- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.561
canım benim.Allah yardımcın olsun,kolaylık versin inşaALLAH.canım ben sureklı yatıyorum .işede gıdemıyorum ıkı ay olucak nerdeyse.doktora bır tek dısarı cıkıyorum o da tın tın araba ıle ıste .evde de daha bu hafta kalkmaya basladım.oda suyumu falan almaya vs.ınan cok bunaltıcı.depresyona gırdım gırıyorum az kaldı:)
olur ama bir süreliğine.eminim evde kafayı yerim.Ben senin yerine çalışsam, sen de evde dinlensen olmaz mıŞu an iş aramıyorum ya bütün işler beni buluyor, tersine dünya. Geçen hafta yine bir iş görüşmesine çağırdılar, içim gidiyor, o kadar sıkıldım ki evde :) Gerginlik konusunda muhtemelen haklısın canım, kızım 20. haftadan beri çok hareketli vallahi, ben bu kadar hareket edeceğini tahmin etmiyordum. Genelde 26.haftadan sonra çok hareketli olur deniyor, bakalım o haftalarda neler yapacak yaramazımız :) Bu arada bana da hep erkek diyorlardı, güzelleşmişim v.s. Ama kızımız 20. haftada bacaklarını öyle bir açtı ki, bakın ben buradayım, bir daha beni oğlum diye sevmeyin dedi Kızımızı erkek diye 4 hafta oğlum diye sevdik :) Kendine iyi bak canım, iyi çalışmalar.
sıcaklara dikkat et de canım.canim neguzel misafir olayini atlatmissin..
Sende evde otursan bizim gibi bunalirdin... Evde durmakta cok zor.... Dun misafirim vardi aksam onlar gider gitmez kendimi gece gece sokaga attim.... Allahtan bizim burda gecede insan kalabaligi var sokaklar civil civil.... Butun sikintimi attim geldim mis gibi uyudum evde...
Bugunde birazdan arkadaslarla avm Ye gidicem torium diye bi avm var pufur pufur... Ordan annemin evine gidicez gezip tozup stres atiyorum ev bana batiyor... Aylarca sabrettim yattim evde ben bile sasiyorum kendime
rabbim sabrini vermis demekki...
Ehh previayida atlatigima gore hakkim ama gezmek degilmi...
Kizlar. Benim haftam Ibsen gittiginden benim dogum kurban bayramina denk geliyor sanirim daha erkende alabilir bebisimi ... Hayirlisi olsun hakkimda ..
canım benim.Allah yardımcın olsun,kolaylık versin inşaALLAH.canım ben sureklı yatıyorum .işede gıdemıyorum ıkı ay olucak nerdeyse.doktora bır tek dısarı cıkıyorum o da tın tın araba ıle ıste .evde de daha bu hafta kalkmaya basladım.oda suyumu falan almaya vs.ınan cok bunaltıcı.depresyona gırdım gırıyorum az kaldı:)
olur ama bir süreliğine.eminim evde kafayı yerim.Ben senin yerine çalışsam, sen de evde dinlensen olmaz mıŞu an iş aramıyorum ya bütün işler beni buluyor, tersine dünya. Geçen hafta yine bir iş görüşmesine çağırdılar, içim gidiyor, o kadar sıkıldım ki evde :) Gerginlik konusunda muhtemelen haklısın canım, kızım 20. haftadan beri çok hareketli vallahi, ben bu kadar hareket edeceğini tahmin etmiyordum. Genelde 26.haftadan sonra çok hareketli olur deniyor, bakalım o haftalarda neler yapacak yaramazımız :) Bu arada bana da hep erkek diyorlardı, güzelleşmişim v.s. Ama kızımız 20. haftada bacaklarını öyle bir açtı ki, bakın ben buradayım, bir daha beni oğlum diye sevmeyin dedi Kızımızı erkek diye 4 hafta oğlum diye sevdik :) Kendine iyi bak canım, iyi çalışmalar.
sıcaklara dikkat et de canım.canim neguzel misafir olayini atlatmissin..
