişey ya nasıl tarif edeceğimi de bilemiyorum. hafif bi gıdıklanma hissi veriyor.

bir de sırt ağrım hala devam ediyor. ne zaman geçecek bu ağrı?

tamam yaaa senihacım havadır o havaa :)) ses duymadım ama bi hareket var içeride :) sağol valla aydınlattın beni. sırt ağrımın sebebini ben de bilmiyorum. genelde yan yatıyorum aslında. sırt üstü yatınca daha çok ağrıyor.

sen artık iyice alıştın memelere ne güzel. aylar geçti, gerçek gibi oldular.

butterflyeffect ameliyatını olmuştur, şimdi o derin nefes alamamanın zorluğunu yaşıyordur büyük ihtimalle. merak ediyorum valla durumu nasıl, nasıl geçti ameliyat...

Merhaba şekerler; evet nefes almam dün gayet sıkıntılıydı, bugün ağrım düne göre az ama halen yoğun, özellikle kol kıpırdayınca bayağı zorlanıyorum. 80 beden yaptırdım , ama gayet hoş görünüyorlar sütyen içinde , büyüklükleri tam benim istediğim gibi. Neyse şu ağrılar ne zaman bitecek??

Merhaba şekerler; evet nefes almam dün gayet sıkıntılıydı, bugün ağrım düne göre az ama halen yoğun, özellikle kol kıpırdayınca bayağı zorlanıyorum. 80 beden yaptırdım , ama gayet hoş görünüyorlar sütyen içinde , büyüklükleri tam benim istediğim gibi. Neyse şu ağrılar ne zaman bitecek??

geçmiş olsun buttercım. çok sevindim memnun olduğuna. ee doktorumuz belli zaten. neyse. ilk 1 hafta kollarını kullanmakta zorlanacaksın sadece. benim bugün 15 gün oldu ve artık istediğim herşeyi yapabiliyorum. alıştım artık yeni halime. güle güle kullan memelerini. aklına takılan ne varsa yaz canım cevaplarız elimizden geldiğince.

Sağolun kızlar 225 cc takılmış ameliyatta. Ağrılar azalıcak elbet biraz daha toplanmaya başladım. eh 15 gün idare edicez bakalım. Öpüyorum sizi

15 gün fazla tatlım. ben 4-5 gün sonra çocuklarımı kucaklamaya başlamıştım yani o kadar süre bile yeterli. çocuklar dediğim biri 14, diğeri 11 kg... drenlerinden kurtulunca oh be dünya varmış dersin, sonra günlük hayatına devam edersin. tekrar geçmiş olsun.

15 gün fazla tatlım. ben 4-5 gün sonra çocuklarımı kucaklamaya başlamıştım yani o kadar süre bile yeterli. çocuklar dediğim biri 14, diğeri 11 kg... drenlerinden kurtulunca oh be dünya varmış dersin, sonra günlük hayatına devam edersin. tekrar geçmiş olsun.

Çok sağol canım;
Bugün drenlerden kurtuldum. Burada çok acılı oluyor dren çekme falan diye okumuştum, çok korkuyordum. Hiçbirşey anlamadım çıkarılırken. Hakikaten biraz daha rahatladım. Yarın ya da çarşamba işbaşı yapacağım bakalım. Herşey için çok teşekkürler. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamamdır işte bu kadar. kurtuldun maşallah. drenlerin çekilmesinin acılı olduğunu ben de okumuştum da tırsarak gitmiştim. sohbet ederken çekti dr. hiç hissetmedim ben de. ama nefes alıyor insan onlar çıktıktan sonra. hem görüntü olarak da hiç hoş değil. çocuklardan saklayacağım diye neler çekmiştim 3 gün. umarım sıkıntı yaşamazsın artık.

