- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.521
uykusuz her gece yorgun olesıye:)
saat 04.30 hala uyuyamadık kızımla ey buyuk allahım gobegımın uzerıne yatıp uyumayı ozledımm
kizlar selam, cok yazamiyorum ama sık sık okumaya calisiyorum sizi. plasentasi yukari cikanlar varmis, cok sevindim. Bize de umut oluyor bunlar.
ben persembe doktora gittim hala asagida ama durumu iyi dedi. tamamen kapatiyormus su an ve ilk aylarda kanama cok olmaz dedi. 3. trimesterda dikkat etmemi soyledi, sanirim son 3 ayda cikmazsa daha cok yaticam.. benim doktor cok rahatti son randevuda, previali olan hastalari hic sorun cikmadan dogumlarini yapmis, kan olayindan da bahsetmedi. cok ciddiye almiyor bu durumu ama cikmazsa sezeryan gibi seyler soyledi.
rahatladim biraz, kotu hikayeleri cok okuma dedi :) Allah yardimcimiz olsun hepimizin, ins en kolay ve saglikli sekilde atlatiriz su donemlerimizi.
Ben hali hazirda henuz uyuyorum son aya kadarda uyurum sonra bende uyuyamam sanirim...
Allahtan ben genelde sag ve soluma aradada sirt ustu yatiyorum o sebepten hic zorlanmiyorum ...
günaydın kızlar plasentası çıkan arkadaş kim anlayamadım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bende bugün kavanoza patlıcan biber kızartıp koyucam hiç deneyen varmı fburakcım takrar antibiyotik verdi sanki bugün daha iyi inşallah geçerde işine döner her yerim iş benim görseniz dün temzlik yapmış demssiniz dağınıklık aldı başını gitti bugün diyorum rabbim beterinden korusun ama kızım bu yıl okula ggitti ben sabah 7 öğlen 2 de gelir yemeğimi şimi yapardım gelince zevkle ders yapar akşamada takılırdık evimizde bu tatil bana yaramadı birde hergün arkadşların tatil fotoları var facede çatlıyorum daha az önce okudum bodrum bekle bizi geliyoruz yazmış onu okudum arkadan arkadaş geldi tatilden 1 haftadır 10 dakka onunla konuştuk şimdi patlıcanlarıma döneyin napalım kızlar hayırlısıyl a kurtulalım bebişlerimizi alalım seneyede biz gezeriz dimiiiiiiiiiiii
canim Insallah duzelir antibiyotik iyi gelir...günaydın kızlar plasentası çıkan arkadaş kim anlayamadım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah bende bugün kavanoza patlıcan biber kızartıp koyucam hiç deneyen varmı fburakcım takrar antibiyotik verdi sanki bugün daha iyi inşallah geçerde işine döner her yerim iş benim görseniz dün temzlik yapmış demssiniz dağınıklık aldı başını gitti bugün diyorum rabbim beterinden korusun ama kızım bu yıl okula ggitti ben sabah 7 öğlen 2 de gelir yemeğimi şimi yapardım gelince zevkle ders yapar akşamada takılırdık evimizde bu tatil bana yaramadı birde hergün arkadşların tatil fotoları var facede çatlıyorum daha az önce okudum bodrum bekle bizi geliyoruz yazmış onu okudum arkadan arkadaş geldi tatilden 1 haftadır 10 dakka onunla konuştuk şimdi patlıcanlarıma döneyin napalım kızlar hayırlısıyl a kurtulalım bebişlerimizi alalım seneyede biz gezeriz dimiiiiiiiiiiii
Doğumdan sonra prensesler gibi yatmakmi anca rüyanda görürsün sen onu sekerim... Unutuyorsun sanırım bu bebek milleti geceleri uyumayı pek sevmezler uyusalarda sen daha uykuya dalamadan zirlamaya başlarlar... Acı ama gerçek suan en rahat zamanlarimizdayiz... Bugünleri çok ararsin daha sen...Az kaldı canım, son 10 haftan. Sonra prensesler gibi uyursun :) Benim uyku düzenim de dengesizleşti iyice. Gece 12:30 gibi eşimle yatıyoruz, o hemen uyuyor, ben 1 saat yatakta dönüyorum ama nafile, sonra salona gelip televizyona bakarak ya da bilgisayarda oyalanarak uyuyakalıyorum, 11 gibi uyanıyorum. İlk 3 ayım ne güzeldi. Sabah 7:30 da kalkıyordum.
Geçmiş olsun canım. Kendine iyi bakıp, yorulmadıktan sonra korkulacak bir şey yok zaten. Önemli olan bol bol dinlenmen, inşallah dinlenme imkanın vardır.
Ben de yüzüstü yatmıyorum, o yüzden rahatım ama ne zaman sağ tarafıma ya da sırtüstü yatsam bizim kız kıpı kıpır oluyor, sevmiyor. Benim önceki doktor 24. haftadan itibaren sadece sola yatmak lazım demişti. Ama ben daha çok sırtüstü yatmaya alışığım sanırım. Önümüzdeki hafta perşembe günü eski JFK daki doktora gideceğim yine, bakalım o ne diyecek:)
ohh ne güzel yaaa herkes tatile gidiyoo :))çok imreniyorum sizeeee biz tıkıldık kaldık eve gün sayıyoruzzz.hayır günlerde geçmek bilmiyo kiiii
maşallah ellerinize sağlık..azzra siteye ilk girmeme neden bu plesenta previa idi hatta ozman aramız yakın diye takip etmiştim azçok yazılarını..
Benim plesentamda aşağıda ve sürekli yatış diyor bana doktor,sen işlerini yapabiiyorsun maşallah doktorun ne kadarla sınırlıyor seni sadece yola gitmemeklemi?
Benim 16.haftamda plesentamda kanama olmştu aşağıda denmişti buhafta doktorra gittim hala aşağıdaymış,acaba benim doktorum mu abartıyor demekten kendşmş alamıyorum..
Birde benim karnım bu ara sık sertleşiyor sizde de varmı aynı sorun??
Beni aydınlatırsanız çok sevinicem gerçekten
karnında sertleşmeler oluyor mu peki?
teşekkür ederim çok sağol..rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah:)
teşekkür ederim çok sağol..rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah:)
amin inşallah..açıkçası benim doktorum beni çok bilgilendiriyor! Sadece rahim ağzını gıdıklıyor aşağıda plesentan dedi,servikks uzunluğum 4 cm çıktı son ölçümde..dolayısıyla pekte bilgimde yok,buaralar karnımda sertleşmeler daha çoğaldı sanki birde göğsümdende süt geliyor ama dediğim gibi doktor çok yoğun bana oturupta bunları güzelce açıklamadı
Bende sinir oluyorum oyüzden başka bi doktora daha görünücem..gece süt geldiğini görünce ve karnımda sertleşince uykularım kaçıyor açıkçası,ah bide sürekli yatıyorum ama ben hamileliğimin başından beri sen tüp bebeksin hassassın yat dinlen denildi hep..
merhaba bayanlar geçen hafta plesentam marjınaldı ve ben normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım 37+4ü bulduk rabbıme şükür yata yata gecirdim ve sonunda normal yolla doğurdum %99.9 sezeryan denmesıne rağmen evde sancıları çektım hastaneye gittiğimde 1,5saat sonra doğdu darısı sizlere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?