Sende evde otursan bizim gibi bunalirdin... Evde durmakta cok zor.... Dun misafirim vardi aksam onlar gider gitmez kendimi gece gece sokaga attim.... Allahtan bizim burda gecede insan kalabaligi var sokaklar civil civil.... Butun sikintimi attim geldim mis gibi uyudum evde...
Bugunde birazdan arkadaslarla avm Ye gidicem torium diye bi avm var pufur pufur... Ordan annemin evine gidicez gezip tozup stres atiyorum ev bana batiyor... Aylarca sabrettim yattim evde ben bile sasiyorum kendime
rabbim sabrini vermis demekki...
Ehh previayida atlatigima gore hakkim ama gezmek degilmi...
Kizlar. Benim haftam Ibsen gittiginden benim dogum kurban bayramina denk geliyor sanirim daha erkende alabilir bebisimi ... Hayirlisi olsun hakkimda ..
canım benim.Allah yardımcın olsun,kolaylık versin inşaALLAH.
olur ama bir süreliğine.eminim evde kafayı yerim.
istersin bulamazsın,istemezsin ayağına gelir kısmetin.ben de ilk kızımın hamileliğinde ayrılmıştım.4 yıl evdeydim.işe zorla girdim yani.hiç istemiyordum ve olmasın diye dua ediyrodum resmen.ve 4,5 yıldır çalışıyorum.oğlum işe başladıktan kısa süre sonra oldu,büyüdü.darısı ikinci kızıma inşaALLAH.
benim tüm bebişlerim 4.ayda harekete başlıyorlar.artarak devam ediyor tepikleri.:)son ayda ayaklarını görebiliyorum artık karnımda.
ilk kızımı ben de 4 ay oğlum diye sevmiştim.adı bile vardı.kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.yine o zamanlarda karnımın şeklinden yorum yapanlar olmuştu.ben de onlara inanmışım demek ki.:)
sıcaklara dikkat et de canım.
evde sürekli kalmak çok sıkıcı tabiki canım.son aylara kadar gez canım doya doya.
Herkese iyi aksamlar hatunlar..birkaç gündur yazamadım.ama sizi tam gaz takip ediyorum.nedense bugün halsiz ve keyifsizdim tüm gün yattım tüm belgeselleri magazinleri izledim.otur otur kiloları Alıyorum.canım sıkılıyo.şu bayramlar bir geçse bahar gelse rahatlıcam sanırım.daha bi bu kadar haftam olmsı içimi sıkıyor.geçmiyor vakit.hepinizden geriyim
Kzım geldi başımda dikiliyo ipadini istiyo.gözüm üzerinizde hepiniz iyi olun haa,öptüm
canım ben sureklı yatıyorum .işede gıdemıyorum ıkı ay olucak nerdeyse.doktora bır tek dısarı cıkıyorum o da tın tın araba ıle ıste .evde de daha bu hafta kalkmaya basladım.oda suyumu falan almaya vs.ınan cok bunaltıcı.depresyona gırdım gırıyorum az kaldı:)
ben de kilo alıyorum maalesef.karpuz çok yiyorum ondan sanırım.ne şimdi ne de önce gezemedim .çok fazla ayakta duramıyorum.hem yoruluyorum,hem de ayaklarım ağrıyor artık.evde olsam nasıl olurdu bilemiyorum.işten gidince zaten dizden aşağısı şiş oluyor.Canim valla benim oglani temmuz 18 de dogurdum doguma gidicem gune kadar hep gezdim... Onda 2 kilo almistim bunda 7 kilo aldim yat yat... Biraksalardi yatmazdim hic ... Cok sukur simdi serbest sicakkkk micak dinlemiyorum kafama koydugum yere gidiyorum...
Kizlar ya benim karnim yamuk sola cekiyo niye acep yeni farkettim bugun ... Acaba bebisin pozisyonuylami alakali...
