Yaa hakkaten ben hangi beden sütyen alacağımı doktoruma mı sormalıyım hay Allah şaşkın gibi kaldım :kedi:
Bir de baska sorum olacak sizlere;
Ameliyat sonrası hangi marka implant kullanıldığına dair bir belge filan veriyorlarmış size de verildimi böyle bişey?
tatlım dual plane olması için biraz meme dokun olması lazım. mesela benim memeler tamamen fıssssstı o yüzden dual plan doğal durmayacaktı. muayenede gereken bilgiyi verir Aylin hanım.Ay Mallorycigim gecmis olsun simdiden, ne guzel sen de kurtuluyorsun. Benim daha cooook var 28*29 Temmuz gel biran once senin kac beden olacak. Bedene ya da dual plan falan muayenede mi karar verior Aylin hanim
Yaa hakkaten ben hangi beden sütyen alacağımı doktoruma mı sormalıyım hay Allah şaşkın gibi kaldım :kedi:
Bir de baska sorum olacak sizlere;
Ameliyat sonrası hangi marka implant kullanıldığına dair bir belge filan veriyorlarmış size de verildimi böyle bişey?
Yarın sabah 08:00'da protezlerim takılıyor. Artık iyice heyecanlanmaya başladım.Sütyen ölçümü sordum 80 aldım. Narkozdan değil de sonrasındaki acılardan biraz korkmaya başladım ama sonrasını düşünerek dayanacağım!
İlk yazabilecek olduğumda da sizlerle paylaşacağım tüm yaşadıklarımı.
Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Yarın sabah 08:00'da protezlerim takılıyor. Artık iyice heyecanlanmaya başladım.Sütyen ölçümü sordum 80 aldım. Narkozdan değil de sonrasındaki acılardan biraz korkmaya başladım ama sonrasını düşünerek dayanacağım!
İlk yazabilecek olduğumda da sizlerle paylaşacağım tüm yaşadıklarımı.
Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
:))) ben 1 ayın dolmasını bekliyorum butter. gerçi 3 hafta oldu ben ameliyat olalı ve daha şimdiden doğala yakın görünüyorlar. yine de tam aşağı inmesi 3-4 ayı buluyor yanlış bilmiyorsam
Ben geldimmm!!!
Dün protezlerim takıldı,hastanede kaldım bugün eve döndüm hihoyyyt
Yanlız itiraf etmeliyim hiç o kadar acıyacağını tahmin etmemiştim.
Hastanede kalmam çok iyi oldu oradaki ekip çok ilgili ve samimiydi.Ağrılarım için sürekli ağrı kesici yaptılar.Ağrılarımın uzun süreceğini düşünmüştüm fakat şükür ki bugün güzel uyandım.Kendi kendime yataktan kalkabiliyor,yürüyebiliyordum.Bugün drenlerim alındı.2-3 gün sonrada bandajlarım alınacakmış.
Şimdilik benimkilerde çok sert ve şiş inmelerini bekleyenler arasına katıldım bende :)
Teşekkür ederim cnm.Evet kas altı,275 cc yapıldı.Merak ediyorum şişlikler indiğinde nasıl olacak .Gerçi her haliyle öncekinden güzel duracağı kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?