Kızlar ben de Aylin hanımla konuştum kongreye gitmiomuş bu Cuma ameliyat oluyorummmmmmmmmmm

Ben de bu haftasonu Aylin hanıma ameliyat olacağım.Kas altı yapacak bana.Ben de kendimi onun tecrübesine teslim etmiş durumdayım nasıl uygun görüyorsa öyle olsun :)
Aklıma aklıma takılan da şu ki;
Ben yıllık iznimde olacağım yani 1 haftam olacak iyileşmek için. 1 hafta sonra işe döndüğümde çok zorlanırmıyım?
Malum yazın ortasındayız ince kıyafetler içinde sporcu sütyeni filan çok belli olmazmı?
Normalde dolgulu sütyen kullanıyorum öyle yok gibi durmuyorlar ama işte hasta gibi de gitmek asla istemiyorum.
Sizlere danışmak istedim :kedi:

Ben de bu haftasonu Aylin hanıma ameliyat olacağım.Kas altı yapacak bana.Ben de kendimi onun tecrübesine teslim etmiş durumdayım nasıl uygun görüyorsa öyle olsun :)
Ben yıllık iznimde olacağım yani 1 haftam olacak iyileşmek için. 1 hafta sonra işe döndüğümde çok zorlanırmıyım?
Malum yazın ortasındayız ince kıyafetler içinde sporcu sütyeni filan çok belli olmazmı?
Normalde dolgulu sütyen kullanıyorum öyle yok gibi durmuyorlar ama işte hasta gibi de gitmek asla istemiyorum.

merak etme mallory hasta gibi olmazsın 1 hafta sonra. sporcu sütyenini de değişik renklerde al 3-4 tane. eh artık bir süre açık olamıyoruz sütyene uygun spor şeyler giyinemiyorsak. zaten sırt kısmını kapasan yeterli olur bence ki ben gayet rahatım bu konuda. ha bir de göğüs ucuna yapışan ucu belli etmeyen pedlerden alabilirsin. sıklıkla dışa çıkıyor gisilerden belli oluyor uçlar. ben ayyıldızdan sütyen siparişi verirken 100 liraya tamamlamak için almıştım 2 paket. kargo bedavaya geldi böylece. daha kullanmadım ama sürekli dışarıda olan kadınlar için gerekli bence.

Merak etme Mallory hepimiz öncesinde destekli, pedli sütyenler kullandığımız için sonrasında sporcu sütyeni takıyosun hiçbirşey belli olmaz, az biraz dekolte giymezsin biraz sabret. Sütyenini aldın mı??Ayyıldız en rahatı benim zamanımda yoktu, ben de yeni aldım, buradan okuyup, süper bişey. Ağrı yoğunlukla 3-5 gün sürüyor. Tabii hoplayıp zıplayamazsın ama ofis işlerinde rahat olursun. Hadi kolay gelsin.opuyorumnanaktan

Ay Mallorycigim gecmis olsun simdiden, ne guzel sen de kurtuluyorsun. Benim daha cooook var 28*29 Temmuz gel biran once senin kac beden olacak. Bedene ya da dual plan falan muayenede mi karar verior Aylin hanim

Kıslar gerçekten çok tatlısınıs samimiyetinisi çok sefiyorumve gusel dilekleriniz için de teşekkür ederim opuyorumnanaktan
chichbillurcum kas altından 250-270cc protez koyacağını söyledi Aylin hanım fakat tam ölçüsüne ameliyat sırasında karar verecekmiş.Hangisi daha güzel durursa.
sevindikcecim sporcu sütyenimi almadım henüz.Hangi beden alacağım konusunda takılmış durumdayım.250-270cc arasında beden farkı olurmu acaba? ayrıca 80 bedenmi oluyor bilemedim :utangac:
Bu güne kadar pek bir bedenim olmadığından deneyerek alıyordum hangisi güzel duruyorsa yani sadece dolgularına filan bakıyordum ehehehehu

Yaa hakkaten ben hangi beden sütyen alacağımı doktoruma mı sormalıyım hay Allah şaşkın gibi kaldım :kedi:

Bir de baska sorum olacak sizlere;
Ameliyat sonrası hangi marka implant kullanıldığına dair bir belge filan veriyorlarmış size de verildimi böyle bişey?

Back