Dogum cizgim cikmis oda duz inmiyor sola dogru .. enteresan geldi bana...
sizler akşam, ben sabah burdayım.:)Herkese iyi aksamlar hatunlar..birkaç gündur yazamadım.ama sizi tam gaz takip ediyorum.nedense bugün halsiz ve keyifsizdim tüm gün yattım tüm belgeselleri magazinleri izledim.otur otur kiloları Alıyorum.canım sıkılıyo.şu bayramlar bir geçse bahar gelse rahatlıcam sanırım.daha bi bu kadar haftam olmsı içimi sıkıyor.geçmiyor vakit.hepinizden geriyim
Kzım geldi başımda dikiliyo ipadini istiyo.gözüm üzerinizde hepiniz iyi olun haa,öptüm
ben de kilo alıyorum maalesef.karpuz çok yiyorum ondan sanırım.ne şimdi ne de önce gezemedim .çok fazla ayakta duramıyorum.hem yoruluyorum,hem de ayaklarım ağrıyor artık.evde olsam nasıl olurdu bilemiyorum.işten gidince zaten dizden aşağısı şiş oluyor.
bizim yerimize de gez doya doya canım.
sizler akşam, ben sabah burdayım.:)
sıcaktan bitkinleşmişsindir canım.ben tv izleyince çok yoruluyorum.hem başım ağrıyor,hem enerjim bitiyor.
sağlıkla devam et de canım nasıl olsa geçiyor günler.previa stresiyle bebeğine odaklanamadın.heveslenemedin.bundan sonra günleriniz,haftalarınız muhabbetle geçsin.ben ne kadar iyi hissetmeye çalışsam da bir yandan aklımın bir köşesinde doğum endişesi.çok güzel geçecek olsa da riskli hamile olmak sürekli temkinli olmam gerektiğini hatırlatıyor.sen de bunları yaşadın.endişelerin bize göre çok yüksek boyuttaydı.
Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.inşaALLAH hepimizin yüzü gülecek sonunda.:)
canim iste hareketsizlikten aliniyor o kilolar.. simdi yaklasik 3 ayim var doguma 10 kiloya tamamlasam sukur dicem ama sanirim 12 olur gibide geliyor...
Valla dun iyi hos gezmisimde her bi tarafim agriyor valla gozlerimi zor actim zor uyandim....
Bide denize gidicektim bugun havada limoni bende.. sanirim bugun tembellik yapicam...
Dun bebisime corap aldim havlu coraplardan kalin kalin...
Bide kollu alto kapali uyku tulumu aldim onu azcik buyuk aldim bide cok cici bir takin aldim...
Simdilik tek eksik hastane icin lohosa pijamalarim kaldi onlarida aldimmi hic bir eksigimiz kalmamis oluyor... Ordan sonrasi artik keyfi alis veris....
canım benim bende aslında hiç bişey almıcam diyordum ilk plesenta previa oldumu örendiğimde... ilk şoku atlattıktan sonra bide kanamalarım falan durupta gezmeye başlayınca başladım yavaş yavaş alış verişe ...hayırlı olsun annesi.
ben henüz hiç bir şey alamadım.geçen hafta avm ye gittim ama misafirler de yanımızdaydı.hem kalabalıktık,,hem de misafirlerin bir kısmı eve gelecekti.apar topar eve döndük.oturduğum yerde sadece kamu binaları ve siteler var.alışveriş konusunda oldukça kısır.ben de cicili bicili bir şeyler almak istiyorum kızıma ama alamıyorum.bu haftadan sonra mecbur kalmadıkça mesafe olan hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
bu gece çok sıcaktı.her yer açıktı ama terler şakır şakır aktı.
akşam ben de oğluma mantı yapacaktım.biraz evi toparlayım,vs.. derken yogunluk çöktü.hazır mantı aldık.
canım benim bende aslında hiç bişey almıcam diyordum ilk plesenta previa oldumu örendiğimde... ilk şoku atlattıktan sonra bide kanamalarım falan durupta gezmeye başlayınca başladım yavaş yavaş alış verişe ...
zaten bizim eksiğimiz kılık kıyafet gerisi vardı abiden kaldı oğluma :)) bitek kıyafetleri dağıtmıştım hep tutumadım evde ... zaten olmazdıda abisi temmuz doğumlu hepsi yazlık kolsuz vs idi kıyafetler iyi etmişim dağıtmışım diyorum millet dağıtmasaymışsın giydirirdin diyo :)) düşünsene kış günü bebişe yazlık kıyafet giydirdiğimi :))
daha zamnın var canım sende bi gün eşini al yanına toplu bi alış verişe git ...
sanırım seninde diğer çocuklardan kalan malzemelerin vardır puseti küveti mama sandalyesi vs gibi temel ihtiyaçlardan... sanırım benim gibi bir kıyafet alman lazım ... onlarıda hayırlısıyla yaparsın canım ... ben malum rahat gezebiliyorum artık canımın istediği yerden alıyorum ama sen hala riskli bi durumdasın ... onun için önce sağlıklı olunda gerisi eminimki gelicek ...
canım hayırlısı olsun bak haftalar ilerliyo inşallh atlatıcaz bunlarıda .. benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı malesefff.. ikincide sorunsuz oğlumu aldım kucağıma ... 3. hamileliğimde ocak ayında düşükle sonuçlandı sonra şubatta 4. yani buna kaldım bundada biliyosun işte sorun yaşadım kanamalar vs çok şükür diyorum bu haftaları gördüm ...puset,küvet,sepet,arabamız var.mama sandalyesi de.
kıyafetimiz yok.çok almayı düşünmüyorum ama bir tanecik bir şey alsam iyi olurdu.hayırlısı,demek ki daha kısmet değil.
biz artık alıştık durumumuza,sizlerin güzel haberleriyle seviniyoruz.ben normal iki hamilelik geçirdim.ilk ya da senin ki gibi ikinci hamileliği olan arkadaşlarım da sağlıkla,huzurla geçirsinler istiyorum.seneye inşaALLAH dişlerini,emeklemelerini konuşyor olacağız.:)
bu arada söylemeyi unutuyorum.kızımın adı mihrimah olacak kısmetse.3-4 ay önce yiğenimin teklifiyle karar verdik.evde henüz doğmasa da mihrimah ismi kullanılıyor.
canım hayırlısı olsun bak haftalar ilerliyo inşallh atlatıcaz bunlarıda .. benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı malesefff.. ikincide sorunsuz oğlumu aldım kucağıma ... 3. hamileliğimde ocak ayında düşükle sonuçlandı sonra şubatta 4. yani buna kaldım bundada biliyosun işte sorun yaşadım kanamalar vs çok şükür diyorum bu haftaları gördüm ...
heleki bi doğsun annesi ne güzel ciciler var kızlara alır süsler püsler giydirirsin bugünleride onun gülüşüyle bakışıyla unutursun gider allahın izniyle ...
ahh çok güzel ismiyle yaşasın inşallah ismi gibi güzel olsun ömrüde..
benimkide yavuz eymen olcak inşallah bizde ismiyle hitap ediyoruz ona ...
aminn canım inşallah cümlemizinkini...adlarıyla yaşasınlar inşaALLAH.yavuz eymen de çok güzel.
Allah sağlık,sıhhatle gösterir inşaALLAH canım.
ben de kilo alıyorum maalesef.karpuz çok yiyorum ondan sanırım.ne şimdi ne de önce gezemedim .çok fazla ayakta duramıyorum.hem yoruluyorum,hem de ayaklarım ağrıyor artık.evde olsam nasıl olurdu bilemiyorum.işten gidince zaten dizden aşağısı şiş oluyor.
bizim yerimize de gez doya doya canım.
sizler akşam, ben sabah burdayım.:)
sıcaktan bitkinleşmişsindir canım.ben tv izleyince çok yoruluyorum.hem başım ağrıyor,hem enerjim bitiyor.
sağlıkla devam et de canım nasıl olsa geçiyor günler.previa stresiyle bebeğine odaklanamadın.heveslenemedin.bundan sonra günleriniz,haftalarınız muhabbetle geçsin.ben ne kadar iyi hissetmeye çalışsam da bir yandan aklımın bir köşesinde doğum endişesi.çok güzel geçecek olsa da riskli hamile olmak sürekli temkinli olmam gerektiğini hatırlatıyor.sen de bunları yaşadın.endişelerin bize göre çok yüksek boyuttaydı.
Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.inşaALLAH hepimizin yüzü gülecek sonunda.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?